Ewde bu kadar bunaldiysan ki esin cok haddni asmis git babanin ewine 1 hafta iki hafta 3 hafta bk bakalim sensiz adam oluyo mu ailenlede konus onun ailesiyle hic kimse diyaloja gecmesin kendi iclerinde kudursunlar. Ama sende bi sakinleş uzaklaş sen cok zor gunler yasadin hic kimsenin cenesini dinleyip psikolojik baskini yasamayada dogmadin kimse kusura bakmasin sadce biraz uzaklas bakalim pesinden neler olcak uzaktan izle

Sen de anlat madem benimki o hataya bi kez düştü ailene karşı tüm saygımı yerle bi edersin haberin olsun dedim daha da yapmıyo. Sen de şunlar şunlar var ama ben huzurumuz için susuyoken senin derdin ne falan de
sadece seni istiyorlar aslında sana pskolojik baskı ile aileni bıraktırıp eşin ve ailesini seçmeni istiyorlar
Oy benim narin yureklim kurban olurum sana nediyim ne soyliyim bilemedim sabah ilk bunu okudum simdi
T Tatlianne20 kuzum ne diyeceğimi bazen bilemiyorum çok üzüldüm okuyunca hakkında hayırlısı olsun düzelirsiniz umarım
Sagolun kizlar belli değil iste esimdede suc var çünki kari gibi annesiyle bir herseye karışır kendi acıyor konulari ailemde ne olsa annesine diyor onların ortaminda kendi acip kotuluyor ediyor bu esimin kendi karakteri kaynanla alakali değil ben susuyorum sadece napim diyorum senin ailen ne yapsa ben eskileri aciyommu senin için ama sen herseyi laf ediyon diyom benimkiler seninki kadar etmedide sole senin ailen yaptiklari unutulcak gibi değilde falan cocuk yok ya onun bunalimda ama bahanesi benim ailem aileme diyemem zaten çünkü ortalik karışır ciddiyse eger sessiz sakin anlasmali ayriliyiz bakalım hep o diyor bende pispisliyom annesiyle yok gelecek sonu bende kucugum ya saf saniyorlar beni korkutuyorlar göz dagi aileme karisma etme abimin aldigi kişiye niye karisiyim hepsini esim de ediyor bir koca yapmaz beni sevipte yerden yere vuruyor bide sen belarken dayak yerdin babanin evlenince koymeti oldun yapmadigo kalmadilarda abin yatardi çalışır din bunu hep diyor yahu ne yapmaya çalışıyon olmus olabikir abim beni esirgerdi kötü arkadaslardan iyikide etti birkere sikayeti olmadi ailemin benden yana beni kinlendormeye evliligimiz basindan beri çalışıyor bende sende bekarken neler yasadin bende biliyom dedim ben kiymetliydim diyor kizlari evlenince kiymete bindi diyor beni delirtiyor ben sürdürürum evliliği bu sekilde kabul ediyorum ama kendode ciddi ise acar davayı ole gelir ne olur bemde bilmiyom .

Rabbim yardimcin olsun gercekten 21 yasindaymissin kuzum ben bilmiyodum inan ama yasla akil bir tutulmaz gayette olgunsun.Bu bi imtihan gibi dusun sen sakin ol yeterki bitcegini zannetmiyorum cunku su kelimelerinin hepsinde esini sewdigin belli birakmak istemedigin hakkinizda hayirlisi olur insallah.Ailelere yakin oturyosunuz oda kotu annesine uzak olsaniz hic birseye mudahale edemezdi.Sen sabirli bi kizsin guclusunde bunlarin hepsini en kisa zamanda atlatirsin insallah

Hayir kuzuk yakin degil boz sorunlar yuzunden aramizda 3 saatlik bir mesafe var tasindik esimin memeleketine yakin karabuke ailelerde ankarada ikisinin arasi 5dakka yürüyerek ben zaten ailesiyle ic iceyim benim ailem ben susutum için annem karisti ama bana soz verdi sen seviyon karismiycam oda benim kizim sizon hersetinizde kosuyor ediyor bu kızın da bi ailesi var esim kendi sogmus diye ole davraniyor yabancı gibi.

ooo kim öle kim kala oluyor bi adım at artık
Kız ben nasıl adım atim hem ben beceremem hem annem sürekli yanımızda anca gizliden numarasını falan verecek yada dışarıda denk gelecez öyle olur yani ama iltifat etti en son gördüğümde sahiplenici davranışlar sergiledi sevgilisinin olmadığını falan vurguladı oda hoşlanıyor yani belli de allaha emanet gidiyoruz

annende anlamıştır oğlanın boş olmadığını bence

Kız normalde annem cin gibidir ama anlamadı çünkü yaş farkı var tam net bilmiyorum ama benden 9 yaş falan büyüktür bide 4 yıl öncesinde arkadaştık sevgili olmadık ya annem hiç şüphe etmedi

annen iyi niyetli değişmiş artık :))
bnm eşimle aramdada 5 yaş var

Valla birsürü kişiye sordum yaş farkı önemli değil diyorlar sen ne düşünüyorsun

değil canım hatta bn yaşıtlarımla geçinemiyordum pek :) ben hareketliyim yanımdakide yaşı gereği öyle
yada aynı yaşta olsak bile olmuyordu ne bilem garip
ama eşimle öyle değil o ağır abi bense onun çiçeği balı neşesiyim
ama öyle olmasıda hoşuma gidiyor
ne uzattım hiç bir sorun teşkil etmezzzzzzzzzz

Ay ne tatlısınız ya bende ağır insanları seviyorum mesela 4 yıl önce pek dikkatimi çekmezdi hatta hiç çekmedi şimdi gördüğüm adam olgun ağır başlı konuşması bile etkiledi aslında erkekte yaşın büyük olması her zaman daha iyi çünkü geç olgunlaşıyorlar geç doyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…