- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.101
Inşallah iyi haberlerle gelirsin cnmCanim asilama oldum ikinci denemem olcak bakalim klomen ile gebe kalmistim 2017de
Insallah canim sen nekadarlik evlisinInşallah iyi haberlerle gelirsin cnm
2.5 yil oldu cnm 3e dogru gidiyoruzInsallah canim sen nekadarlik evlisin
insallah rabbim oduyguyu tadirir hepimize kac yıllık evlisinCocugu diyorsan yok cnm
hosgeldin kuzummm gozum yoldaydi.Ben geldim :)
Aminn canım aminnHayirlisi canim okudum biraz rabbim gönlüne gore versin canim
Düşük falan yasadinmi hiç sormasi ayıp kuzum2.5 yil oldu cnm 3e dogru gidiyoruz
Ahhhh ahhhhh 6senem bitti 7ye yolculuk var2.5 yil oldu cnm 3e dogru gidiyoruz
Insallah kuzum ya inşallah tek dilegim 2.5 cnm sizler ne kadarlik evlisiniz varmi ufaklikinsallah rabbim oduyguyu tadirir hepimize kac yıllık evlisin
hosgeldin kuzummm gozum yoldaydi.
Aminn canım aminn
Hosgeldin bebissT Tatlianne20 hosbuldum:) bu saatte benden baska uyumayanlar da varmis :)
Ayyy kıyamam sana Rabbim tez vakitte yasatsin insallah sorununuz ney cnmAhhhh ahhhhh 6senem bitti 7ye yolculuk var
kadinlar kulübü dedinmi mutlaka geveze hatun olur uyurmuyuz. .T Tatlianne20 hosbuldum:) bu saatte benden baska uyumayanlar da varmis :)
Bende 5 yıllık evliyim canim yok inşallah olcak nasip eder bizeds RabbimInsallah kuzum ya inşallah tek dilegim 2.5 cnm sizler ne kadarlik evlisiniz varmi ufaklik
Sebepsiz canim yaa ama bende catlama sorunum varAyyy kıyamam sana Rabbim tez vakitte yasatsin insallah sorununuz ney cnm
Yok cnm hicbir sekilde gebelik yasamaimDüşük falan yasadinmi hiç sormasi ayıp kuzum
Inşallah cnm nickini gorunce hamiş sandim bnde senikadinlar kulübü dedinmi mutlaka geveze hatun olur uyurmuyuz. .
Bende 5 yıllık evliyim canim yok inşallah olcak nasip eder bizeds Rabbim
Gülme bakim sensiz olurmu hiç
Yok cnm hicbir sekilde gebelik yasamaim
3 düşük oldu canim bode 6ayonce vefat etti yari anne sayilirim kuzum.Inşallah cnm nickini gorunce hamiş sandim bnde seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?