- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.061
Şimdi hamileyim ya özellikle iyi bana karşıönceden hep şey derdi benim Bi tanecik kardeşim var filan o da kardeşimi diyo, en küçüğünü şimdi evlenmek üzere de adam olmuş
Yok iyi görümcedir aksine, ama fena bir gelinoyyy fena görümce olur bak ablaniyi bari şimdi sana bebek gibi bakma zamanı :)
Yok iyi görümcedir aksine, ama fena bir gelin
Ayy gömdüm ablamı
Canım ablacım benim miniğim seni çok seviyoruz teyzesi biz sana demedikaynen inşallah üye olmaz resimden hemen bulur seni
Amin canım cümlemizicanım ya,geçen ay konuşmuştuk senle,sayfaya bakarken gördüm,hamileymişsin çok sevindim canım,Allah bu sefer sağlıkla kavuştursun evladına,seni,hepimizi inşAllah
Yok yok bn sana kıyamamkankacım böyle çok etiket yapınca korkmaya başladım ahahah
Dikkat et kuzum sen ya Allah kolaylık versin bide akşam döktüreceksinValla canım birde uzak mesafeler
Hastane bahçelievlerde kuaför çiftlikte
Kına bağcılarda
Ne yapacağım nasıl yetişeceğim hiiiiç bilmiyorum
Sakin ha tut kndini senden olmak istemiyorumbdv'den geliyorum kendimi yorum yazmamak için tuttum ahh
Bnimdebenim ablam yok
Allahim "OL" dedi çünkü, insAllah bu sefer sonuna kadar sağlıkla "OL" der RabbimAmin canım cümlemiziyumurtlamayı kaçırdık diye üzülmüştüm ama kısmetinde varmış oldu
Oh mis ben çok şikayetçiyimHihihhi ben ablamdan önce evlendim o yüzden bizde tam tersi hihihi
Çık çık git, gidemiyo musun? Ben ilk alışma evresinde her gece bi annemi bi babamı ölü görüp uyanıp ağlıyodumIhtiyacim var yanında olmayaözlüyorum
Eşimin islerinden çok fırsat bulamiyoz ama sağolsun eşim götürür yinede. Ay o nasıl rüya canm Allah göstermesin yokluklariniÇık çık git, gidemiyo musun? Ben ilk alışma evresinde her gece bi annemi bi babamı ölü görüp uyanıp ağlıyodumAllah razı olsun eşim 1 güncükte olsa haftasonu kaçamağı yapıyoruz arada içim ferahlıyo
Aaaa benide hatırlarmıydınızz sizz-Adel- @imzaben T Tatlianne20 @Reyyan__ S Seda2012Emre @balbocuuu minik kalp0753 @mahperi hatun @AnneAslan @-Mihrimah @Eliifm
@ME118 @kahvesevmemben canlar nasılsınız sesiniz cikmiyo♥
Zaten hep bu işler güçler bağlıyo elimizi ayağımızıEşimin islerinden çok fırsat bulamiyoz ama sağolsun eşim götürür yinede. Ay o nasıl rüya canm Allah göstermesin yokluklarini
Niye kuzum yaAaaa benide hatırlarmıydınızz sizz❤
Unuttunn tabi yaaNiye kuzum yaunuturmuyum seni ben hiç
Oy kuzum öyle hissetmişsin özür dilerim canımın cineriUnuttunn tabi yaane yapıyorsun bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?