Romantizm gitti desene bende uyuz oluyom bazen o durumda ben pur dikkat izlerim ama oda uyir :)))
Ne romantizm mi kuzum bilim kurgu izliyoz hep aynı şeyi yapiyo ben izleyip bitiyorum aynı filmi açıyı dio izlemedk diyom he sen uyuyon film bana kaliyo

Dimi o kadar kendimi yırttım burda beyninizi şişirdim bide adam nişanlı çıkıyormuş allaaaah
Yok artık daha neler ne nişanı nişanlı erkek alyans takar evlenince çıkarır genelde evli olmadığına eminiz nişanlı da değildir merak etme

Yarın büyük gün hoşlandığım adamın numarasını annemden çaldım ve yarın birşeyleri bahans edip arayacağım adam evli değil onu öğrendik zaten de inşallah nişanlı falan çıkmaz
Allah iyiliğini versin no çalmış ya hadi inşallah dualarımız senle bekar çıkar

Yok artık daha neler ne nişanı nişanlı erkek alyans takar evlenince çıkarır genelde evli olmadığına eminiz nişanlı da değildir merak etme
Annesinin evden kısa süreliğine gidişini kutladığını duyunca çok mutlu olmuştum oh evli değil diye ya bulmuş benim gibi fıstığı inşallah mal çıkmaz da kaçırmaz

Annemle ilgileniyorum kızum 3. Hafta cuma günü askıyı kaldıracak inşallah ondan sonra serbestim inşallah sen ne yapıyorsun nasılsın ❤
ne askisi kiz benim haberim yok bişiler den.
Hayırlı geceler balım nasılsın? Mutfağı topladım uyumadan bi bekayım dedim ❤
iyi ettin bende uyumadan sesleneyim dedim eccuk size kuzim:))
Aman zaten eşimlede iyice koptuk bilmiyorum.ne olacak
bubara eslerde var bu sknti yaa
Tulpardan tavsiyeleri aldıktan sonra uyuyacağım
bende sinir krizi gecircen simdiye ulasmistim ahahhah al al
Aynı valla çocuklar iş güç. Sen de ne var ne yok ☺
bendd kaynim var bende yarin esimle işe basliycak galiba boraz bozde heral yogunum anlayacağın.
Ne romantizm mi kuzum bilim kurgu izliyoz hep aynı şeyi yapiyo ben izleyip bitiyorum aynı filmi açıyı dio izlemedk diyom he sen uyuyon film bana kaliyo
Bkz genelde o durumda izliyoz ama korku sevmiyor komik flm oda nadir baktigimizda uyukluyor gec vakot oluncada en iyisi yatak diyom bende diretiyor ama bende izleyesim gelmiyor sonra.

Aynen benimde öyle kuzum bakalım bi gün adamı gece uyanık yakalarım inşallah

Kuzum annemin kolunda lif tırtılması olmuş iç kanama yapmış 3 hafta askıda duracaktı 3. Haftadayız anneme bakıyorum

Kız neler yapmadım adamı tüm sosyal medya da aradım bulamadım son çare yarın bodoslama dalıyorum hayırlısı olsun
Hadi güzel haberler bekliyoz bende merak ettim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…