Kız bende yörüğüm ne alaka yörük Türk değil mi
Tatlım senlik birşey yok bunlar manyaktı biz yörüğüz köylüyüz ekmek atıyoruz o uyum sağlayamaz bizim hayatımıza diyorlar kızları benden geniş benden rahat mesela ben mini giymem adamlar bayramda akrabalara mini etekle heryerleri açık gidiyorlar. Türk olduğum için bize ters diyorlar büyü muska yapıyorlar sonra bana laf ediyorlar değişikler yani

Kız nereli bunlar emin misin yörük olduklarına iyi de yörükler de Türk yani ne alaka onu anlamadım

Kız nereli bunlar emin misin yörük olduklarına iyi de yörükler de Türk yani ne alaka onu anlamadım
Kuzum bana yörüğüz dediler ama hiçte yörük gibi gelmedi bana köylü gibi de değiller yani bildiğin gavur gibiler yörükler yörük alırmış türk almazmış uygun değilmiş onlara öyle diyorlardı çok engel olmaya çalıştılar kıyametleri kopardılar

Töbeee lan ne alaka bunlar yörük falan değil yörük Türk tür Türk biri şunlara öğretsin deli oldum annem yörük değil babam yörük Karaisalı lı yani murtçu bilirsin annem Kozanlı yani farsak evlenmişler
Dedem (babamın babası) yörük babaannem selanik göçmeni yani muhacir
E hani yörükler Türk almazdı ahanda sana örnekleri onlar bahane etmiş saçmalamış hazır yörükleri karalamışlar farkında değiller ya da yörük falan değiller
Nereliler di tam olarak

Cnm bende yörüğüm ama yörükle evli değilim alakası uok

Bende eve yeni attım kendimi yoruldum galiba hastane derken kuzum noldu hayırdır
Ya bende bi sorun yokta dün kv balık yemiş kılçığı kaçmış boğazına damağına girmiş daha doğrusu sağlık ocağına gittik bise yapamadılar hastaneye gidin dediler gitik onu aldırmaya canım. Sen ne yaptın yoruldun

Geçmiş olsun canım ciddi birşey yokmuş şükür anneannem ameliyat oldu platin takıldı kuzum çok yaşlı altının bağlanmasını kabul etmiyor sürekli ya serumu çekiyor ya kalkmaya çalışıyor bi onu sakinleştir bi yemek falan yaptır gel hava da yağmurlu epey yol yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…