- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.461
Kız ben biriyle yaşamak istiyorum hayatımı öyle gezen tozan bi kız değilim ki adamı yakalasam onla gezecem hayatımı yaşıcam işteTübbbbeee bismillahhh dün bi konu vardıno geldi aklıma,kız aman hayatını yasa accık beee geri gelmiyor o yıllar zaten evlenen bigünnn:)
Allah iyiliğini versinyorumlarım sayılır2000 küsür msjım var haha
Benim babam vefat etti kuzum onunda eksikliği var tabibende kp seviyorum babam gibi olmasada öyledir yani sağolsun :)
Amaaan boşverr devam et oda oynuyomuş bak accık empatisini geliştirsin bikeremhahah bnmki yatakta telefon oynasam hadi bırak artık kendi saatlerce oynar ama
Benim babam vefat etti kuzum onunda eksikliği var tabi
Allah yokluklarını göstermesin
Başın sağolsun kuzum mekanı cennet olsunBenim babam vefat etti kuzum onunda eksikliği var tabi
Allah yokluklarını göstermesin
Amaaan boşverr devam et oda oynuyomuş bak accık empatisini geliştirsin bikerem
Anlaşıldı merkezzZzzzzKız ben biriyle yaşamak istiyorum hayatımı öyle gezen tozan bi kız değilim ki adamı yakalasam onla gezecem hayatımı yaşıcam işte
Parnaklarını yirimafiyet olsun canım benim ilaçlar olmasa ben hala yatıyor olurdum
Kiiimmmmsarılcakmıştaa felanmıştaaa filanmıştaaahahha
Haaaaaa timem ahahaaaaaaasarılcakmıştaa felanmıştaaa filanmıştaaahahha
İyi adamda kalmadı ki bu devirde inşallah bu adam hatırladığım kadar iyi birisi olarak kalmıştır valla bunu nikah masasına oturtursam sizin sayenizde olacakAnlaşıldı merkezzZzzzz
Ay kız pardon @kahvesevmemben le karistrdimeşim kız
Ay kız pardon @kahvesevmemben le karistrdimciddi düşündüğü bir ilişkisi vardı da
Oh oh bırak sarılsin gönül almaya falan mı çalışıyorkonudan uzak ben
Demi bide bdv ye nezaman gitsem birdaha geri dönüşüm bir hafta olarak dönüyorumbdv takıla takıla beynin şişti
Demi bide bdv ye nezaman gitsem birdaha geri dönüşüm bir hafta olarak dönüyorum
Çekiyorlar bnikime ne laf sokuyosan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?