- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.981
Canim nasılsın bakemNe kaddan ayıp etmiş
Hayırdır canım ne olduda.
Bazen bizlerdede oluyor kuzim içine ferahlik dinsin canim ac camlari kahve yap dua et allaha inşallah geçer kuzum bazen mutlu bazen hüzünlü anlar oluyor.bilmiyom ya regl yaklaştı ondan galiba aşırı tepkiliyim içimdede dinmeyen bir afakanlar var
öyle yapıyorum ama dinmedi sabahtan beri sen nasılsın görüşmeyeli profilde insana yumurta çektiriyorBazen bizlerdede oluyor kuzim içine ferahlik dinsin canim ac camlari kahve yap dua et allaha inşallah geçer kuzum bazen mutlu bazen hüzünlü anlar oluyor.
Kiz suan 3 yumurta kordim ekmek arasi yapip ayranla yedim :)))öyle yapıyorum ama dinmedi sabahtan beri sen nasılsın görüşmeyeli profilde insana yumurta çektiriyor
Regl değildi belki başka birşey gelirbilmiyom regl yaklaşıyo sanırım duygularım üst level
Regl değildi belki başka birşey gelir
Kiz suan 3 yumurta kordim ekmek arasi yapip ayranla yedim :)))
Adamlar gelmedi daha bende acıktım kalktim yaptım.ne güzel olmuştur heeewe ağzının tadını biliyon
Adamlar gelmedi daha bende acıktım kalktim yaptım.
Eve yeni geldim kuzum sen napıon
Ay kuzum yeni oturdum bende uğraşıyrum siz nasıl ettiniz yardım ediyormu seninkisiSaol balım benim sen napıyorsun bugün
Hanilmiyom knka ya gerginlikte lvel atlıycamregl yaklaşıyor ondan galiba
Bnde yemek yendi bulaşıkları topliycam şimdi kuzum ooo nereden geldinEve yeni geldim kuzum sen napıon
Sağol bitanem insallah geçerMevsim degisikliginde galiba kuzim geçmiş olsun geçer inşallah.
Bnde yemek yendi bulaşıkları topliycam şimdi kuzum ooo nereden geldin
Bak bak laflara bak çabuk aramızı yapKızdım ben ona aşkım
Şunları okurken bile rahatladımBazen bizlerdede oluyor kuzim içine ferahlik dinsin canim ac camlari kahve yap dua et allaha inşallah geçer kuzum bazen mutlu bazen hüzünlü anlar oluyor.
Ne iyi yapmışsın kuzum bnim sağolasinAnneme uğradım geldim canım kolay gelsin sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?