belli olsa nolcek kız bn geriden geliyom yeni başladım
Giz bn nikahı artık gelin olarak istemiyom dedi sonra biri bağlandı telefona dedi sen çok mu düzgünsun diye Tolga ve Tolganin ablası babalarının adını bilmiyo öldü diyo kadın adı ne babamızın diyolar bilmiyom unuttum diyo

Ama yol gostereni yokmus annem şuan yaşasa bnde bu yaşımda bile onun kokusuna sığınır ne derse yapardım doğru ya da yanlış yapardım yani çünkü annemin her dediği şeye muhtacım Nilayi anlıyorum yanlış yola itildi çok pişman oldu ;

Kızlar bişey sormak istiyorum. Bir ay önce kv kp Ankara'ya gittiler eltimin yanına bnide götürmek istediler bnde kızım yerini yadirgiyo baba gelemem dedim kendi ailem de bile kalınca yatağı yadirgadi uyumadı kızlar . zorlandim dedim orda da . Nse işte bugün de Kayseri'de eltimi almaya gidecek eşim , dedi ki askm seni de annengile birakiyim iki gün sonra eltimi bırakacak ordan da seni aliyim dedi bnde biraz cekindim şimdi gitsem, gecen Ankara'ya gelmedi diyecekler zaten iki hafta sonra yine gideceğim babamlara kardeşimin gelin görmesi var bir hafta kalacağım bide annem mantı sıkacak ramaxanlik için 15_20 bezi sikiyolar iki gün kalacağım ve hep iş le geçecek bir yanım git diye bir yanım gitme diyo akıl verin lütfen ...

Sende adamı hep markete yolluyorsun kiz ne zaman konuşsak markette hahah ne yapim bende ablamdaydım eve geldik yemek yedim çay keyfi yapacam şimdi üzerime bir ağırlık çöktü nedense
Hahaha sigara kulkaniyo dışarda içiyo evde icirmem kesinlikle hem de bakkal yakın iki üç kıza biseyker aliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…