- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.201
Aminnn meleğim aminnRabbim dahada iyi etsin şifasını versin kuzum.. Valla ne iyi olur anlatamamyaa gelim hemen çayı ben koyarım demlene dursun ohh miss
Bi gelebilirse olcakta gelemedi bizim Hanımefendinin isteği üzerine marketteOh oh şimdiden afiyet olsun kuzum
Bitirme kimseyi de çagırmaaa hava ben çok yerim malum kiloda yokAminnn meleğim aminnayy koş kızzz koşşş
Tamammm bekliyorum hadi çok gecikmeee bakkBitirme kimseyi de çagırmaaa hava ben çok yerim malum kiloda yok
Önce AC karnımı bi doyurayımda geleyimTamammm bekliyorum hadi çok gecikmeee bakk
Ne yiciksinn giii bende yedim şimdiÖnce AC karnımı bi doyurayımda geleyim
Annem 10 dkya gelecek onda numarası var ben salak gibi silmiştim arayamıyorum zaten diye ay ben çok ümitliyim bulacam diye dua et sendeBuldun muu kuzuumm hadi bakalımm
Allah'ım yerim ben onuBi gelebilirse olcakta gelemedi bizim Hanımefendinin isteği üzerine markette
yaaa yerim
Ali nazikli makarnaNe yiciksinn giii bende yedim şimdiee iyi madem sen gelene kadar şerbetini iyice çeksin tatlım
Ay ben Gripsij sandım kız inşallah hasta olmazsın kuzum bnimSağol meleğim benim inşallah bende yakalanmam gribe ama bakalimoyy yerim bunuu ne tatlı kizzz bendede vardi bundan mavi kaçtı papağanım var benimde ablası
Valla doldurmuş gelmiş abur cubur biliyor evde iki çocuk varAllah'ım yerim ben onu
Vayyy yarışmanın mahsulünü yiyorsun hiii çok güzel gözüküyordu valla afiyet olsun kuzumAli nazikli makarna.ceksin tabi cekmişi makbul
Nane limon içiyorum şu an vallaAy ben Gripsij sandım kız inşallah hasta olmazsın kuzum bnimay bnim en korktuğum kaçarsa diye ölürüm kız çok üzülürüm ay naptın çok üzüldünmu papaganimiz da var ama kv verdim iki tane konuşuyorlar
Ah kuzum benim valla ne dicemi bilmiyorum ki çok üzüldüm sınır oldum ama sıkma canını , inşallah bidaha öyle şeyler yaşanmaz .
Bal kuzucum benimmm
Canimsiniz neler yapiyonuz bakem bu ara yogunum net gorusemiyom geri kaliyom konulardan. Ayy kuslar candir benimde bi sari civcivim var yavru galiba o egit onu ele alistir parmaklan falan hayırlı olsun bitanem.Eline sağlık tatliannemevime yeni birey geldi kuş aldı eşim tatliannem çok mutluyum
Özledik valla seni ya ah şu sıkıntılardan kurtulsaydinCanimsiniz neler yapiyonuz bakem bu ara yogunum net gorusemiyom geri kaliyom konulardan. Ayy kuslar candir benimde bi sari civcivim var yavru galiba o egit onu ele alistir parmaklan falan hayırlı olsun bitanem.
Aynen ama makarna yaptım yeniden et baya vardı daaVayyy yarışmanın mahsulünü yiyorsun hiii çok güzel gözüküyordu valla afiyet olsun kuzum
Sofra kaldırcam bi girdim mi cıkamıyom buradan biri beni kovsun kuzumCanimsiniz neler yapiyonuz bakem bu ara yogunum net gorusemiyom geri kaliyom konulardan. Ayy kuslar candir benimde bi sari civcivim var yavru galiba o egit onu ele alistir parmaklan falan hayırlı olsun bitanem.
Ooh iyi yapmışsın valla ben etçiyim çok severim makarnayıda çok severim seninki komboo kiside varAynen ama makarna yaptım yeniden et baya vardı daa
Git kiz burdan hadi gittt isini gücünü yapta gell hadiiiSofra kaldırcam bi girdim mi cıkamıyom buradan biri beni kovsun kuzum. Özledik valla balummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?