- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.781
Yok kuzum mesela bende tatlılarda almıştım tüm katılanlara jest yapmıştı kazen. Mamalarda da onu yapmışolabilir ama daha sonuçlanmadıki
Allahım bende bi gazla yürüdümHatırlamasa atmazdıgeçmiş olsun bu arada
Aynen davran doğal ol azıcık heyecanlı olduğunu belli etme çokAllahım bende bi gazla yürüdümbugün sanki hiç olmamış gibi davranmaya çalışıyorum saol balım
Yaaa ağlarım ki ben dayanamamÇok iyi yaa. Kız dinle insan bi garip bi güEl duygulara bürünüyo ben çok duygulanmıstım
Ya biz onuda itiraf ettik kiAynen davran doğal ol azıcık heyecanlı olduğunu belli etme çok
Mutluluktan ağla canım bişi olmazYaaa ağlarım ki ben dayanamamsenin prenses napıyor şimdi
Amaaaan akışına bırak o zamanYa biz onuda itiraf ettik kibelli etmesem ne olur adam biliyo artık
Sende pek erken koyuverdin kendini o heyecanla canıııım ağırdan sataydın kendini artık geçti o işYa biz onuda itiraf ettik kibelli etmesem ne olur adam biliyo artık
Te Allam ya sıpaya bak senMutluluktan ağla canım bişi olmaz. Napsın giysi selesini getirmiş odaya onla oynar dökmüş nevarsa oyuncakları da toplayan var nasılsa :)
İnşallah yarın senden de duyarımTe Allam ya sıpaya bak sensen bir yerden topla o on yerden dağıtsın
Vicdansız sabuhaİnşallah yarın senden de duyarımaccık acınayım barii :))). Coğunuda kaldırdım bazanın altına arada bitane cıkartıyom çocuk özlemiş gibi nasıl sarılıyo seviniyo
Vicdansız sabuha
Ay insallah bitanem ya taktikler alacam zaten sizden tak başıma nasıl bakarımKız yok bazen bıkıyomu ne oynamıyo oyuncaklarıyla bende oyuzden bikacını saklıyom unutuyo sonra çıkartınca seviniyo bi güEl oynuyor bak sende dene bebiş olunca inşallah büyüyünce
Teyze olcez veririz tabe taktik ayıpsınAy insallah bitanem ya taktikler alacam zaten sizden tak başıma nasıl bakarım
Yok kuzum mesela bende tatlılarda almıştım tüm katılanlara jest yapmıştı kazen. Mamalarda da onu yapmış
Yok kuzum mama yarışmasına katılanlara verilmişbilmiyom ki kız bnm yorum senden fazla ama sen porsun ama imojin 18binondan mı oldu acaba
Aha prom sende olmuşsunÇok iyi yaa. Kız dinle insan bi garip bi güEl duygulara bürünüyo ben çok duygulanmıstım
Bal teyzeleri yesin yumoşuBal teyzelerimiz
Aynen canım ne demişler her kör sağırın bi alıcısı vardıraynen canım evde durana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?