- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.621
Profile de onları koymuyumdemi
Oy kandilin mübarek olsun seninde bitanem♥
Napayım adamı işe yolladım yatak keyfi yapıyorum sen napiyon canimsağol canım senden de napıyorsıun nasılsın
Hiç bilmiyorum kndi aileme gitmekle gitmemek arasında kaldımsağol cnımm bugün neler yapcan bugün
Napayım adamı işe yolladım yatak keyfi yapıyorum sen napiyon canim
Afiyet olsun cnim kolay gelsin hava kapalı kalkasim gelmiyo icimdenbn işteyim kahve içiyorum :) keyifffff
Hiç bilmiyorum kndi aileme gitmekle gitmemek arasında kaldımsen napiyon nasılsın pilanim neler
Afiyet olsun cnim kolay gelsin hava kapalı kalkasim gelmiyo icimden
Burada öyle nisan bitecek hala güneşi göremedikburada güneş var ama rüzgar var soğuuk üşüyozz
Oh sefan olsunNapayım adamı işe yolladım yatak keyfi yapıyorum sen napiyon canim
Abuuu kuzum doğrukız ben işteyim dün akşam eve gittim yemek yaptım :) dedim ben neler yapabiliyormuşumda haberim yokmuş
Değişti ismim gizkız ben işteyim dün akşam eve gittim yemek yaptım :) dedim ben neler yapabiliyormuşumda haberim yokmuş
zaten kış geç geldi şimdide gitmek bilmiyor :/Burada öyle nisan bitecek hala güneşi göremedik🌤
Abuuu kuzum doğrukolay gelsin bitanem ♥ ooo ne yemeği yaptın çiçeem
Değişti ismim giz
köfteli bezelye pilavnasıl ama
Vuhuuu çok güzel oh oh hamaratim bnim ellerine sağlık lop lop et olsunköfteli bezelye pilavnasıl ama
Vuhuuu çok güzel oh oh hamaratim bnim ellerine sağlık lop lop et olsun
Bak bunu da beğenmiyor anamgitmiş gene uzun bişey koymuş bakPrensesAnnesi_ ama etiket yapınca hemen çıkıyo
güzellllllllllllllll
Ay niye yemedin eşin bitirmiştirbn daha yemedim kız pişirdim ehemncik uyudum
Hayırlı kandiller bi tanem Rabbim gönlünden geçeni yormadan nasip etsin inşallah@ME118 U Ufukta_bebek-Adel- @Reyyan__ @Masal17 @kahvesevmemben @Tulparr
kızlar günaydın uyanın gelin çabuk hadi bakim :)
bu arada herkesin kandili mubarek olsun
bugün bir birimize dua edelim
bana bir mucize dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?