Sağol meleğim benim inşallah bende yakalanmam gribe ama bakalim oyy yerim bunuu ne tatlı kizzz bendede vardi bundan mavi kaçtı papağanım var benimde ablası
Ay ben Gripsij sandım kız inşallah hasta olmazsın kuzum bnim ay bnim en korktuğum kaçarsa diye ölürüm kız çok üzülürüm ay naptın çok üzüldünmu papaganimiz da var ama kv verdim iki tane konuşuyorlar

Nane limon içiyorum şu an valla ay üzülmemmi o minik geldiği günün ertesinde kaçtı çok alışmamıştım allah'tan ama papağanım 6 seneyi geçti benimle atabilirsem atarım fotosunu. Yerim onları yaa benimkide konuşuyor ama 4 kelime

Ah kuzum benim valla ne dicemi bilmiyorum ki çok üzüldüm sınır oldum ama sıkma canını , inşallah bidaha öyle şeyler yaşanmaz .
Bal kuzucum benimmm
Eline sağlık tatliannem evime yeni birey geldi kuş aldı eşim tatliannem çok mutluyum
Canimsiniz neler yapiyonuz bakem bu ara yogunum net gorusemiyom geri kaliyom konulardan. Ayy kuslar candir benimde bi sari civcivim var yavru galiba o egit onu ele alistir parmaklan falan hayırlı olsun bitanem.

Canimsiniz neler yapiyonuz bakem bu ara yogunum net gorusemiyom geri kaliyom konulardan. Ayy kuslar candir benimde bi sari civcivim var yavru galiba o egit onu ele alistir parmaklan falan hayırlı olsun bitanem.
Sofra kaldırcam bi girdim mi cıkamıyom buradan biri beni kovsun kuzum . Özledik valla balummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…