Kaynim bozde galiba esimle ose gitcek bubara yogunum bende oda gitmedi annesigil tartistiya bunaldi ankaraya donmedi kaldi burda.
Şuan eşinle aranız nasıl kuzum iyisiniz dimi

Kız bu firma şefi ya bize stand kurdu dicem sevdiğimden getirmemişsiniz bulamadım sırf bunun için aradım numaranı çaldım dicem saçmalıcam anlıcağın napim son çarem bu
Ayyhh senin yerine msj atasım geldi kıızzz yanında olaydım keşkem

Şuan eşinle aranız nasıl kuzum iyisiniz dimi
Suan iyi bende oda acmiyorz kuzum annesi yine kustu kendine kendine o bosancak gibi ortalik karistirdi gitti bende takmiyom esim tekrarlarsa yine ciddi busefer aileme deyip ouyor anlasmali bosanirim ins oaz ama.

Inşallah gönlüne göre olur herşey peki adamdan sana bi elektirk ceyran aldinmi
Aldım kız aldım ama olgun ağır birisi çokta belli olmuyor ki ben yarın ilk adımı atıp arayım de sonra kendimi geri çekecem bakalım arayıp yazacak mi napacak acebaaa

Suan iyi bende oda acmiyorz kuzum annesi yine kustu kendine kendine o bosancak gibi ortalik karistirdi gitti bende takmiyom esim tekrarlarsa yine ciddi busefer aileme deyip ouyor anlasmali bosanirim ins oaz ama.
Hadi inşallah herşey iyi gider canım o durumlara gelmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…