- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.081
Günaydın minik kalpli hatun
Selam kuzum ❤Selam boncuk hatun
Bende iyim handolsun canmGitmedim canım, daha iyiyim evdeyim çok şükür, sen napıyorsun nasılsın
Ediyorum kuzum sadece ekmeksiz yapamıyorum çok acıkıyorumovv dikkat edelimm o zman
İyi gidiyor kuzum ayni uğraş dur kuzuyla..nasılsın canım nasıl gidiyor günler :)
Kuzum nasıl gidiyor hamilelikEdiyorum kuzum sadece ekmeksiz yapamıyorum çok acıkıyorum
İyi gidiyor balım bugün fasulyemi gördümKuzum nasıl gidiyor hamilelikbakalım ?
Hımm minik fasulye diyelim o zamanİyi gidiyor balım bugün fasulyemi gördümsen nasılsın
Aynen balım aynen koşturmaca taşınma hazırlıkları devam ediyor bende deNapalım kosturmaca bitmiyor canım sen.
Ediyorum kuzum sadece ekmeksiz yapamıyorum çok acıkıyorum
bilmiyom ki ya ben istersem eşim geri çevirmiyo o isterse ben
şuana kdr bir sıkıntı yok
İyi gidiyor kuzum ayni uğraş dur kuzuyla..sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor ?
Avatar resminle kimi kesecen ?Aynen balım aynen koşturmaca taşınma hazırlıkları devam ediyor bende de
peki sence 10 yaş farkında sıkıntı olur mu
Öyle valla yuvarlanıp duruyoruzevde yuvarlanın durun :) bende iyiyim işteyim bnde yuvarlanıyom
Aynen canim .. tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği yemek lazim ..ekmektede mi şeker varmış kuzum
Canim esler arası mi? Benim annemle babam arası 10 yasti valla..peki sence 10 yaş farkında sıkıntı olur mu
seyahat acantesında çalışıyom :)Öyle valla yuvarlanıp duruyoruzNe isindesin tatlım?
Canim esler arası mi? Benim annemle babam arası 10 yasti valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?