Kaç yaş fark var?

Yahu eşine ne olabilir bn babamın evinde 5 sene calistim yeri geldi dayak da yedim ama onlar bnim ailem ne olursa olsun eşimin haddi değil bu şekilde konuşmak kb tatlı annem inan ki sana yapılanlar sinirlerimi bozdu. Kv ayrı bir dert insallah sana yasattigini yaşatsın rabbim ona

Bebek nasıl olsun teyzesi yine beni uyutmadi cadı kafam kazan gibi senin fıstık nasıl yerim onu benn
Ahaha bnimki de uyutmadi bni kuzum çok uykum ve sıpa on dkka uyuyup uyaniyo sanki sabaha kadar bn uyutmuyom keyfi bir yerinde çok şükür masallah hiç uykusuz demezsin

Ahaha bnimki de uyutmadi bni kuzum çok uykum ve sıpa on dkka uyuyup uyaniyo sanki sabaha kadar bn uyutmuyom keyfi bir yerinde çok şükür masallah hiç uykusuz demezsin
MasaAllah ona
Yoo benimki gece uyumadi gündüz uyut diye ağladı şimdi uyuyo
Gelde şimdi bu uykusuzlukla iş yap

ahah canım ya yorumuna güldüm ''geç olgunlaşıyorlar geç doyuyorlar'' ama gerçektende öyleler :)

MasaAllah ona
Yoo benimki gece uyumadi gündüz uyut diye ağladı şimdi uyuyo
Gelde şimdi bu uykusuzlukla iş yap
Haha yerim onu ben ya bizi delirtiyolar ama iyiki varlar bnim evi görmek istemezsin her yer oyuncaj ev sahibi geldi kapıyı açmadım sen tahmin et

kankacım bnm msjlarıma neden cvp vermiyosun kıskanmaya başladım dövcem seni
Ayyy bitanem bebeğim hangi Msjin acaba kuzum çok bildirim oluyo karıştırıyorum bitanem kb ya canımın cineri nasılsın kaldr su tokmakları vallaha korktum

ah canım sende arada kalıyorsun eşinide seviyorsun ayrılmakta istemiyorsun anladğım kadarıyla. ama eşin bitirmek istersede durmam giderim durumundasın ne olacak böyle
eşindeki kin senin ailene karsı dur durak bitmiyor

Aynn oyle kuzum zor durumda Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…