- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.181
Hic napiyim kuzum yaa kendime mesgale ariyorum@adel8893 @balbocuuu @MaviKuplik @kahvesevmembenBlue_Peri @Reyyan__ T Tatlianne20 Diktorya Secret
@bgkmn kızlar napiyonuz huhuu
Evet kuzum çocukken annemle yaparlardı hep annem felclik geçirince eee iş başa düştüVaay babanlamı yaptınız iyiymişş afiyet olsun
Yemekleri yaptim oturuyorum bitanem.@adel8893 @balbocuuu @MaviKuplik @kahvesevmembenBlue_Peri @Reyyan__ T Tatlianne20 Diktorya Secret
@bgkmn kızlar napiyonuz huhuu
Geçmiş olsun kuzum iyimi şimdi annen. Ohh iyi olmuş yapın tabi banada gönder accıkEvet kuzum çocukken annemle yaparlardı hep annem felclik geçirince eee iş başa düştüçok severiz kadayıfı
Sen sağol canım benimAy inşallah teyzesi çok sağol
Bnde yemeği yedim oturdum öyle çiçeemYemek yaptım yeni oturdum cancan sen napan
Oooh hamarat seni ellerine sağlık.İyiyim kuzumm tel kadayıf yaptık babamla şimdi fırına verdimsanki grip olacam bir baş ağrısı halsizlik var üzerimde onun dışında şükür iyiyim sen nasılsın asılll kaçak
Ooo nere gidiyon adelimAbdest alcam üstümü giyim misafirliğe gidiyom da sizler
Eline sağlık tatliannemYemekleri yaptim oturuyorum bitanem.
Oh yarasın delüm benimmmBnde yemeği yedim oturdum öyle çiçeem. Ooh yedinmi yemeğini
Kuzum annemlere gittim o yüzden kuzum dün akşam geldik bugün de temizlik yaptım bol bolnapiyon nasılsın bitanem
Corba,biber dolmasi,pilâv yaptın kuzum
He takiliyom hatta kizlarla birebar
Buldun muu kuzuumm hadi bakalımmTulparr kızzz biz nasıl akıl edemedik instagramda rehberde ekli kişiler çıkmıyor mu Tamam ya bulduk annem gelsin alırım numarayı rehberden bakarım ay hadi dua edelim bu sefer bulalım
Amuuuuooo bnde onu dün yatım ya hayırlısııı
köpek işemiş onu tmzlicem
Oh oh şimdiden afiyet olsun kuzumOh yarasın delüm benimmm, yok kocişi bekliyom gelir az sonra yeriz bizde
Sağol kuzum Allah razı olsun 9 sene olacak işte ilk günlere nazaran iyi de tabi ne kadar iyi olabilirse bunada şükürGeçmiş olsun kuzum iyimi şimdi annen. Ohh iyi olmuş yapın tabi banada gönder accık
Sağol meleğim benim inşallah bende yakalanmam gribe ama bakalimOooh hamarat seni ellerine sağlık.Dikkat et çiçem bu ara salgın var zor geçiyor gripi insallah çabuk atlatirsin bnde iyiyim kız teyzesi bnim kızla ugrasiyom öyle evi temizledim bugün arkamdan batırıyor bu arada çok sevdiğim kuş aldım bak resim atıyorum
Rabbim dahada iyi etsin şifasını versin kuzumSağol kuzum Allah razı olsun 9 sene olacak işte ilk günlere nazaran iyi de tabi ne kadar iyi olabilirse bunada şükürgönderimmm kızzz ayyy istediğin tatlı olsunnnn hatta sen gel çayda içeriz sonraaa balkondaaa sohbet muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?