- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.821
Kayınpederin yasıyomu kuzumBana kalsa ellemem de eşime olan oluyo işte. Dedim önlemi alalım diye neyseki hallettikya oğlu öldü ya herşeyi silip atiyo hiç demiyo benim geride evlatlarım var
Yok kız zaten balkonda sandalye üstünde rahat durmadı diye düştü ne balkonu ne kuşuÖyle ağır olur ya rabbim kimseye yatalak ömrü vermesin. Biraksaydiz baksaydı
Yasiyo canımKayınpederin yasıyomu kuzum
Yok kız zaten balkonda sandalye üstünde rahat durmadı diye düştü ne balkonu ne kuşu
Gel sen baktır da göreyim halinicamdan baktirn kız olmaz ele
Olsun geleyim de uzağızdirGel sen baktır da göreyim halini
Hatay canım bakalım ne kadar uzağızOlsun geleyim de uzağızdir
Genelde eşi ölmüş olanlarda bi tuhaf oluyor iycede etrafta duyuyorum :) Allah kolaylık versin vallaYasiyo canım
Erzurum tarafındayım yerimi belli etmim casuslar olabilirTam olarak ne kadar
Bende duyuyom da bizim kv oglundan sonra herşeyi salıvermiş vaziyette herkes diyo ben diyom ama faydasız rabbim sonumuz hayir etsin o kadar ağlaması kötü şey yasatmasinGenelde eşi ölmüş olanlarda bi tuhaf oluyor iycede etrafta duyuyorum :) Allah kolaylık versin valla
Aramızda kimseye söylememErzurum tarafındayım yerimi belli etmim casuslar olabilir
Evet uzakmışızTamam deme bak gördün uzağız
Amin kuzum çok ağlamayı iyiden saymıyorlar ,valla zor tabi evlat acısı kimseye yasatmasın ama elde olan bişey yokki kendine gelip dua etmesi diğer evlatlarına sarılması sabretmesi lazım.Bende duyuyom da bizim kv oglundan sonra herşeyi salıvermiş vaziyette herkes diyo ben diyom ama faydasız rabbim sonumuz hayir etsin o kadar ağlaması kötü şey yasatmasin
Amin kuzum seninde mübarek olsun. Yorulmuşsundur kolay değil balımm Allah YARDIMCINIZ olsun.Allah kabul etsin kuzum kandilin mübarek olsunben daha tembellik yapıyorum canım yoruldum
Millet diyo ben diyom ama işte bakalım nereye kadar canım. Rabbim o aciyo hiçbi anaya babaya yasatmasinAmin kuzum çok ağlamayı iyiden saymıyorlar ,valla zor tabi evlat acısı kimseye yasatmasın ama elde olan bişey yokki kendine gelip dua etmesi diğer evlatlarına sarılması sabretmesi lazım.
Amin kuzum onada sizeede Rabbim sabır versinMillet diyo ben diyom ama işte bakalım nereye kadar canım. Rabbim o aciyo hiçbi anaya babaya yasatmasin
Allah razı olsun kuzum zor ama görevimiz zamanında o bize baktı şimdi sıra bizdeAmin kuzum seninde mübarek olsun. Yorulmuşsundur kolay değil balımm Allah YARDIMCINIZ olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?