- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.341
Ne heyecanlı yaAldım kız aldım ama olgun ağır birisi çokta belli olmuyor ki ben yarın ilk adımı atıp arayım de sonra kendimi geri çekecem bakalım arayıp yazacak mi napacak acebaaa
allah razi olsun melegim sanada kolaylik versin balım.Allah kolaylık versin canım
canimsin.Sağol kuzum inşallah sendende razı olsun ❤
amin melegim aminnnHadi inşallah herşey iyi gider canım o durumlara gelmezsiniz
ozledim seni ama lerim ya kokunu osler gobi sesini ozler gibi acayip bor ozlemek ama ahah hisseder gibi ahahahHenüz uyumadım tatlışımuyuyasım yok
Ayyyy bendee şimdi uyuyim hemen yarın olsun haber vereceğim size kızlaaaarYaaaaaa çok heyecanlandımmm
allah razi olsun melegim sanada kolaylik versin balım.
canimsin.
amin melegim aminnn
ozledim seni ama lerim ya kokunu osler gobi sesini ozler gibi acayip bor ozlemek ama ahah hisseder gibi ahahah
Kız ilk defa kalbim böyle atıyor çok heyecanlıyımmmmNe heyecanlı yaaynı eşimin beni istemeye geldiği an kadar Allahım ❤
İyi geceler kuzum bak kesin haber ver ama haa yolarım gelir bulurum 1 saat mesafe nasıl olsaAyyyy bendee şimdi uyuyim hemen yarın olsun haber vereceğim size kızlaaaaröpüyorum seni kocaman iyi geceler kuzum
Ay canım benim hep böyle güzel heyecanlrin olur inşallahKız ilk defa kalbim böyle atıyor çok heyecanlıyımmmm
Hadi hayirli geceler kuzum senin konu bozde yer etti anilar depresti ahaha mucksAyyyy bendee şimdi uyuyim hemen yarın olsun haber vereceğim size kızlaaaaröpüyorum seni kocaman iyi geceler kuzum
allah razi olsun melegim sanada kolaylik versin balım.
canimsin.
amin melegim aminnn
ozledim seni ama lerim ya kokunu osler gobi sesini ozler gibi acayip bor ozlemek ama ahah hisseder gibi ahahah
Amuuuukolay gelsin kuzum ya
Günaydın canım benim hadi güzel haberlerle gel inşallah kazasız belasız geçsin operasyonTulparr -Adel- T Tatlianne20
Günaydın ballarım bugün büyük gün öğleden sonra operasyona başlıyorummmmm
Gunaydin kuzumm napiyosungünaydın canım
Kız acaba şimdi mi arasam çok mu abes olur bu saatte bide müsait midir acabaGünaydın canım benim hadi güzel haberlerle gel inşallah kazasız belasız geçsin operasyon❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?