- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.321
Kaynim bozde galiba esimle ose gitcek bubara yogunum bende oda gitmedi annesigil tartistiya bunaldi ankaraya donmedi kaldi burda.Aynen benimde öyle kuzum bakalım bi gün adamı gece uyanık yakalarım inşallah
Şuan eşinle aranız nasıl kuzum iyisiniz dimiKaynim bozde galiba esimle ose gitcek bubara yogunum bende oda gitmedi annesigil tartistiya bunaldi ankaraya donmedi kaldi burda.
Ayyhh senin yerine msj atasım geldiKız bu firma şefi ya bize stand kurdu dicem sevdiğimden getirmemişsiniz bulamadım sırf bunun için aradım numaranı çaldım dicem saçmalıcam anlıcağın napim son çarem bu
Ha lif yirtilmasi demisrin geçmiş olsun hadi sevindim ya tez toparlar guzelim allah razi olsun sendende ♥♥Kuzum annemin kolunda lif tırtılması olmuş iç kanama yapmış 3 hafta askıda duracaktı 3. Haftadayız anneme bakıyorum
Allah kolaylık versin canımKaynim bozde galiba esimle ose gitcek bubara yogunum bende oda gitmedi annesigil tartistiya bunaldi ankaraya donmedi kaldi burda.
Valla bende merak ediyorum neler olduğunu direk buradan paylaşacamHadi güzel haberler bekliyoz bende merak ettim simdi
Sağol kuzum inşallah sendende razı olsunHa lif yirtilmasi demisrin geçmiş olsun hadi sevindim ya tez toparlar guzelim allah razi olsun sendende ♥♥
Çok geçmiş olsun canımKuzum annemin kolunda lif tırtılması olmuş iç kanama yapmış 3 hafta askıda duracaktı 3. Haftadayız anneme bakıyorum
Sağol kuzumÇok geçmiş olsun canım
Ne güzel heyecanlardı demiAyyhh senin yerine msj atasım geldikıızzz yanında olaydım keşkem
Ayyy keşke yaaa tek başıma kudururum artık heyecandan evdeAyyhh senin yerine msj atasım geldikıızzz yanında olaydım keşkem
Inşallah gönlüne göre olur herşeyValla bende merak ediyorum neler olduğunu direk buradan paylaşacam
Aynen yaa hele ben deliydim resmen adama ilanı aşk ettim benNe güzel heyecanlardı demi☺
Ya sen evde kudurcan ben burda meraktanAyyy keşke yaaa tek başıma kudururum artık heyecandan evde
Suan iyi bende oda acmiyorz kuzum annesi yine kustu kendine kendine o bosancak gibi ortalik karistirdi gitti bende takmiyom esim tekrarlarsa yine ciddi busefer aileme deyip ouyor anlasmali bosanirim ins oaz ama.Şuan eşinle aranız nasıl kuzum iyisiniz dimi
Aldım kız aldım ama olgun ağır birisi çokta belli olmuyor ki ben yarın ilk adımı atıp arayım de sonra kendimi geri çekecem bakalım arayıp yazacak mi napacak acebaaaInşallah gönlüne göre olur herşeypeki adamdan sana bi elektirk ceyran aldinmi
Hadi inşallah herşey iyi gider canım o durumlara gelmezsinizSuan iyi bende oda acmiyorz kuzum annesi yine kustu kendine kendine o bosancak gibi ortalik karistirdi gitti bende takmiyom esim tekrarlarsa yine ciddi busefer aileme deyip ouyor anlasmali bosanirim ins oaz ama.
Kız benide deli ettin sende olmasan kös kös beklerdim benAynen yaa hele ben deliydim resmen adama ilanı aşk ettim ben
Ya sen evde kudurcan ben burda meraktan
Yaaaaaa çok heyecanlandımmmAldım kız aldım ama olgun ağır birisi çokta belli olmuyor ki ben yarın ilk adımı atıp arayım de sonra kendimi geri çekecem bakalım arayıp yazacak mi napacak acebaaa
Henüz uyumadım tatlışım
Delilik bulaşıcıdırKız benide deli ettin sende olmasan kös kös beklerdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?