- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.881
Kız sen beni hızlandırdın valla dua edecem sana seviyorum seniVvvaaayy hadi bakalımmmm bizim gibi hızlısınız siz
Oy kuzum bende seniKız sen beni hızlandırdın valla dua edecem sana seviyorum seni❤
Evet garip fantaziler için burdayımYoksa erkek mısın sen hahaha
demek telinden kaynaklı bazilardan atilmiyor uygulamasini indir bi kadinlar kulübün olcakmi palydanBenim tlf dan atılsa açıklarında atardım ama tlfdadn atamıyorum ben
Sevindim çok sende hizlisin desene simdiden nisan su bu havasiiKız tulpar olmasa ben yerimde sayıyordum harika biri ya obana arattırdı çocuğu
Ne güldüm kizzzzYoksa erkek mısın sen hahaha
Oy kuzum bende seni
Evet garip fantaziler için burdayımyok kız bildiğin kadınım
Kız uygulamadan giriyorum zaten ama olmuyordemek telinden kaynaklı bazilardan atilmiyor uygulamasini indir bi kadinlar kulübün olcakmi palydan
Sevindim çok sende hizlisin desene simdiden nisan su bu havasii
Burda bikere uzun zamandir eski bir uye herkesin tanıdığı herkeslen kqdin gibi muhabeet eden bir uye erkek çıkmıştı şok olduk kizzOy kuzum bende seni
Evet garip fantaziler için burdayımyok kız bildiğin kadınım
Ozaman cromdan gir google ben orayı kullanıyorum.Kız uygulamadan giriyorum zaten ama olmuyor
Valla mı kızBurda bikere uzun zamandir eski bir uye herkesin tanıdığı herkeslen kqdin gibi muhabeet eden bir uye erkek çıkmıştı şok olduk kizz
Ben şuan uygulaması olduğunu yeni öğreniyorumKız uygulamadan giriyorum zaten ama olmuyor
Tamam tamam inandık ahahValla mı kızyok anam bildiğin kadınım
Uygulama pek onermiyorlar crom en sağlıklı google cromBen şuan uygulaması olduğunu yeni öğreniyorum
NedenkineUygulama pek onermiyorlar crom en sağlıklı google crom
Bozuluyor bozuk oluyor diye duydumNedenkine
Hmmm yok kuzum gayet iyi yaaBozuluyor bozuk oluyor diye duydum
Sen bide ayriyetten cromdan gir bi resim gonderme varmi bakim iyiyse sıkıntı yok bem zaten eşim bilmediginden uygulamada indirmiyom bikere denedim bende.Hmmm yok kuzum gayet iyi yaa
Eşin bilse nolcakSen bide ayriyetten cromdan gir bi resim gonderme varmi bakim iyiyse sıkıntı yok bem zaten eşim bilmediginden uygulamada indirmiyom bikere denedim bende.
Kız valla merak ettim indirdim güzel duruyor şimdilikUygulama pek onermiyorlar crom en sağlıklı google crom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?