- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.781
Malesef canım iki yıllık okudu yanımda üç aylık evliyken geldigörümce sizdemi kalıyor
Bende eve yeni attım kendimi yoruldum galibaKızlar anca girebildim hastaneye filan gittik işler bitti napiyonuz
Kız bende yörüğüm ne alaka yörük Türk değil miValla keşke o kadar medeni insanlar olsalar yörükler kendileri ben türküm diye uymadı onlara yörük istiyorlardı
Tatlım senlik birşey yok bunlar manyaktı biz yörüğüz köylüyüz ekmek atıyoruz o uyum sağlayamaz bizim hayatımıza diyorlar kızları benden geniş benden rahat mesela ben mini giymem adamlar bayramda akrabalara mini etekle heryerleri açık gidiyorlar. Türk olduğum için bize ters diyorlar büyü muska yapıyorlar sonra bana laf ediyorlar değişikler yaniKız bende yörüğüm ne alaka yörük Türk değil mi
Kız nereli bunlar emin misin yörük olduklarınaTatlım şenlik birşey yok bunlar manyaktı biz yörüğüz köylüyüz ekmek atıyoruz o uyum sağlayamaz bizim hayatımıza diyorlar kızları benden geniş benden rahat mesela ben mini giymem adamlar bayramda akrabalara mini etekle heryerleri açık gidiyorlar. Türk olduğum için bize ters diyorlar büyü muska yapıyorlar sonra bana laf ediyorlar değişikler yani
Kuzum bana yörüğüz dediler ama hiçte yörük gibi gelmedi bana köylü gibi de değiller yani bildiğin gavur gibilerKız nereli bunlar emin misin yörük olduklarınaiyi de yörükler de Türk yani ne alaka onu anlamadım
Töbeee lan ne alaka bunlar yörük falan değil yörük Türk tür Türk biri şunlara öğretsin deli oldumKuzum bana yörüğüz dediler ama hiçte yörük gibi gelmedi bana köylü gibi de değiller yani bildiğin gavur gibileryörükler yörük alırmış türk almazmış uygun değilmiş onlara öyle diyorlardı çok engel olmaya çalıştılar kıyametleri kopardılar
Kuzum bana yörüğüz dediler ama hiçte yörük gibi gelmedi bana köylü gibi de değiller yani bildiğin gavur gibileryörükler yörük alırmış türk almazmış uygun değilmiş onlara öyle diyorlardı çok engel olmaya çalıştılar kıyametleri kopardılar
Cnm bende yörüğüm ama alakası yok yörükle evli değilim saçmalamışlar konuyu tam okuyamadım ama
Aynen benim eşimin babası Bulgaristan göçmeni kv avşarCnm bende yörüğüm ama yörükle evli değilim alakası uok
Hayır bide yörükler Türktür zaten ne alaka Türkle evlenmezmiş falanCnm bende yörüğüm ama yörükle evli değilim alakası uok
Aynen öyle valla mesafe candırçok olsa ben de sıkılırım, herşey aralıklı olunca güzel
birazdan yuklerim bakarsinoo canım harikasın :) ne yapacaksın :)
bende heveslendim tarif isteyim dediim de tarif kalmadı vs olunca soğudum buz gibi niyeyse
tmm cnmImmmm acabaa nasil birseyyy yapta bana yolla kizz
baska bulruz sanaYok canıııım feda olsun @HemGevezeHemDeli balcığıma yakıştı ona ben onun kadar olamam. Sende üstüme yamayacaktın az kalsın ucuz yırtttımm haaaa
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? Heyecan ve psikolojik belirtilerle bat bekliyorumdvtb bir anda aklıma geldin nasılsn?
Tamam afilli güzel olsunbaska bulruz sana
Ya bende bi sorun yokta dün kv balık yemiş kılçığı kaçmış boğazına damağına girmiş daha doğrusu sağlık ocağına gittik bise yapamadılar hastaneye gidin dediler gitik onu aldırmaya canım. Sen ne yaptın yoruldunBende eve yeni attım kendimi yoruldum galibahastane derken kuzum noldu hayırdır
Sana da afiyet bal şeker löp löp et olsunyapın yapın yemekleriniz ben dün akşam yaptım rahatııım hanımlarrr :)
eve gidincede yerim artık :)
yaptm kuzu musait zmanda yuklucemTamam afilli güzel olsun. Yaptınmı makarnayı bende bi yapcam yapamadım daha yaa sona kaldım bu sefer yapıp kurtulamadım :))
Geçmiş olsun canım ciddi birşey yokmuş şükürYa bende bi sorun yokta dün kv balık yemiş kılçığı kaçmış boğazına damağına girmiş daha doğrusu sağlık ocağına gittik bise yapamadılar hastaneye gidin dediler gitik onu aldırmaya canım. Sen ne yaptın yoruldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?