• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok kuzum mutluluk hormonu salgiliyo doktorum demişti giderken Bitter yerdim çok hareketli olurdu ultrason da :KK70: bide tuaketin gelince yapma derdi doktorum hareketini izle derdi :KK70: Allah'ım ya nasıl küçük nasıl büyüyo demi 🤭🤭 masallah kuzumuza 🤭😍😍😍
Ay yerim ben onuuu tamam çikolata da yiyeceğim tuvalete sıkışık gideceğim :) perşembe günü randevumuz var :) ama işte öğlen 2de hastane randevum var akşam 7de ablamın kınası var, ayy bir de öğlen 3e kuaför randevusu almışlar ben nasıl yetişeceğim ne yapacağım bilmiyorum 😟😟

İlk öğrendiğimde ne kendisi, ne kesesi gözükmüyordu 2 sene sonra gelen mucizem, beni de babasını da çok ağlattı 😘😘
Evet ya ufacık bişey ama aşağıda onun kabloları düğmeleri falan var heralde canı sıkılıyor kabloyu çekiyor midem bulanıyor acıktı mı kırmızı düğmeye basıyor anneee yemek ye diyor 😂😂😂😂

Yatsaydin adelim zaten akşam olmuş 😂😂 bnde camları silmiştim ama suan berbat :KK43:
Yatardım da eşim arayıp durdu ;) işte ben havalara güvenemiyorum silsem yine berbat olcak bekliyorum güneşi artık gelecek gibi değil ama 🌞🌤🌥

Ay yerim ben onuuu tamam çikolata da yiyeceğim tuvalete sıkışık gideceğim :) perşembe günü randevumuz var :) ama işte öğlen 2de hastane randevum var akşam 7de ablamın kınası var, ayy bir de öğlen 3e kuaför randevusu almışlar ben nasıl yetişeceğim ne yapacağım bilmiyorum 😟😟

İlk öğrendiğimde ne kendisi, ne kesesi gözükmüyordu 2 sene sonra gelen mucizem, beni de babasını da çok ağlattı 😘😘
Evet ya ufacık bişey ama aşağıda onun kabloları düğmeleri falan var heralde canı sıkılıyor kabloyu çekiyor midem bulanıyor acıktı mı kırmızı düğmeye basıyor anneee yemek ye diyor 😂😂😂😂
Hahaha güzel benzetme kuzum vallaha 😂🤣 nApiyolar da bukadar bulantı oluyo açılıyoz hadi nse oda yiyo 😁😁😁 abuuu desene Perşembe günü baya yoğun geçecek :( Allah yardım etsin kuzum çok yorulma ama dikkat et kendine :(

Hahaha güzel benzetme kuzum vallaha 😂🤣 nApiyolar da bukadar bulantı oluyo açılıyoz hadi nse oda yiyo 😁😁😁 abuuu desene Perşembe günü baya yoğun geçecek :KK43: Allah yardım etsin kuzum çok yorulma ama dikkat et kendine :KK43:
Valla canım birde uzak mesafeler
Hastane bahçelievlerde kuaför çiftlikte
Kına bağcılarda
Ne yapacağım nasıl yetişeceğim hiiiiç bilmiyorum :(

31 yaşındayım canım evet kan sulandırıcı içinde doktorla görüşmem lazım şu dış gebelikten sonra cesaretimi toplayıp devam edeyim diyorum bu ay yumurtlamayı kaçırdım
canım ya,geçen ay konuşmuştuk senle,sayfaya bakarken gördüm,hamileymişsin çok sevindim canım,Allah bu sefer sağlıkla kavuştursun evladına,seni,hepimizi inşAllah:nazar::dua:

maşallah ona canına yazık ama seni kızını dinlemiyorsa yapcak bişey yok :KK43:
Bir de astım hastası :(
Ama bu yaşından sonra bu huyunu değiştiremiyor maalesef, çok söyledim içme diye de
Bi kulağından girip öbür kulağından çıkıyor demek isterdim, bir kulağından bile girmiyor sanırım 😂

Bir de astım hastası :KK43:
Ama bu yaşından sonra bu huyunu değiştiremiyor maalesef, çok söyledim içme diye de
Bi kulağından girip öbür kulağından çıkıyor demek isterdim, bir kulağından bile girmiyor sanırım 😂

neyse kendi keyfi bilir yapcak bişi yok anacım :)

Back
X