- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.441
kız numarasını çaldım arıcam hoşuna gitmez mi egosu tavan yapar artıkta ben onu söndürürüm yeterki ilk adımı atabilim ❤
Ellerine sağlık çiçeğim yemiş kadar oldumGel beraber yapalım
Dayanmıyo gıı dün gece son ana kadar kullandım zart kapandı :))
Anam napalım biz evlendik barklandık senin gibi Kanımız kaynamıyo kurudu bizim kanValla ben sabah 6.45 te kalktım hazırlandım kardeşimi okula kutlamaya götürdüm o sırada simit pizza atıştırdım sabahtan beri burdayım da siz geç girdiniz kız erken kalkın biraz
Ellerine sağlık çiçeğim yemiş kadar oldum
Ne çıkacağını görecez bokta çıkabilirSevdiğinden olsun egosu megaloman olmasından iyidir
Yok kociş kafayı bi kaldırdı uyumayı düşünmüyonmu askm yat artık dedisnrada aman yatam artık mı dedin
Çıkmaz çıkmazNe çıkacağını görecez bokta çıkabilir
Anam napalım biz evlendik barklandık senin gibi Kanımız kaynamıyo kurudu bizim kan
Kızzz kocişine bol bol sarıl valla diri tut aşkınızı çok tatlı duygular bunlarÇıkmaz çıkmaz
Ay şuan eşime msj attığım gün geldi aklıma heyecanlandım
Ay öyleyiz kuzum hala çok şükürKızzz kocişine bol bol sarıl valla diri tut aşkınızı çok tatlı duygular bunlar
Sayıyormusun kızbide telefonun şarjı nasıl dayanıyo ben 23 yorum yazıom hop bitiyo
Yaa darısı başıma çok çok aminAy öyleyiz kuzum hala çok şükür
Badireler atlattık biraz evlendikten sonra ama çok şükür bizi daha çok bağladı❤
İnşallahh canım benim inşallahYaa darısı başıma çok çok amin
Tübbbbeee bismillahhh dün bi konu vardıno geldi aklımaherif yanınızda rahatsınız tabi ben arıyom arıyom bulamıyorum
Yok kociş kafayı bi kaldırdı uyumayı düşünmüyonmu askm yat artık dedi
yorumlarım sayılırSayıyormusun kız
Parnaklarını yirimAfiyet olsun kuzum bugün senin bebişin el pilaklari oluşuyormuş ☺☺ bir haftaya elleri tamamen oluşur ozamanaltta yazıyo bnde kahvaltı yapicam kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?