- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.021
B. Z çukurova yı izliyorum kuzum sen
Bende avlu bakiyorum kizlar esim de kardesile pabci oynuyor.Tıkınıyorum valla balım sen
Sakın yazma bekleSaol balım sanada yardim etsin bu günlerdeemre giriyor çıkıyor whatsapa. Ya bu çocuk biriyle konuşuyor yada benim yazmamı bekliyor hangisi acaba yazmam gerçi niyeti öyle olsa bile eşek gibi o yazacak
Iy çok gıcık kız o diziBende avlu bakiyorum kizlar esim de kardesile pabci oynuyor.
Aynen kuzumSakın yazma bekle
Aman basta izledigimden takılıyorum ole izleyici işte baska bosode yok bakacak pek.Iy çok gıcık kız o dizi
Aradı meşkule aldım annemle oturuyoruz dedim tamam dediSakın yazma bekle
Yatmadan sesini duyim dedim iyi geceler tatlı rüyalar dedi iyi geceler tatlı düşler dedim sadeceIy çok gıcık kız o dizi
Acaba oda sanami bakiyorki wapsabdan yDa mesaj geliyordur belkiAradı meşkule aldım annemle oturuyoruz dedim tamam dedi
Bilmiyorum balım galiba benim yazmamı bekledi ama yeter yani sadece benim yazmamla mi olacakAcaba oda sanami bakiyorki wapsabdan yDa mesaj geliyordur belki
Tvye bakıyom oylamayı takip ediyom balım sen napan
Aynen kuzum yarını bekle bakalım ne olacakBilmiyorum balım galiba benim yazmamı bekledi ama yeter yani sadece benim yazmamla mi olacak
Aynen balım çok istiyorsa atak yapsın dimi ergen miyiz biz whatsaptan bakışıp önce o yazsın diye saçma sapan hareketler 34 yaşındasın sen ben 21 yaşındayım böyle mal mal takılırsan soğurum yani bakmam suratına ay sinir oldumAynen kuzum yarını bekle bakalım ne olacak
Manyak yaaaAynen balım çok istiyorsa atak yapsın dimi ergen miyiz biz whatsaptan bakışıp önce o yazsın diye saçma sapan hareketler 34 yaşındasın sen ben 21 yaşındayım böyle mal mal takılırsan soğurum yani bakmam suratına ay sinir oldum
Yaşlı odun resmen ya böyle uyuz uyuz takılırsa napim ben onu evlenip antika diye vitrine mi koyimManyak yaaa
sana geçen dedigimde bu artik geri çekil azcık boraz agirdan al o düşsün üzerine ozlesin merak etsin.Bilmiyorum balım galiba benim yazmamı bekledi ama yeter yani sadece benim yazmamla mi olacak
Ben de tv kuzu oylama umit kestim ben.Tvye bakıyom oylamayı takip ediyom balım sen napan
Bak işte olmadı buYaşlı odun resmen ya böyle uyuz uyuz takılırsa napim ben onu evlenip antika diye vitrine mi koyim
Kız senin eşin senin gibiymiş ayak uydurmuşsunuz birbirinize her yaşı büyük öyle olmuyor ki emreye söyledim ben bunu sen alınmaBak işte olmadı bueşimle benim aramda da 13 yaş var ama adam hiç öyle değil o çekiniyordur annen babandan
Bende ümidimi kestim kuzum valla olmadı yineesana geçen dedigimde bu artik geri çekil azcık boraz agirdan al o düşsün üzerine ozlesin merak etsin.
Ben de tv kuzu oylama umit kestim ben.
Bende ümidimi kestim kuzum valla olmadı yineesana geçen dedigimde bu artik geri çekil azcık boraz agirdan al o düşsün üzerine ozlesin merak etsin.
Ben de tv kuzu oylama umit kestim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?