- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.061
Eşim ilgili değil sevgili de değil sadece şiddet göstermiyor artık çok şey yaşattı bana domuz hangi birini unutayım.Bak canim eskide ne yaşadın bilemem ama bende cok sey yaşadım ve benimde tam tersi eşim eskileri acıyor annesiyle ailemle sorunlari beynimi bitirdi gecen hafta en sinda bizde ayrilcaktik kararliydim duzeldi suan kolay degil eger esinle aran iyiyse ilgiliyse sana da cocgunada acma derim
Oda ayip etmis hamile hamile neymis o diyomya care olsa herkes kendine merhem olur eger mutsuzsan sana karsi kadin gibi gostermiyorsa seni iyi düşün ama ılımlı bir yeni sayfa çocuğun la acmak istersen esinle konus sıfırdan başla hayata ama unutamiyorsan geçmişi kapanmadikca yuva surmez kuzum.Eşim ilgili değil sevgili de değil sadece şiddet göstermiyor artık çok şey yaşattı bana domuz hangi birini unutayım.
9 aylık hamileyim doğum sancılarım başlamış ameliyatlı annem sofra kurup kaldırıyo bana diyo ki annem gelecek çay koy yine iyi tuttum kendimi malum cevabı vermedim ama o gece sabaha kadar boşayacam seni diye beynimi yedi neymiş annesine çay koymamışım
Haram zıkkım olsun emeklerim
Doğru diyosn deveyi gütmek zorundayım bi minik kızım var atanamadımOda ayip etmis hamile hamile neymis o diyomya care olsa herkes kendine merhem olur eger mutsuzsan sana karsi kadin gibi gostermiyorsa seni iyi düşün ama ılımlı bir yeni sayfa çocuğun la acmak istersen esinle konus sıfırdan başla hayata ama unutamiyorsan geçmişi kapanmadikca yuva surmez kuzum.
Oh notlarımı girdim rahatladım. Bugün çok yoruldum ya. Sınava girmeyen öğrenciler vardı. Mazeret sınavı yaptım. Yeniden soru hazırla çoğalt çocuğun peşine düş boş sınıf ara... Bir de toplantı vardı mahvoldum. Pazara gidecektim para çekmeyi unutmuşum geri git para çek öldüm... Sebzeleri görünce dayanamayıp bir sürü şey almışım. Eve götüreceğim diye bittim. Yarın da nöbet var.Okulda mi işler bitmezki evde işte seninde zor ya.
bende anlatırım sana okadar mazeret Barkin ayrılsam rahatlıycam artık çoçukda yok ama olmuyor yapamıyorum ama son şans artık anlatırım sana olayı sende bunalırsınDoğru diyosn deveyi gütmek zorundayım bi minik kızım var atanamadım
ayy işin çokmuş be öğretmenlik ne zor Muş kıymet bilsinlerOh notlarımı girdim rahatladım. Bugün çok yoruldum ya. Sınava girmeyen öğrenciler vardı. Mazeret sınavı yaptım. Yeniden soru hazırla çoğalt çocuğun peşine düş boş sınıf ara... Bir de toplantı vardı mahvoldum. Pazara gidecektim para çekmeyi unutmuşum geri git para çek öldüm... Sebzeleri görünce dayanamayıp bir sürü şey almışım. Eve götüreceğim diye bittim. Yarın da nöbet var.
Yataktayım eşimin teli aldım rahat onunki diye Kaya girdim ajahhKızı uyutmaya çalışıyorum kuzum sen napiyon
Ballimmm iyi gecelrrr iyi gecelerrr kizlarrr
Hayırlı geceler görüşemedik kuzu ne ettinBallimmm iyi gecelrrr iyi gecelerrr kizlarrr❤
misafir geldi ben misafirlige gittim derkennn saatlerr gunler geciyo ballim napayim cok halsizim dayak yemis gibi heryerim agriyoHayırlı geceler görüşemedik kuzu ne ettin
Bende kofa takılıyorum kuzu dinlen bol boşalsam yarttımımisafir geldi ben misafirlige gittim derkennn saatlerr gunler geciyo ballim napayim cok halsizim dayak yemis gibi heryerim agriyoSen nasilsin napyosun
simdi uyudu kucagimda kuzum bende yatiyim opyom seni cokkkBende kofa takılıyorum kuzu dinlen bol boşalsam yarttımı
Hayırlı geceler balımsimdi uyudu kucagimda kuzum bende yatiyim opyom seni cokkk
Sohbet varken çağır kız kendi kendime mi konuscam burda simdi
Yer bildirdik dur tolarim iki uc adammmSohbet varken çağır kız kendi kendime mi konuscam burda simdi
Bu saatte bizden baska deli varmıdır kiYer bildirdik dur tolarim iki uc adammm
Dur sana bulayimm:)))Bu saatte bizden baska deli varmıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?