- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.501
daha miniminnakBeş canım
2 3 dizim var bi onlar olunca izliyom geri kalan ful cizgifilmKız sen napiyon o zaman eşin gelince onla izleyin beraber
Giz bn nikahı artık gelin olarak istemiyom dedi sonra biri bağlandı telefona dedi sen çok mu düzgünsun diye Tolga ve Tolganin ablası babalarının adını bilmiyo öldü diyo kadın adı ne babamızın diyolar bilmiyom unuttum diyobelli olsa nolcek kızbn geriden geliyom yeni başladım
İnşallah ama kadın soylmiyecek gibiAy insallah ya annesi özellikle saklıyor gibi bulmaları zor olacak
sus konusmaaaaaKız noluyo bee deliiii
Ama yol gostereni yokmus annem şuan yaşasa bnde bu yaşımda bile onun kokusuna sığınır ne derse yapardım doğru ya da yanlış yapardım yani çünkü annemin her dediği şeye muhtacım Nilayi anlıyorum yanlış yola itildi çok pişman olduYok demez kızyani sen zaten anne babasızsın sana biri kol kanat germiş anne olmuş baba olmuş eş olmuş sende tamam demişsin sonra kalk bir bağımlıya kaç ki bırakmak gibi hiçbir çabası olmayan kendinden aciz birine kaçtı üstüne birde savun bu adamı sonra ee ben pişmanım ne zaman bitecek acaba böyleleri
hic olurmu sekerim inan bu ara kafam cok dalgin ya oyuzden yoksa unuturmuyum
Ay ben biliyorum diyecektim de bilmiyorum derdin derdin senin derdin diye bi şarkı var onla karistrdimderdin derdim olsun azrail seyre dursyn glemiyordun gitmiyordun böle bi şarkı vardı
Ahaha şunun tribine giz
Eşim gitti markete bn de oturuyorum kuzumNe yapıyorsunuz hanımlar❤
Al bizden de okadar ya çizgi film ya reklam2 3 dizim var bi onlar olunca izliyom geri kalan ful cizgifilm
Sende adamı hep markete yolluyorsun kiz ne zaman konuşsak markette hahahEşim gitti markete bn de oturuyorum kuzumsen napiyon
aynen aynen reklamda cok seviyoAl bizden de okadar ya çizgi film ya reklam
Hahaha sigara kulkaniyo dışarda içiyo evde icirmem kesinlikleSende adamı hep markete yolluyorsun kiz ne zaman konuşsak markette hahahne yapim bende ablamdaydım eve geldik yemek yedim çay keyfi yapacam şimdi üzerime bir ağırlık çöktü nedense
İyi yapıyorsun içmesin evdeHahaha sigara kulkaniyo dışarda içiyo evde icirmem kesinliklehem de bakkal yakın iki üç kıza biseyker aliyo
Unuttunuz sandım kızKız neoldu niye sinirli bu bana naptım .net az eşimden girdim şimdi. Ayy sacmalamayın yaaa delülüler olurmuş öylee yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?