- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.981
Aynn öyle kuzum ramazan geliyo çok mutluyumOhh iyi iyi canım yap valla tam zamanları![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn öyle kuzum ramazan geliyo çok mutluyumOhh iyi iyi canım yap valla tam zamanları![]()
Yok canım hamileyim benAdet oldun mu kuzum belki ondan dir . Dikkat et kendine bak hasta olma tansiyonun falan mı dusuyo ki![]()
Bugün modum düşük iştahım kapalı anlamadım ki ortalığın hastalığı tutcak gibiNiye kuzum hayırdır inşallah![]()
Evet canm benden hizlisi türk hava yollarıOoo çok hızlısın hemen gelmişsin![]()
Ay kuzumYok canım hamileyim ben
Eşim dün hastaydı.. Ayyy ateşi vardı, öksürüyordu dün tüm ilgimi şefkatimi ona gösterdim
Bugün o iyileşmiş halde ben hastalandım :)
Kuzum sen canını sikiyosun ondanBugün modum düşük iştahım kapalı anlamadım ki ortalığın hastalığı tutcak gibi
Yo valla bu sefer öyle rahatım ki kendimi olumluya şartlamadım hiç. Soğuk aldım büyük ihtimalle ev iki gündür yanmıyordu yanaklarimda yaniyoKuzum sen canını sikiyosun ondanistahin yerine gelsin lütfen
![]()
Kuzum bnim dikkat et kendineYo valla bu sefer öyle rahatım ki kendimi olumluya şartlamadım hiç. Soğuk aldım büyük ihtimalle ev iki gündür yanmıyordu yanaklarimda yaniyo
Amin hayırlısı inşallahcanım. Sen nasılsın napiyon bebiş nasilKuzum bnim dikkat et kendinerabbim yüzünü guldursun şifa versin sana da
♥♥
İyiyim kuzum bnde şükür uykum varAmin hayırlısı inşallahcanım. Sen nasılsın napiyon bebiş nasil
Bebiş uyuyoken uyusan canmİyiyim kuzum bnde şükür uykum varkiz da uyuyo teyzesi
♥
olsun bise degilmiss
Birazdan uyanacak kuzum ondan uyumuyorumBebiş uyuyoken uyusan canm
He anladım canım fazlada uykusuz kalma vücut direncin düşer mazAllahBirazdan uyanacak kuzum ondan uyumuyorum![]()
Tamam bitanem dikkat ediyorum inşallahHe anladım canım fazlada uykusuz kalma vücut direncin düşer mazAllah
Valla çok iyi:))Ay kuzumben unuttum msji yazarken dedim hamileydi mi suphekeniyodumu diye
kb kuzum
♥ bebis nasıl iyimi
gerçi ondan rahatımi varven güvenli yerde oh mis
![]()
Allah'ın ya masallahValla çok iyi:))
Görsen tepiniyo tepiniyo sağa sola dönüyo oynuyor
Tabi henüz hissetmiyorum ama ultrasonda görüyorum zıpırı :)))
Evet teyzesi daha 5cm cikkAllah'ın ya masallahultrasona giderken çikolata ye çok işe yariyo
hiç durnuyolar yerinde
masallah masallah kuzucuk ya minicik o şimdi
♥
Yok kuzum mutluluk hormonu salgiliyo doktorum demişti giderken Bitter yerdim çok hareketli olurdu ultrason daEvet teyzesi daha 5cm cikk
Çikolata ne işe yarıyor ki anlamadım uslu mu duruyorlar
Valla ya bi güneşi göremedik gitti. Aha ramazan geliyo hala temizlik yapamadım.sabah bi kalktım hava karanlık yattım anam bi kalktım saat 1oTamam bitanem dikkat ediyorum inşallahhava da grilere büründü
tam uykuluk hava mis
![]()