- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.061
Aman dikkat et .Bi hanim yazdi sabah soylediklerini yapcam
Sen.naslsin goremedim bi kac gundurAman dikkat et .
InsallahhÖylemi diyorsun !!Çok geçmiş olsun .. iyileşir sin insaAllah.
Ben biraz ev sorunlariyla mesguldum kuzum gelen giden.Sen.naslsin goremedim bi kac gundur
Hallettin miBen biraz ev sorunlariyla mesguldum kuzum gelen giden.
Iyi gecelerİyi geceler
Adımdan enerji almayaa çalışıyorum ben de bazen ben mürüvvet kuzumO kutsal enerjinden bize de yolla enerjik hatun seninle tanıştık mi? Tanışalım ..
Yok kuzum suan istiyoruz ya nasip olursa bakalım . Ocak ayında kimyasal yaşadım bi .Senin çocuk varmiydi kuzu. Kafa sıfır suan.
Gitmedim canım, daha iyiyim evdeyim çok şükür, sen napıyorsun nasılsınSeviyomHee canım bi rahatsızlığın vardı dr gidecektin noldu hep yazacam yazacam unutuyom
@KutsalI canım geçmiş gitmişler olsun inşallah hayırlı vakitte güzel kısmetin olur seni seven anlayan değer verenherkese sormuşsun yaş farkını bence bir önemi yok ben eşimden 1,5 yaş büyüğüm ama o fazlaca olgun ve kel olduğu için belli olmuyor fark ben bu ay 31 oldum o ekimde 30 olacak
2011 hazirandan beri sevgiliyiz bizde pek aceleye getirmeyip geç evlendik 23 aylık evliyiz
@adel8893 kız senin kaynanan denizden babası çıksa yer gibi
Bide irmik helvası yapan sayınminik kalp0753 adres kabul ediyor musun
Kız bende senin tam tersinim içime 80 lik nene kaçmış gibi eğlenceyi sevmem hiç
Tamam bir soru daha gelsin o zaman derlerki yaş ilerledikçe cinsellik azalıyormuş iki taraf yaş farkından birbirine ayak uyduramıyormuş bunun yaşla bir alakası var mı?
Hamile hamile beni yormaya utanmıyor musun kızözelden atayım ilk ucakla gel :)
Hamile hamile beni yormaya utanmıyor musun kız
Atmaaakargo mu yapayım kısss :) resminide çektim atacaktım ama atmayım :)
Atmaaabuara şekerli şeyleri yememeye çalışıyorum kuzum açlık kan şekeri sınırda
Selam boncuk hatunGitmedim canım, daha iyiyim evdeyim çok şükür, sen napıyorsun nasılsın
Günaydın minik kalpli hatunGünaydıııııııııııııın Hanımlarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?