İyiyim kuzumm tel kadayıf yaptık babamla şimdi fırına verdim sanki grip olacam bir baş ağrısı halsizlik var üzerimde onun dışında şükür iyiyim sen nasılsın asılll kaçak
Oooh hamarat seni ellerine sağlık. Dikkat et çiçem bu ara salgın var zor geçiyor gripi insallah çabuk atlatirsin bnde iyiyim kız teyzesi bnim kızla ugrasiyom öyle evi temizledim bugün arkamdan batırıyor bu arada çok sevdiğim kuş aldım bak resim atıyorum

Eklentiler

• IMG-20190422-WA0000.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 35
Geçmiş olsun kuzum iyimi şimdi annen. Ohh iyi olmuş yapın tabi banada gönder accık
Sağol kuzum Allah razı olsun 9 sene olacak işte ilk günlere nazaran iyi de tabi ne kadar iyi olabilirse bunada şükür gönderimmm kızzz ayyy istediğin tatlı olsunnnn hatta sen gel çayda içeriz sonraaa balkondaaa sohbet muhabbet

Sağol meleğim benim inşallah bende yakalanmam gribe ama bakalim oyy yerim bunuu ne tatlı kizzz bendede vardi bundan mavi kaçtı papağanım var benimde ablası

Rabbim dahada iyi etsin şifasını versin kuzum.. Valla ne iyi olur anlatamamyaa gelim hemen çayı ben koyarım demlene dursun ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…