- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.801
Ellerine sağlık canımyaptm kuzu musait zmanda yuklucem
sende yap bian once
Valla bi yapamadımya ayın 23 ü sonmuş bide kuzum yapayım kısa sürede ,merak ettim seninkini nasıl olduyaptm kuzu musait zmanda yuklucem
sende yap bian once
Çok geçmiş olsun canım ne için takıldı pilatin. Yaşlılarda hasta olunca huysuz oluyorlar bazenGeçmiş olsun canım ciddi birşey yokmuş şüküranneannem ameliyat oldu platin takıldı kuzum çok yaşlı altının bağlanmasını kabul etmiyor sürekli ya serumu çekiyor ya kalkmaya çalışıyor bi onu sakinleştir bi yemek falan yaptır gel hava da yağmurlu epey yol yürüdüm
Geçmiş olsun kuzum dikkat etmek lazımYa bende bi sorun yokta dün kv balık yemiş kılçığı kaçmış boğazına damağına girmiş daha doğrusu sağlık ocağına gittik bise yapamadılar hastaneye gidin dediler gitik onu aldırmaya canım. Sen ne yaptın yoruldun
Valla Öyle bide hastaneye gitmemekte inat ediyoGeçmiş olsun kuzum dikkat etmek lazım
Sandalyeden düştü canım Kalçayı kırmış ne zamandır görüp geliyordum bugün kaldım sağolsun boydan boya laf söyledi geçende oğlun olursa beni çağır ben gelip bakarım diyorduÇok geçmiş olsun canım ne için takıldı pilatin. Yaşlılarda hasta olunca huysuz oluyorlar bazen
Napcakmış nasıl cıkcakmış gitmeyip hey allahımValla Öyle bide hastaneye gitmemekte inat ediyo
Oldu diyeydinSandalyeden düştü canım Kalçayı kırmış ne zamandır görüp geliyordum bugün kaldım sağolsun boydan boya laf söyledi geçende oğlun olursa beni çağır ben gelip bakarım diyordu
Geçmiş olsun kuzum gııSandalyeden düştü canım Kalçayı kırmış ne zamandır görüp geliyordum bugün kaldım sağolsun boydan boya laf söyledi geçende oğlun olursa beni çağır ben gelip bakarım diyordu
Ne bilim valla eşim zaten onun etrafında fur dönüyo abisinden sonra ama o hiç eşimi düşünmüyo. Zar zor gitik de esimin kafası rahat etti onunda boğazıNapcakmış nasıl cıkcakmış gitmeyip hey allahım
Hiç ellemicen iyi çıkar bakım nasıl cıkacaksa dicen olmucakyaa:) bide varya uzun süre çıkarılmaz ise iltihap olabilir de dikkat edilmeliNe bilim valla eşim zaten onun etrafında fur dönüyo abisinden sonra ama o hiç eşimi düşünmüyo. Zar zor gitik de esimin kafası rahat etti onunda boğazı
saol kuzum❤Ellerine sağlık canım
Kız arada kim olduğumuzu unutuyor bakma bol keseden atıyor işte prenses nenemOldu diyeydin
Bana kalsa ellemem de eşime olan oluyo işte. Dedim önlemi alalım diye neyseki hallettikHiç ellemicen iyi çıkar bakım nasıl cıkacaksa dicen olmucakyaa:) bide varya uzun süre çıkarılmaz ise iltihap olabilir de dikkat edilmeli
Sağol kuzumGeçmiş olsun kuzum gıı
Bugün bende kv ile bi yakınımızı ziyarete gitik onunda kafa bazen gidiyo bol keseden atiyo bugün gelini anlatiyoda gülmekten öldümKız arada kim olduğumuzu unutuyor bakma bol keseden atıyor işte prenses nenem
Valla ibadetlerimi yaptım şimdi kızım filmine bakıyorum kuzum sen napıyonSağol kuzumsen ne yapıyorsun
Ay öyle olmasa bakması da zor kuzum insan eti ağır oluyor kaç gündür gündüz hep kuzenlerle 4-5 kişi duruyor herkes pert bugün en son balkona çıkıp kuşlara bakacam diyorduBugün bende kv ile bi yakınımızı ziyarete gitik onunda kafa bazen gidiyo bol keseden atiyo bugün gelini anlatiyoda gülmekten öldüm
Öyle ağır olur ya rabbim kimseye yatalak ömrü vermesin. Biraksaydiz baksaydıAy öyle olmasa bakması da zor kuzum insan eti ağır oluyor kaç gündür gündüz hep kuzenlerle 4-5 kişi duruyor herkes pert bugün en son balkona çıkıp kuşlara bakacam diyordu
Allah kabul etsin kuzum kandilin mübarek olsunValla ibadetlerimi yaptım şimdi kızım filmine bakıyorum kuzum sen napıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?