Eşim ilgili değil sevgili de değil sadece şiddet göstermiyor artık çok şey yaşattı bana domuz hangi birini unutayım.
9 aylık hamileyim doğum sancılarım başlamış ameliyatlı annem sofra kurup kaldırıyo bana diyo ki annem gelecek çay koy yine iyi tuttum kendimi malum cevabı vermedim ama o gece sabaha kadar boşayacam seni diye beynimi yedi neymiş annesine çay koymamışım
Haram zıkkım olsun emeklerim

Oda ayip etmis hamile hamile neymis o diyomya care olsa herkes kendine merhem olur eger mutsuzsan sana karsi kadin gibi gostermiyorsa seni iyi düşün ama ılımlı bir yeni sayfa çocuğun la acmak istersen esinle konus sıfırdan başla hayata ama unutamiyorsan geçmişi kapanmadikca yuva surmez kuzum.

Doğru diyosn deveyi gütmek zorundayım bi minik kızım var atanamadım

Okulda mi işler bitmezki evde işte seninde zor ya.
Oh notlarımı girdim rahatladım. Bugün çok yoruldum ya. Sınava girmeyen öğrenciler vardı. Mazeret sınavı yaptım. Yeniden soru hazırla çoğalt çocuğun peşine düş boş sınıf ara... Bir de toplantı vardı mahvoldum. Pazara gidecektim para çekmeyi unutmuşum geri git para çek öldüm... Sebzeleri görünce dayanamayıp bir sürü şey almışım. Eve götüreceğim diye bittim. Yarın da nöbet var.

Doğru diyosn deveyi gütmek zorundayım bi minik kızım var atanamadım
bende anlatırım sana okadar mazeret Barkin ayrılsam rahatlıycam artık çoçukda yok ama olmuyor yapamıyorum ama son şans artık anlatırım sana olayı sende bunalırsın

ayy işin çokmuş be öğretmenlik ne zor Muş kıymet bilsinler
Kızı uyutmaya çalışıyorum kuzum sen napiyon
Yataktayım eşimin teli aldım rahat onunki diye Kaya girdim ajahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…