Tulparr kızz bişe danışacam sana şimdi bu mesajlaşmayı sevmiyor ama benim için baya konuştu dün bugünde aradı ben msj falan attım hep cevap verdi. Şimdi canım istediğinde ben buna yazarsam boğmuş olur muyum

Yoo niye boğacaksın sanki sevgilin değil mi sonuçta öyle sık boğaz etme arka arkaya cevap verene kadar sadece yaz bekle cevap vermediğinde şş nerdesin neden yazmıyon falan deme

Yoo niye boğacaksın sanki sevgilin değil mi sonuçta öyle sık boğaz etme arka arkaya cevap verene kadar sadece yaz bekle cevap vermediğinde şş nerdesin neden yazmıyon falan deme
Şimdi babasının yanında annesiyle babası boşanmış bugün babasında kalacak en son 1 saat önce konuştuk yazsam mı acaba yoksa bırakim babasıyla mi sohbet etsin

Eşin bilse nolcak
2 senedir bilmiyor takiliyom okuyom saniyor uye bilmiyor ozel konular var bilmesinde zaten cok paylasim ediyom sorun olunca burda kafam dagiliyor merak eder bakar erkek milleti isletir falan
Kız valla merak ettim indirdim güzel duruyor şimdilik
iyi etmişsin kız. Kosa yoldan girersen işte.
Ben nededim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…