- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.921
Kuzum yok ya ben babamın oğlu yada bi tanıdık zannettim çıkmadım meğersem oymuş göremeden gitti zaten şanssızlık üstümüzdeydi bugün. Yarın tekrar koli getirecek yarın görürüz iniallahKız koli bıraktı anneme yardım etti diyordun ya o zaman görmedin mi
E sana demedi mi msj falan yazmadı mı ven annene yardım edecem diyeKuzum yok ya ben babamın oğlu yada bi tanıdık zannettim çıkmadım meğersem oymuş göremeden gitti zaten şanssızlık üstümüzdeydi bugün. Yarın tekrar koli getirecek yarın görürüz iniallah
Kız yok söylemedi gitmiş annemi almış ordan markete geçmişler buraya gelmişler haberim yokE sana demedi mi msj falan yazmadı mı ven annene yardım edecem diye
Ay sizi çok merak ediyorum yaa Adanaya gelirsem uğricam sizin markete Seyhan da nerde hangi mahalleKız yok söylemedi gitmiş annemi almış ordan markete geçmişler buraya gelmişler haberim yokbi çıkmadın diyo dedim bilmiyodum diyee
Mavi bulvar kuzumAy sizi çok merak ediyorum yaa Adanaya gelirsem uğricam sizin markete Seyhan da nerde hangi mahalle
Hmmm tamamMavi bulvar kuzum
Kız ben aşık oldum galiba yaaaaaHmmm tamambizimkilerin oralara çok ters bizimkiler yeşilyurt tellidere falan
Balım aklımdan çıkaramıyorum şu kalbim nasıl atıyor onu düşününce bir bilsen ay çok mutluyum benBunu yeni mi anladın
Oh maşallah maşallahBalım aklımdan çıkaramıyorum şu kalbim nasıl atıyor onu düşününce bir bilsen ay çok mutluyum ben
Ayy ne güzel kızz ben camiye falan gidiyorsun sandım çok iyi valla Allah kabul etsinkiz her carsamba birinin evonde olur kuran sohbet yemek cay Hatme oturulur.
Valla senin melek olduğundan şüphelenmeye başladım nasıl değiştirdin beniOh maşallah maşallah❤
Ay canım benimValla senin melek olduğundan şüphelenmeye başladım nasıl değiştirdin beni
Hakli çıktın ama hep ❤Ay canım benimhaşaa ne demek melek aşk güzel şey cesaretten korkmaman gerektiğini anlattım sadece
Tecrübeden sanırımHakli çıktın ama hep ❤
Azaltacakmış kuzum konuştum da bugün çok az konuştukTecrübeden sanırım ❤ alkol konusunda ne yaptınız bişe dedi mi o konuda
Mümkünse bıraksın ne gerek var hem vücuda hem cüzdana zararAzaltacakmış kuzum konuştum da bugün çok az konuştuk
Efeniimmhuuhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?