- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.801
Günaydın gııı te tatlılarda olmuştuum benAha prom sende olmuşsun
Konuştuk sordum dün söylediklerinde ciddi miydin diye evet dedi kendimdeydim dedi 6 tane içmiş 10 taneyi şakasına söylemiş dünle de aynı konuştu benimle hızlı biriyim ben bekleyemem dedi yine iyi konuştuk yaniAmaaaan akışına bırak o zaman
Yaa hiç sormaSende pek erken koyuverdin kendini o heyecanla canıııım ağırdan sataydın kendini artık geçti o iş
ayyy canım benimmm maşallah size nişanına geliriz artık KK olarakKonuştuk sordum dün söylediklerinde ciddi miydin diye evet dedi kendimdeydim dedi 6 tane içmiş 10 taneyi şakasına söylemiş dünle de aynı konuştu benimle hızlı biriyim ben bekleyemem dedi yine iyi konuştuk yani
Hele heleGünaydın gııı te tatlılarda olmuştuum ben
evet döyledilerYok kuzum mama yarışmasına katılanlara verilmiş
Aynen canım ne demişler her kör sağırın bi alıcısı vardırbizim kıyafetleri de alan olur
Kızım ateşli şuan hiç bişey mutlu etmiyoevet döylediler
Geçmiş olsun kuzum nesi var üşüttümüKızım ateşli şuan hiç bişey mutlu etmiyo
GEcmis olsun canim neden acaba kac aylık.Kızım ateşli şuan hiç bişey mutlu etmiyo
Kızım ateşli şuan hiç bişey mutlu etmiyo
Şehriye çorbası.etli patates yemeği,pilâv var bendeTulparr KutsalI -Adel- Reyyan__ Kara_gozlum Blue_Peri balbocuuu minik kalp0753 PrensesAnnesi_ @kahvesevmemben Sadecebirisiyim ne ediyonuz yemekde ne var kızlar.
Ayyy inşallah çok amin annemi eve bıraktı kolileri de getirdi şapşal yaayyy canım benimmm maşallah size nişanına geliriz artık KK olarak
Bittim bittim kolum kalkmıyorrr duşa girdim çıktımtemizledin mi kız evii
Sakatat var bugün karın mumbar ama ben hayatta yiyemem o yüzden kendime yemek söylerim heraldeTulparr KutsalI -Adel- Reyyan__ Kara_gozlum Blue_Peri balbocuuu minik kalp0753 PrensesAnnesi_ @kahvesevmemben Sadecebirisiyim ne ediyonuz yemekde ne var kızlar.
Ne demiştin sen bana neyse hatirlatma unuttum gitti
ohh ellerine sağlık ben düşün uyom halen yaaŞehriye çorbası.etli patates yemeği,pilâv var bende
Isin ucunda artik sen varsın gelir gider yaqniiAyyy inşallah çok amin annemi eve bıraktı kolileri de getirdi şapşal ya
Bende yemedim onlardan hiç benim yerimede ye ne yersen ahahSakatat var bugün karın mumbar ama ben hayatta yiyemem o yüzden kendime yemek söylerim heralde
Adana kebap yicem yerine kuzum tamamBende yemedim onlardan hiç benim yerimede ye ne yersen ahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?