- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.101
Afiyet olsun kuzum şimdi içtimHımm minik fasulye diyelim o zamanbende iyiyim napiyim cay içiyorum gel cay içelim..
Bana uçak bileti demenden anlamalıydımseyahat acantesında çalışıyom :)
Etkiliyor kuzum beyaz ekmekten ziyade tam buğday falan yiyebilsem daha iyi ama mübarek yenmiyorekmektede mi şeker varmış kuzum
Etkiliyor kuzum beyaz ekmekten ziyade tam buğday falan yiyebilsem daha iyi ama mübarek yenmiyor
Bana uçak bileti demenden anlamalıydım
Biliyordum balım seyahat acantesında olduğunu bilmiyordumbilmiyormuydun kız çalıştığımı
Biliyordum balım seyahat acantesında olduğunu bilmiyordum
Ooo!! Yaparsın bize de bir güzellik tatil icin var mi uygun paketler ?seyahat acantesında çalışıyom :)
Ooo!! Yaparsın bize de bir güzellik tatil icin var mi uygun paketler ?
Kolay gelsin balım erken kurtulmalar diyim ben iki adimlik yere tasinmistim zor yani:)Aynen balım aynen koşturmaca taşınma hazırlıkları devam ediyor bende de
Ha tamm hatırladım kuzum inşallah nasip eder bitanem ♥Yok kuzum suan istiyoruz ya nasip olursa bakalım . Ocak ayında kimyasal yaşadım bi .
Dimi sonuçta dinçlik farkı varbence sana göre çok istekli olmasını beklerken o belli zamanlar isteyebilir :)
Nasıl anlaşıyorlardı kuzum bahsetsene birazCanim esler arası mi? Benim annemle babam arası 10 yasti valla..
Ay kuzum bide tek başıma topluyorum bitse de kurtulsam bir an önceKolay gelsin balım erken kurtulmalar diyim ben iki adimlik yere tasinmistim zor yani:)
Dimi sonuçta dinçlik farkı var
HahahahAynen :)
ama yaş farkı olup kuduranıda var
Hahahahoda belli olmaz baştan kuzum ya adam bu konuda iyi mi değil mi sürpriz yumurta yani
Aynen kaderine razı olcan hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?