• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi çay iç tam huzur olsun:halay:ne yemek yaptın canım 😋
Kız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyom :( çay içer otururum artık :D yarma çorbası veeee kısır :D 😄 en sevdiğim yemekler 😂😍😋😋😋

Kız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyom :KK43: çay içer otururum artık :KK70: yarma çorbası veeee kısır :KK70:😄 en sevdiğim yemekler 😂😍😋😋😋
Öyle deme ya çay iyidir😂ımmmm kısır😍

Yemek yapıyorduuuum
İyi diyelim iyi olalım valla canım
Sen napıyosun nasılsın
Aman iyi ol kuzum bnde napiyim yemek yaptım yatıyorum uykum var ama kızım uyanacak o yüzden uyumuyorum :D 😍. Neden iyi diyelim dedin biseyim yok insallah canını sıkan bişey falan yok demi kuzum 🙏♥️

Kız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyom :KK43: çay içer otururum artık :KK70: yarma çorbası veeee kısır :KK70:😄 en sevdiğim yemekler 😂😍😋😋😋
Ay yarma çorbasını da bayağıdır içmiyorum :)))

Aman iyi ol kuzum bnde napiyim yemek yaptım yatıyorum uykum var ama kızım uyanacak o yüzden uyumuyorum :KK70:😍. Neden iyi diyelim dedin biseyim yok insallah canını sıkan bişey falan yok demi kuzum 🙏
Yok canım benimde başım mı ağrıyor desem başım dönüyor mu desem bilemedim biraz kırgınlık var üstümde
O yüzden öyle dedim 😘😘

Back
X