- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.161
Parfumler kurtaricim oda ictigi icin anlamiyo bazen diyo kokuyorsun diye bende eltim icti ondan diyom
Sen kac senelik evlisin bebisiyi yapiyorsun
2 yilin icindeyim :)Sen kac senelik evlisin bebis
Sen2 yilin icindeyim :)
Dusuk falan yasadinmi ilk mi olucak allah izin verirse2 yilin icindeyim :)
6sene bitti 7ye gidiyok bi dusuk yasadim
Yok daha olmadiDusuk falan yasadinmi ilk mi olucak allah izin verirse
Sizde ne priblem varYok daha olmadi
Sebepsiz canim birde catlama sorunum varSizde ne priblem var
Yok daha olmadi
Baska bisi olmasin da ins duzelir este sorin olunca skinti daha cok oluyoSebepsiz canim birde catlama sorunum var
Aynn canim cok sukur oluyo olmasina iste guclukle oluyo sizde varmi sorunBaska bisi olmasin da ins duzelir este sorin olunca skinti daha cok oluyo
Her dua vaktine esir. Bakalim imtihani ya kazanacaz ya kaybetcezBaska bisi olmasin da ins duzelir este sorin olunca skinti daha cok oluyo
Aynn canim rabbim hakkimizda hsyirli olani nasip etsin insaallahHer dua vaktine esir. Bakalim imtihani ya kazanacaz ya kaybetcez
Evet esimden kaynakliAynn canim cok sukur oluyo olmasina iste guclukle oluyo sizde varmi sorun
Sorun ne canim sperm mi azEvet esimden kaynakli
Yok o gayet iyi doktirda cok sasirdi. Morfoloji kotu ciktiSorun ne canim sperm mi az
Ileri hizda spermde bi skinti yok. Esimin kibrinde oldu biraz daYok o gayet iyi doktirda cok sasirdi. Morfoloji kotu cikti
Anladim canimm insaallah düzelir hayirlisiyla annis oliruzYok o gayet iyi doktirda cok sasirdi. Morfoloji kotu cikti
AminAnladim canimm insaallah düzelir hayirlisiyla annis oliruz
Canim bu stres sikinyi her hastalığı getrirIleri hizda spermde bi skinti yok. Esimin kibrinde oldu biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?