- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.241
Konuya orta yerinden daldım ama bence çok önemli ya arkadaşıma da çok diretmiştim evlendi şimdi boşanma arifesindelerValla birsürü kişiye sordum yaş farkı önemli değil diyorlar sen ne düşünüyorsun
Çok fena bunlarBenim cadı gibi desene
Kaç yaş fark var?Ay ne tatlısınız ya bende ağır insanları seviyorum mesela 4 yıl önce pek dikkatimi çekmezdi hatta hiç çekmedi şimdi gördüğüm adam olgun ağır başlı konuşması bile etkiledi aslında erkekte yaşın büyük olması her zaman daha iyi çünkü geç olgunlaşıyorlar geç doyuyorlar
Tabii onlar ne isterse öyle oluyor istedigi saatte uyumak istedigi saatte mama yok öyle annenin istediği şeyleri yapmakÇok fena bunlarbi de sabah kalkıp oyun istiyorlar
Kaç yaş vardı aralarındaKonuya orta yerinden daldım ama bence çok önemli ya arkadaşıma da çok diretmiştim evlendi şimdi boşanma arifesindeler
9 falanKaç yaş fark var?
Gezmeci hiç durma sen evde zatenİyim fadisim simdi bi arkadasla kuafore gidices hazirlaniyorum saclarini kestiricek de
Yahu eşine ne olabilir bn babamın evinde 5 sene calistim yeri geldi dayak da yedim ama onlar bnim ailem ne olursa olsun eşimin haddi değil bu şekilde konuşmakSagolun kizlar belli değil iste esimdede suc var çünki kari gibi annesiyle bir herseye karışır kendi acıyor konulari ailemde ne olsa annesine diyor onların ortaminda kendi acip kotuluyor ediyor bu esimin kendi karakteri kaynanla alakali değil ben susuyorum sadece napim diyorum senin ailen ne yapsa ben eskileri aciyommu senin için ama sen herseyi laf ediyon diyom benimkiler seninki kadar etmedide sole senin ailen yaptiklari unutulcak gibi değilde falan cocuk yok ya onun bunalimda ama bahanesi benim ailem aileme diyemem zaten çünkü ortalik karışır ciddiyse eger sessiz sakin anlasmali ayriliyiz bakalım hep o diyor bende pispisliyom annesiyle yok gelecek sonu bende kucugum ya saf saniyorlar beni korkutuyorlar göz dagi aileme karisma etme abimin aldigi kişiye niye karisiyim hepsini esim de ediyor bir koca yapmaz beni sevipte yerden yere vuruyor bide sen belarken dayak yerdin babanin evlenince koymeti oldun yapmadigo kalmadilarda abin yatardi çalışır din bunu hep diyor yahu ne yapmaya çalışıyon olmus olabikir abim beni esirgerdi kötü arkadaslardan iyikide etti birkere sikayeti olmadi ailemin benden yana beni kinlendormeye evliligimiz basindan beri çalışıyor bende sende bekarken neler yasadin bende biliyom dedim ben kiymetliydim diyor kizlari evlenince kiymete bindi diyor beni delirtiyor ben sürdürürum evliliği bu sekilde kabul ediyorum ama kendode ciddi ise acar davayı ole gelir ne olur bemde bilmiyom .
Ahaha bnimki de uyutmadi bni kuzum çok uykum ve sıpa on dkka uyuyup uyaniyo sanki sabaha kadar bn uyutmuyom keyfi bir yerinde çok şükür masallahBebek nasıl olsun teyzesi yine beni uyutmadi cadı kafam kazan gibi senin fıstık nasıl yerim onu benn
MasaAllah onaAhaha bnimki de uyutmadi bni kuzum çok uykum ve sıpa on dkka uyuyup uyaniyo sanki sabaha kadar bn uyutmuyom keyfi bir yerinde çok şükür masallahhiç uykusuz demezsin
Ay ne tatlısınız ya bende ağır insanları seviyorum mesela 4 yıl önce pek dikkatimi çekmezdi hatta hiç çekmedi şimdi gördüğüm adam olgun ağır başlı konuşması bile etkiledi aslında erkekte yaşın büyük olması her zaman daha iyi çünkü geç olgunlaşıyorlar geç doyuyorlar
Gezmeci hiç durma sen evde zatendegisiklik olur kuzum bnim git tabi hmm git git bekletme arkadaşını
Haha yerim onu ben ya bizi delirtiyolar ama iyiki varlar bnim evi görmek istemezsin her yer oyuncaj ev sahibi geldi kapıyı açmadım sen tahmin etMasaAllah ona
Yoo benimki gece uyumadi gündüz uyut diye ağladı şimdi uyuyo
Gelde şimdi bu uykusuzlukla iş yap
Ayyy bitanem bebeğim hangi Msjin acaba kuzumkankacım bnm msjlarıma neden cvp vermiyosun kıskanmaya başladım dövcem seni
Sagolun kizlar belli değil iste esimdede suc var çünki kari gibi annesiyle bir herseye karışır kendi acıyor konulari ailemde ne olsa annesine diyor onların ortaminda kendi acip kotuluyor ediyor bu esimin kendi karakteri kaynanla alakali değil ben susuyorum sadece napim diyorum senin ailen ne yapsa ben eskileri aciyommu senin için ama sen herseyi laf ediyon diyom benimkiler seninki kadar etmedide sole senin ailen yaptiklari unutulcak gibi değilde falan cocuk yok ya onun bunalimda ama bahanesi benim ailem aileme diyemem zaten çünkü ortalik karışır ciddiyse eger sessiz sakin anlasmali ayriliyiz bakalım hep o diyor bende pispisliyom annesiyle yok gelecek sonu bende kucugum ya saf saniyorlar beni korkutuyorlar göz dagi aileme karisma etme abimin aldigi kişiye niye karisiyim hepsini esim de ediyor bir koca yapmaz beni sevipte yerden yere vuruyor bide sen belarken dayak yerdin babanin evlenince koymeti oldun yapmadigo kalmadilarda abin yatardi çalışır din bunu hep diyor yahu ne yapmaya çalışıyon olmus olabikir abim beni esirgerdi kötü arkadaslardan iyikide etti birkere sikayeti olmadi ailemin benden yana beni kinlendormeye evliligimiz basindan beri çalışıyor bende sende bekarken neler yasadin bende biliyom dedim ben kiymetliydim diyor kizlari evlenince kiymete bindi diyor beni delirtiyor ben sürdürürum evliliği bu sekilde kabul ediyorum ama kendode ciddi ise acar davayı ole gelir ne olur bemde bilmiyom .
Aynn oyle kuzum zor durumda Allah yardımcısı olsunah canım sende arada kalıyorsun eşinide seviyorsun ayrılmakta istemiyorsun anladğım kadarıyla. ama eşin bitirmek istersede durmam giderim durumundasın ne olacak böyle
eşindeki kin senin ailene karsı dur durak bitmiyor
Ayyy bitanem bebeğim hangi Msjin acaba kuzumçok bildirim oluyo karıştırıyorum bitanem kb ya canımın cineri nasılsın kaldr su tokmakları vallaha korktum
Knkacim özür dilerim ama kizmadan önce profiline bak bncekızgınımkork bidaha beni unutma hıh
Knkacim özür dilerim ama kizmadan önce profiline bak bncebelki kizginligin geçer
Canımsın sen bnim ya canımın cineri bitanemgeçti zaten ne kadar küs kalabilirdim kiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?