- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.641
Beni unuttun mu senBlue_Peri @Ufukta_bebek -Adel- @Reyyan__ pawlover @kahvesevmemben @Tulparr
kızlar günaydın uyanın gelin çabuk hadi bakim :)
bu arada herkesin kandili mubarek olsun
bugün bir birimize dua edelim
bana bir mucize dileyin
Fıstığımm yaa
Bizi anlatıyor bu nick bebeğimFıstığımm yaa
Muhtesem bi nick fadisim
Öyle valla sıcağı özledim yeşillikleri özledimzaten kış geç geldi şimdide gitmek bilmiyor :/
Evet fadişim yaa hic yabancilamadim zaten bu nick kimmis demedim bizden biri dedim bide bakarim ki deli dolu caniminici fadisimmissBizi anlatıyor bu nick bebeğim
Oy sana gurbanEvet fadişim yaa hic yabancilamadim zaten bu nick kimmis demedim bizden biri dedim bide bakarim ki deli dolu caniminici fadisimmiss
Yirim seniiOy sana gurbannapiyon bitanemm
Oy kuzum afiyet olsun bn daha hiç bişey yemedim.icmedimYirim seniivalla kahvalti yaptik simdi topladim mutfagi cay keyfi yapiyorum gel beraber icelim findikim
Amiin kuzum hayırlısıyla inşallahtabiki canım ben zaten hergün meryem suresi okuyup sizleride içimden geçiriyorum allah hepimize naspil etsin bu mubarek günde iiçimizden gönlümüzden geçen dua kabul olsun :)
Günaydın tatlım hayırlı kandiller bugün sizin için yasin okucam inşallah net az bito öpüyorum sizi ballarBlue_Peri @Ufukta_bebek -Adel- @Reyyan__ pawlover @kahvesevmemben @Tulparr
kızlar günaydın uyanın gelin çabuk hadi bakim :)
bu arada herkesin kandili mubarek olsun
bugün bir birimize dua edelim
bana bir mucize dileyin
Gelim kuzum ilkin bı evi topluyim
Ay niye yemedin eşin bitirmiştir
Hayırlı kandiller bi tanem Rabbim gönlünden geçeni yormadan nasip etsin inşallah
Beni unuttun mu sen
Öyle valla sıcağı özledim yeşillikleri özledim
Oy kuzum afiyet olsun bn daha hiç bişey yemedim.icmedimiçmiş kadar oldum bitanem ellerine sağlık mmmih
minik kalp0753 hanımefendi zorlaniyomus da etiket yaparken degistrdim şimdi de uzun olmuş diyo dönecem bn bu kızi şimdi nurayim yardım et dövelim
Amiin kuzum hayırlısıyla inşallahBen bu ara misafirden başımı kaldıramıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?