- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.201
Pederi aldim gidiyomTöbeyaaa oda başka zaman zaman yatsın şimdi yatacak zamanmı. Haber et bana kuzu
sirkeli su değilde.Ay bilmiyom ki Kuzum yaa noluyo bu çocuklara 38,6 ölçüm kackez ilaç verdim evde vardı soğuk algınlığı için.
Sık sık yüzünü yıkatıyorumda onu bile zor yıkatıyo üşüyor ateşten kuzusirkeli su değilde.
ıslak havlu koysanydın boyunlarına başına birazda olsa rahatlatırdı
İyi etmişsin çıkarken bitane şaplataydın kocana:))Pederi aldim gidiyom
Sık sık yüzünü yıkatıyorumda onu bile zor yıkatıyo üşüyor ateşten kuzu
Yok tabiki Sarmam kuzum Allah korusun havale geçirir falan. Denedimde koydurmadı yıktı aglıcam diye ıslak havluyu sıpa çekiverdi bende zorla yüzünü ellerini yıkıyorum balımevet canım ama üşüyor die sarmaman gerekir ama sen daha iyi bilirsin tabi :)
Yok tabiki Sarmam kuzum Allah korusun havale geçirir falan. Denedimde koydurmadı yıktı aglıcam diye ıslak havluyu sıpa çekiverdi bende zorla yüzünü ellerini yıkıyorum balım
Valla öyle kuzum ama şükür ya valla buna da şükür of demeye utanırım heleki şu malum çocuğun durumu duyuncainşallah hemen iyileşiverir prenses ya keşke onlar hasta olmasada biz olsak dertlerini anlatamıyorlar huzursuzlanıyorlar kıyamam
Valla öyle kuzum ama şükür ya valla buna da şükür of demeye utanırım heleki şu malum çocuğun durumu duyuncaçok şükür Rabbim beterinden korusun bu bile geçici Allahın izni ile .Rabbim tüm çocukları pis niyetli mahluklardan korusun
Kendi yakınlarından bile görebiliyorken böyle feci şeyler bi yabancının yapmasına sasırmıyorum artıköyle canım artık ülkenin çivisi çıktıkimden nereden korucağız çocukları
Selam vereyim dedim minik kalplimöyle canım artık ülkenin çivisi çıktıkimden nereden korucağız çocukları
Selam vereyim dedim minik kalplim ❤
Kendi yakınlarından bile görebiliyorken böyle feci şeyler bi yabancının yapmasına sasırmıyorum artıkAllahım diyorum bazen gelecekse gelse dünyanın sonuda daha fazla kimsenin canı yanmasa
Bir suru dir dir yaptim o yeter onaaaa sinir krizi gecirdim sabah sabahİyi etmişsin çıkarken bitane şaplataydın kocana:))
Balım bişe danışacam şimdi annem olduğu için genelde arıyor dünkü gibi açmıyorum ya. Bugün ben onu arayım mi yoksa aramayım mi bu arada günaydın msjı da atmadı bugün onuda söyleyimAynen öyle kuzum belki misafir vardı evde müsait olmaya bilir belki annesi bilmiyordur yanında konuşamamıştır
Arama msj da atma bırak o dönsünBalım bişe danışacam şimdi annem olduğu için genelde arıyor dünkü gibi açmıyorum ya. Bugün ben onu arayım mi yoksa aramayım mi bu arada günaydın msjı da atmadı bugün onuda söyleyim
Tamam öğretmenim aramıyoruz onu bekliyoruz o zamanArama msj da atma bırak o dönsün
Aferin çucuumTamam öğretmenim aramıyoruz onu bekliyoruz o zamansen napıyorsun balım annen nasıl oldu
Ayy sende harap oldun balım iki evle uğraşmak zor neyse az kaldı işimiz bende evin çoğunu koliledim diğer ecin temizliği de bitti dün bugünde kalanları kolilicem de iş bunları diğer evde geri yerleştirmek ölmek istiyorumAferin çucuumannem iyi çok şükür bugün askıyı bırakıyor bugün yine gidecem inşallah yarından itibaren evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?