- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.761
Ben kısın koydum ondan olmadi diye umut ediyorumKuzum bende abiyemi koymuştum soran olmadı hiç
Koy canım ne zararı olcak ki alıcı çıkar belkibnde baktımda çok satan varmış ya hem nişanlık hem gelinlik 1000 satsam mı dedim
bi harf buyuk digeri kucuk yazyom yazyom cikmiyoki
pro olmusun
Çay içiyorum valla evi temizlemem gerekiyor ama hiç kalkasım yokksen ne yapıyorsun balımm
Koy canım ne zararı olcak ki alıcı çıkar belki
Pazartesi günü başka bir doktora gitmiştim kuzum kalp atımı daha yeni başlamış dedi dinletmedi cuma gününe kendi doktoruma gidecemnormaldir cnm baslar kalp atisini nezman duyucaksin
Hadi inşallah o minicik kalbin sesini duyarsın KuzumPazartesi günü başka bir doktora gitmiştim kuzum kalp atımı daha yeni başlamış dedi dinletmedi cuma gününe kendi doktoruma gidecem
İnşallahhh balım ya belki dinlemek istemem ısı veriyorlarmış dinlemek içinHadi inşallah o minicik kalbin sesini duyarsın Kuzum
Kız bnde yeni gördüm nasıl oldu ki bukız nasıl pro oldun senn
Kuzum zararlı birşey olsa dinletmezki doktorlar amaİnşallahhh balım ya belki dinlemek istemem ısı veriyorlarmış dinlemek içinekranda görünsün yeter
Kız bnde yeni gördüm nasıl oldu ki bu
Yok bitanem öyle çok zararlı değilde bazı doktorlar talep olmazsa dinletmiyormuş gerçi bizim doktorun bana soracağını sanmıyorum benden meraklı açar hemenKuzum zararlı birşey olsa dinletmezki doktorlar ama
Mamalarda vermişler kızlar öyle duydum
Buluşamıyoruz emreyle kardeşim hastalandı okula gitmedi buluşma iptal. Kız ben çekiniyorum emreden günaydın msjı falan atmış dünü hatırlıyor mu acabaOlabilir
Çok iyi yaaYok bitanem öyle çok zararlı değilde bazı doktorlar talep olmazsa dinletmiyormuş gerçi bizim doktorun bana soracağını sanmıyorum benden meraklı açar hemen
Hatırlamasa atmazdıBuluşamıyoruz emreyle kardeşim hastalandı okula gitmedi buluşma iptal. Kız ben çekiniyorum emreden günaydın msjı falan atmış dünü hatırlıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?