Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar.....

evet canım ama üşüyor die sarmaman gerekir ama sen daha iyi bilirsin tabi :)
Yok tabiki Sarmam kuzum Allah korusun havale geçirir falan. Denedimde koydurmadı yıktı aglıcam diye ıslak havluyu sıpa çekiverdi bende zorla yüzünü ellerini yıkıyorum balım

Yok tabiki Sarmam kuzum Allah korusun havale geçirir falan. Denedimde koydurmadı yıktı aglıcam diye ıslak havluyu sıpa çekiverdi bende zorla yüzünü ellerini yıkıyorum balım

inşallah hemen iyileşiverir prenses ya keşke onlar hasta olmasada biz olsak dertlerini anlatamıyorlar huzursuzlanıyorlar kıyamam

inşallah hemen iyileşiverir prenses ya keşke onlar hasta olmasada biz olsak dertlerini anlatamıyorlar huzursuzlanıyorlar kıyamam
Valla öyle kuzum ama şükür ya valla buna da şükür of demeye utanırım heleki şu malum çocuğun durumu duyunca çok şükür Rabbim beterinden korusun bu bile geçici Allahın izni ile .Rabbim tüm çocukları pis niyetli mahluklardan korusun

öyle canım artık ülkenin çivisi çıktı kimden nereden korucağız çocukları

öyle canım artık ülkenin çivisi çıktı kimden nereden korucağız çocukları
Kendi yakınlarından bile görebiliyorken böyle feci şeyler bi yabancının yapmasına sasırmıyorum artık Allahım diyorum bazen gelecekse gelse dünyanın sonuda daha fazla kimsenin canı yanmasa

Kendi yakınlarından bile görebiliyorken böyle feci şeyler bi yabancının yapmasına sasırmıyorum artık Allahım diyorum bazen gelecekse gelse dünyanın sonuda daha fazla kimsenin canı yanmasa

işte canım hayat değişti devir değişti allah büyük iyi insanlar çıkarsınlar karışımıza

Aynen öyle kuzum belki misafir vardı evde müsait olmaya bilir belki annesi bilmiyordur yanında konuşamamıştır
Balım bişe danışacam şimdi annem olduğu için genelde arıyor dünkü gibi açmıyorum ya. Bugün ben onu arayım mi yoksa aramayım mi bu arada günaydın msjı da atmadı bugün onuda söyleyim

Aferin çucuum annem iyi çok şükür bugün askıyı bırakıyor bugün yine gidecem inşallah yarından itibaren evdeyim
Ayy sende harap oldun balım iki evle uğraşmak zor neyse az kaldı işimiz bende evin çoğunu koliledim diğer ecin temizliği de bitti dün bugünde kalanları kolilicem de iş bunları diğer evde geri yerleştirmek ölmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…