- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.961
sen kacsinkiAmaaan benden kaç yaş küçüksün ya
Neyse o zaman sadece 1.5 yaşındaki öpsün elinden
(illa öptürcem yani)![]()
hadi opsun bkalim cimcime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kacsinkiAmaaan benden kaç yaş küçüksün ya
Neyse o zaman sadece 1.5 yaşındaki öpsün elinden
(illa öptürcem yani)![]()
hahaa ama sen haklisin anneyi gormek lazim ben her hafta goryom cok sukurrBen bakarıza da çıkarıyorumannem o beniiiiim annemi yılda şu kadarcık göremicem miii senden izin alcak değilim çıkar gideriiimmm
en son pes edip ne halin varsa gör moduna geçiyo garibim
![]()
YakalandıkBuldum seni kuzum napiyon![]()
30sen kacsinki
hadi opsun bkalim cimcime![]()
Biraz öyle oldu balimYakalandık
İyi ne olsun benim oğlan uyandı onunla uğraşıyorum sen napıyosun![]()
Idare ederim ben can sizler nasılsız-Adel-
Diktorya Secret T Tatlianne20
Reyyan__ S Seda2012Emre
balbocuuu
minik kalp0753
mahperi hatun
AnneAslan
-Mihrimah
Eliifm @kahvesevmemben canlar nasılsınız sesiniz cikmiyo
♥
Bi çay iç tam huzur olsunBiraz öyle oldu balimoy oy ne güzel bnim kız da uyanacak az kaldı
yemek koydum yatiyom oh huzur
![]()
ne yemek yaptın canım Niye kuzum hayırdır inşallahIdare ederim ben can sizler nasılsız![]()
Ooo çok hızlısın hemen gelmişsinIdare ederim ben can sizler nasılsız![]()
Yemek yapıyorduuuum-Adel-
Diktorya Secret T Tatlianne20
Reyyan__ S Seda2012Emre
balbocuuu
minik kalp0753
mahperi hatun
AnneAslan
-Mihrimah
Eliifm
Blue_Peri @kahvesevmemben canlar nasılsınız sesiniz cikmiyo
♥
Kız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyomBi çay iç tam huzur olsunne yemek yaptın canım
☺
Öyle deme ya çay iyidirKız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyomçay içer otururum artık
yarma çorbası veeee kısır
en sevdiğim yemekler
![]()
Aman iyi ol kuzum bnde napiyim yemek yaptım yatıyorum uykum var ama kızım uyanacak o yüzden uyumuyorumYemek yapıyorduuuum
İyi diyelim iyi olalım valla canım
Sen napıyosun nasılsın
Ay yarma çorbasını da bayağıdır içmiyorum :)))Kız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyomçay içer otururum artık
yarma çorbası veeee kısır
en sevdiğim yemekler
![]()
Çok mu seversin kuzum al bir tabak yollayimÖyle deme ya çay iyidirımmmm kısır
![]()
Yok canım benimde başım mı ağrıyor desem başım dönüyor mu desem bilemedim biraz kırgınlık var üstümdeAman iyi ol kuzum bnde napiyim yemek yaptım yatıyorum uykum var ama kızım uyanacak o yüzden uyumuyorum. Neden iyi diyelim dedin biseyim yok insallah canını sıkan bişey falan yok demi kuzum
♥
Çok severim yarma çorbasını bnde bayadir yapmıyorum kuzum artık bol bol hem soguk hem sicak yaparımAy yarma çorbasını da bayağıdır içmiyorum :)))
Adet oldun mu kuzum belki ondan dir . Dikkat et kendine bak hasta olma tansiyonun falan mı dusuyo kiYok canım benimde başım mı ağrıyor desem başım dönüyor mu desem bilemedim biraz kırgınlık var üstümde
O yüzden öyle dedim![]()
Ohh iyi iyi canım yap valla tam zamanlarıÇok severim yarma çorbasını bnde bayadir yapmıyorum kuzum artık bol bol hem soguk hem sicak yaparım![]()