- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.001
Saol bitanem sen nasilsin
Gıcık aldım ondan bugün konuştuk az konuştuk akşam eve giriyordu en son sonra ne yazdı ne aradı. Saat 7 gibi msj attım aradan baya zaman geçti sinirlendim bende sildim mesajı. En son yarım saat önce girmiş whatsapa hiç ne sildin falan da yazmadı yani tamam mesajlaşmayı sevmiyor ama çok pis gıcık aldım yaniAy kuzum yeni oturdum bende uğraşıyrum siz nasıl ettiniz yardım ediyormu seninkisi
Ohaaaaa yok artık çüşşşşş daha neler arama sen kesinlikle arama o arayana kadar aramaGıcık aldım ondan bugün konuştuk az konuştuk akşam eve giriyordu en son sonra ne yazdı ne aradı. Saat 7 gibi msj attım aradan baya zaman geçti sinirlendim bende sildim mesajı. En son yarım saat önce girmiş whatsapa hiç ne sildin falan da yazmadı yani tamam mesajlaşmayı sevmiyor ama çok pis gıcık aldım yani
Zaten öyle yazarsa yada ararsa dicem ben direk seni birdaha ben aramam yazmam madem sevmiyorsun konuşmaya gerekte yok dicemOhaaaaa yok artık çüşşşşş daha neler arama sen kesinlikle arama o arayana kadar arama
Aynen öyle kesinlikle arama haspam g.. ü kalktı paşamınZaten öyle yazarsa yada ararsa dicem ben direk seni birdaha ben aramam yazmam madem sevmiyorsun konuşmaya gerekte yok dicem
Hiç sorma ben indiririm ama görsün tersimi benimAynen öyle kesinlikle arama haspam g.. ü kalktı paşamın
İndir indir bence deHiç sorma ben indiririm ama görsün tersimi benim
Al bak yine girdi çıktı whatsapa yok feci kinlendim ben bu nedir ya fıstık gibi kızım senin gibi bir oduna yaş kalasa hoşlandığımı söyledim sende söyledin 2 gün harika 3. Gün götün kalksın. Bu kadar açık olmamak gerekiyor illa entrika çevirmek lazım ay sinir oldumİndir indir bence de
Salak mıdır nedirAl bak yine girdi çıktı whatsapa yok feci kinlendim ben bu nedir ya fıstık gibi kızım senin gibi bir oduna yaş kalasa hoşlandığımı söyledim sende söyledin 2 gün harika 3. Gün götün kalksın. Bu kadar açık olmamak gerekiyor illa entrika çevirmek lazım ay sinir oldum
Valla salak çıkarsa 1 ay kendimi parçaladığıma yanarım yani değmicek galiba çünküSalak mıdır nedir
Valla salak çıkarsa 1 ay kendimi parçaladığıma yanarım yani değmicek galiba çünkü
Bende yusufu alırım şey gibi kalır emre de. Kızz bu arada daha yeni bitti işim bitti yeni evi temizledik kapı cam yerler öllldüm yaa
Aynen öyle sen sana düşeni yaptın gerisi ona kalmış geri çekil sen şimdi şımardı beyefendiBende yusufu alırım şey gibi kalır emre de. Kızz bu arada daha yeni bitti işim bitti yeni evi temizledik kapı cam yerler öllldüm yaa
Çok yorucu bebeğim ya öldüm resmen kıpırdayamıyorum şuan yerimden yemek yemeğe halim kalmadıAynen öyle sen sana düşeni yaptın gerisi ona kalmış geri çekil sen şimdi şımardı beyefendi
Zor kuzum yaa ben de 3 kez ev taşıdım çok yorucu
Doğrudur kuzum yaa zor Allah yardım etsinÇok yorucu bebeğim ya öldüm resmen kıpırdayamıyorum şuan yerimden yemek yemeğe halim kalmadı
B. Z çukurova yı izliyorum kuzum sen
Saol balım sanada yardim etsin bu günlerdeDoğrudur kuzum yaa zor Allah yardım etsin
Tıkınıyorum valla balım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?