- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.141
yabanci ilkeyemi gitsek neeSonra da temizz hicc dertleri yok ay bizde aman kv aman gorumce
Oldu kuzum dn temiz geldi bebegimin kötü geldi dogustan kendiliginden olan bisi 2ci dusukdd rahim lerdesi vardi ameliyat oldum 3 düştü yine bisi cikmadi sperm alinmadi hiç ama.Test falan yapmadilar mi cnm spemde dna hasari yada pihtilasma falan
Banada koy bareeeOzel demliyim
Ulkemiz iyide genis degiliz. Onceligimiz kendimiz degilyabanci ilkeyemi gitsek nee
Oldu kuzum dn temiz geldi bebegimin kötü geldi dogustan kendiliginden olan bisi 2ci dusukdd rahim lerdesi vardi ameliyat oldum 3 düştü yine bisi cikmadi sperm alinmadi hiç ama.
Keske onada bakilsaydi ole okumustum hep mubarek ramazan geldi topluca hamile gireriz insallahyabanci ilkeyemi gitsek nee
Oldu kuzum dn temiz geldi bebegimin kötü geldi dogustan kendiliginden olan bisi 2ci dusukdd rahim lerdesi vardi ameliyat oldum 3 düştü yine bisi cikmadi sperm alinmadi hiç ama.
AminnnnnnKeske onada bakilsaydi ole okumustum hep mubarek ramazan geldi topluca hamile gireriz insallah
Bu ayda olmazsa ovulosyom testi alicam.kk cok medettiAminnnnnn
ulkeden memnunumda takintiki bir problemli yapiya sahibiz:))Ulkemiz iyide genis degiliz. Onceligimiz kendimiz degil
onu bende duydum aslinda esime diyemedim doktora dicem yaptırmasini istiycemKeske onada bakilsaydi ole okumustum hep mubarek ramazan geldi topluca hamile gireriz insallah
ellerine sağlık canookahve gorunumli cay
Sende mi bizdensin komedi muhabbeti gectik bebise döndük burdada ya bende aldim kullandim bu ayBu ayda olmazsa ovulosyom testi alicam.kk cok medetti
Afiyet olsun. Doktora gerek var mi bilmiyorum da evden de yapiliyor gebeluk testi gibiulkeden memnunumda takintiki bir problemli yapiya sahibiz:))
onu bende duydum aslinda esime diyemedim doktora dicem yaptırmasini istiycem
ellerine sağlık canoo
Doktor desin cnm daha iyi olur erkekler kendilerine yediremiyor pekulkeden memnunumda takintiki bir problemli yapiya sahibiz:))
onu bende duydum aslinda esime diyemedim doktora dicem yaptırmasini istiycem
ellerine sağlık canoo
Insallah guzel haber alirsin. Aman bazen dusunuyom allah baska dert vrrmesin de nefis isteSende mi bizdensin komedi muhabbeti gectik bebise döndük burdada ya bende aldim kullandim bu ay
Afiyet olsun. Doktora gerek var mi bilmiyorum da evden de yapiliyor gebeluk testi gibi
Ne testi o duymadimDoktor desin cnm daha iyi olur erkekler kendilerine yediremiyor pek
Insallah cnm evlat bu ya onsuz olmuyorInsallah guzel haber alirsin. Aman bazen dusunuyom allah baska dert vrrmesin de nefis iste
Ovulasyon testi hamile kalacagin gun icinGebe kalmak istersem ocem bole gebelikler oldu esimeden sperm alinsin dicem sorunmu var doye bozuk sperm varnis hastalık.
Ne testi o duymadim
Olmuyo cidden ev bombos sanki yemek gibi tat tuz olmuyo Allahim bizlerede nasip etsin insallahhInsallah cnm evlat bu ya onsuz olmuyor
O test sperm sagliksizmi anliyormu esimden ornek istiyomOvulasyon testi hamile kalacagin gun icin
Aynen ole amin amin insallahOlmuyo cidden ev bombos sanki yemek gibi tat tuz olmuyo Allahim bizlerede nasip etsin insallahh
Parfumler kurtaricim oda ictigi icin anlamiyo bazen diyo kokuyorsun diye bende eltim icti ondan diyomKokuyi almiyo mu ayy iyi cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?