- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.901
Yoo niye boğacaksın sanki sevgilin değil mi sonuçtaTulparr kızz bişe danışacam sana şimdi bu mesajlaşmayı sevmiyor ama benim için baya konuştu dün bugünde aradı ben msj falan attım hep cevap verdi. Şimdi canım istediğinde ben buna yazarsam boğmuş olur muyum
Şimdi babasının yanında annesiyle babası boşanmış bugün babasında kalacak en son 1 saat önce konuştuk yazsam mı acaba yoksa bırakim babasıyla mi sohbet etsinYoo niye boğacaksın sanki sevgilin değil mi sonuçtaöyle sık boğaz etme arka arkaya cevap verene kadar sadece yaz bekle cevap vermediğinde şş nerdesin neden yazmıyon falan deme
Yaz ne yapıyosun yaz sadeceŞimdi babasının yanında annesiyle babası boşanmış bugün babasında kalacak en son 1 saat önce konuştuk yazsam mı acaba yoksa bırakim babasıyla mi sohbet etsin
Yazim durYaz ne yapıyosun yaz sadece
Biraz ağırdan al artık guzel ilerledin bemce oda merak etsin az seniŞimdi babasının yanında annesiyle babası boşanmış bugün babasında kalacak en son 1 saat önce konuştuk yazsam mı acaba yoksa bırakim babasıyla mi sohbet etsin
Bende duramamBiraz ağırdan al artık guzel ilerledin bemce oda merak etsin az seni
2 senedir bilmiyor takiliyom okuyom saniyor uye bilmiyor ozel konular var bilmesinde zaten cok paylasim ediyom sorun olunca burda kafam dagiliyor merak eder bakar erkek milleti isletir falanEşin bilse nolcak
iyi etmişsin kız. Kosa yoldan girersen işte.Kız valla merak ettim indirdim güzel duruyor şimdilik
Ben nededim sana.
Bende aslinda duramam ama biraz agirdan alirmiydim bilememde olsun ama gencler bunlar ahahah
Biraz ağırdan al artık guzel ilerledin bemce oda merak etsin az seni
Kızlar o bide bizimkilerden çekiniyor arayamıyor
Kız bahçe duvarımızı çeviremedik daha çevirsek çok daha güzel olacak da şimdilik bu kadar oluyorBende aslinda duramam ama biraz agirdan alirmiydim bilememde olsun ama gencler bunlar ahahah
Kiz bahcen sahane bee çok bayıldım.
Doğrudur tanıyor olmasından kaynaklanıyorKızlar o bide bizimkilerden çekiniyor arayamıyor
kimsenin suan haberi yok dimi.Kızlar o bide bizimkilerden çekiniyor arayamıyor
Sağol canim benimde bahcem toprakli ama bana ait değil inşallah oda olur.Kız bahçe duvarımızı çeviremedik daha çevirsek çok daha güzel olacak da şimdilik bu kadar oluyordarısı sana olsun kuzum
İnşallahh canımkimsenin suan haberi yok dimi.
Sağol canim benimde bahcem toprakli ama bana ait değil inşallah oda olur.
Doğrudur tanıyor olmasından kaynaklanıyor
Yani hem tanıyor hemde ben tembihledim ya söyleme diye çekiniyor bidekimsenin suan haberi yok dimi.
Sağol canim benimde bahcem toprakli ama bana ait değil inşallah oda olur.
Bugün ilk karşılaştığınızda naptınızYani hem tanıyor hemde ben tembihledim ya söyleme diye çekiniyor bidehaberleri yok kardeşlerim biliyor sadece
Kizmiydi kardeşler.Yani hem tanıyor hemde ben tembihledim ya söyleme diye çekiniyor bidehaberleri yok kardeşlerim biliyor sadece
Evet balım kız ablam ama yaşı sorun etti bayaKizmiydi kardeşler.
Kız gidemedim ki kardeşim hastalandı okula gitmedi bende evde kaldımBugün ilk karşılaştığınızda naptınız
Kız koli bıraktı anneme yardım etti diyordun ya o zaman görmedin miKız gidemedim ki kardeşim hastalandı okula gitmedi bende evde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?