- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.161
yaaaaa çoook güzel :)
Gittim kuzum minnoşumu gördümyarınada çooook var allah büyük anacım sen kontrole gitcektin gittin mi
Valla napim yürüyüşe çıktım çıkmışken bizim markete uğradım belki emre gelir diye ama gelmedi malesef yusuf geldi eve döndüm kahve yaptım kendime şimdi ben eşyalara bakıyorum eşyalar bana bakıyor taşınma evresi gerçekten iğrenç. Sen napıyorsun balımbaşka neler yapıyorsunuz
Yaaaaaa mutlu yıllarrrrrrrvalla ben kızımla vakit geciriyom bugün doğumgünü prensesimin seni bile görmez gözüm. Sende ne küsüp durun dövcem simdiii aaaa
Kuzum annemlere gittim o yüzden kuzum dün akşam geldik bugün de temizlik yaptım bol bolneerdesin kız kaç gündür etiketliom etiketliom gelmiyon
Oyyy iyiki doğmuş minik güzel kaderleri olsun inşallahvalla ben kızımla vakit geciriyom bugün doğumgünü prensesimin seni bile görmez gözüm. Sende ne küsüp durun dövcem simdiii aaaa
Heyttt geldinnn demekkk-Adel- balbocuuu @MaviKuplik @kahvesevmemben Blue_Peri Reyyan__ T Tatlianne20 Diktorya Secret kızlar napiyonuz huhuu
Geldim çiçeemmmHeyttt geldinnn demekkk
Yemek yaptım yeni oturdum cancan sen napan-Adel- balbocuuu @MaviKuplik @kahvesevmemben Blue_Peri Reyyan__ T Tatlianne20 Diktorya Secret
bernisko kızlar napiyonuz huhuu
Ay inşallah teyzesi çok sağolOyyy iyiki doğmuş minik güzel kaderleri olsun inşallah
İyiyim kuzumm tel kadayıf yaptık babamla şimdi fırına verdimGeldim çiçeemmmnapiyon nasılsın
Abdest alcam üstümü giyim misafirliğe gidiyom da sizler-Adel- balbocuuu @MaviKuplik @kahvesevmemben Blue_Peri Reyyan__ T Tatlianne20 Diktorya Secret
bernisko kızlar napiyonuz huhuu
Corba,biber dolmasi,pilâv yaptın kuzumne yemekleri yaptın söyle bakim
bdv'de mi takılıyon kız sende
Dur yapma etme aman bebisim yaaLaannnnnnn Nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz kendimi pıçaklicam ha ne sesiz bir gündü
balbocuuu
PrensesAnnesi_
Blue_Peri
Diktorya Secret
Reyyan__
T Tatlianne20
U Ufukta_bebek
-Adel-
@Boncukhanim
Tulparr
Kmsl Hnd
Vaay babanlamı yaptınız iyiymişş afiyet olsunİyiyim kuzumm tel kadayıf yaptık babamla şimdi fırına verdimsanki grip olacam bir baş ağrısı halsizlik var üzerimde onun dışında şükür iyiyim sen nasılsın asılll kaçak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?