- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.421
Oh hep beraber yapalım kahvaltımizi ozamanBende şimdi oturdum kahvaltıya
Valla bu KK ve size sevgim AC burakıyo ayrılamıyom yerken bile yazıyom
Bendeee.Valla bu KK ve size sevgim AC burakıyo ayrılamıyom yerken bile yazıyom
Kız kaynanam kürt ya Türkçeyi dizilerden öğrendiahahah o nasıl oluyor kız
o kdar kızına bakıyon melek olması lazım
Valla ben sabah 6.45 te kalktım hazırlandım kardeşimi okula kutlamaya götürdüm o sırada simit pizza atıştırdım sabahtan beri burdayım da siz geç girdiniz kız erken kalkın birazValla bu KK ve size sevgim AC burakıyo ayrılamıyom yerken bile yazıyom
Saçmala kuzum hoşuna gider erkeklerinAyyyyyy 12 gibi ararım saçmalıcam artık kabullendim ben bunu
Senin profil bni ürkütüyo canımValla ben sabah 6.45 te kalktım hazırlandım kardeşimi okula kutlamaya götürdüm o sırada simit pizza atıştırdım sabahtan beri burdayım da siz geç girdiniz kız erken kalkın biraz
Günaydın kuzucum kahvaltı yaptım ilaçlarımı içtim takılıyorum öyle
Gel beraber yapalımOh hep beraber yapalım kahvaltımizi ozaman
Kız kaynanam kürt ya Türkçeyi dizilerden öğrendikızıyla konuşur canım ben burdakileri anlatmıyorum diye aramaz beni pek
Saçmala kuzum hoşuna gider erkeklerin
Eşim kasiyerdi daha sevgili olmadan önce giderdim heyecandan sakatım zaten daha beter olurdum girişte şekerler olurdu çarpar devirirdim hep onları sevgili olduk anlatıp anlatıp gülüyor hep sakarlıklarımıyani hoşlarına gidiyor erkeklerin
Ohh yeyeee yarasın doyur içindeki kurdu bi delilikBnde şimdi hazırlıyorum bitanemkurt gibi acıktım
Aynen bende kp arıyorum o çok vefalıdırdedikodu varsa ararım diyoryoksa ne halınız varsa görün
Afiyet olsun kuzum bugün senin bebişin el pilaklari oluşuyormuşGünaydın kuzucum kahvaltı yaptım ilaçlarımı içtim takılıyorum öylesen ne yapıyorsun
Hahaha yapmaz delilik alişsa iyi olur ramazanda naparsOhh yeyeee yarasın doyur içindeki kurdu bi delilikyapmasın
Dayanmıyo gıı dün gece son ana kadar kullandım zart kapandı :))bide telefonun şarjı nasıl dayanıyo ben 23 yorum yazıom hop bitiyo
Aynen bende kp arıyorum o çok vefalıdır
Senin profil bni ürkütüyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?