- 28 Ocak 2009
- 34.630
- 58.633
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.741
Yemeğe götürsün yemek yerken teklif edebilir.Kizlarr fikrinizi almak istiyorum da bi bakarmışsınız ???? Kardesim evlenme teklifi edecekte sevdigi kıza nasıl etmeli sizce?? Fikirlerinizi yazarmısiniz..!!!
Olabilirr..
Bence iki tek basina olsun cünkü hem özel hemde samimi olur. Istedikleri gibi sarilip koklasirlar..
O da olabilirYemeğe götürsün yemek yerken teklif edebilir.
Kalabalikta evlenme teklifi isteyen de var. Ben sevmiyorum diye dedim ikisi tek basina olsun diye.Olabilirr..
Zaten zannetmiyorum kalabalıkta etmez..Kalabalikta evlenme teklifi isteyen de var. Ben sevmiyorum diye dedim ikisi tek basina olsun diye.
MaşallahEvet cnm bende onu dicektim simdi. Bir doktorun dedigine inanma hemen.
Bizim bi akraba hamile kaliyor kac aylik bilmiyorum gecmis zaman. Doktora gidiyor rutin kontrol icin. Bebegin kalbi atmiyor diyor doktor hemen almamiz gerekiyo diyor. Bizim
Akraba cikiyor aglayarak hastaneden oturuyor ve agliyor düsünüyor agliyor ama doktora inanmamis icinden bir ses yasiyor diyor diye anlatiyordu bize. Sonra ezan okunmus ve ablanin aklina gelmis baska bir doktora gitmek. Oradan kalkiyor hemen bi doktora daha gidiyor o bakiyor ki bebek saglikli kalbi normal atiyor.
Allahtan ümit kesilmez canim. Doktor ne derse desin ikinci birine daha görün.
Amin inşallahAmin canım.. inşaallah daha iyi olur.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gecmis olsun cnm güzelce vakit gecirin
Allah rahmet eylesin cnm yalova güzel severim
Benim yogun gecti cnm nerden baslasam nerden bitirsem
Bilmiyorum
MAşallah dolu dolu ve yorucu geçmişOzamann persembe gününden basliyorum:
Sabah kalktim annemlere gittim oradan eski is yerimin anahatri vardi oraya gittim anahtari verdim ordan ciktim ondan önceki is yerime gittim orada eve yemek ysptim esimle iki sohbet ettikten sonra doktora gittim geldim gün bitmisti zaten
Cuma: sabahtan alisverise gittim is basvurusu yaptim cv mi götürdüm ordan geldim hazirlandim kinaya gectik kv ile.
Cumartesi: sabah kalktim muffin yaptim evi süpürdüm bulasik camasir hallettim ve bekarliga veda partisine gittim gece geldim ev almis basini gidiyor mutfak oturma odasina tasinmis dolaplarda ne varsa mutfak tezgahin üstüne pazar sabahi kalktim onlari hallettim dedim baslamisken temizlik yapiyim onu yaptim. Esimle sinemaya gittik
Bugün öyle tembel tembel oturuyorum
Yazarken bile nefesim kesildi
Bu dr larin ani istekleri ve şu raporlari insani hasta ediyor ve şu internett insani kalp kirizi geçiriyor her ufak bişeyde bile arştmada o kadar kotu şeyler çikiyor ki kotu olmamak elde degil ama inan kotu bişey çikmaz uzme kendiniKızlar bugün ayrintiliya girdim doktor bir sorun yok dedi normal dedi.
Kendi doktoruma raporu gönderdiler.
Doktorum sonuçları görmüş
Behcetuz da fetal eko yaptırsin demiş.
Bende korktum
Bie sorun yok herkesten istiyoruz dedi
Ama icim3 kurt düştü.
Üzülüyorum agliyoem ınslalah ciddi bişey değildir hangi bölüme randevu alcam onu da bilmiyorum
Anlamadiğim sey sadece buyuk demesimi yoksa buyuk ve bir sorun oldugumu bazen insana duzgun hisey anlatmazlar insani meraktan korkudan oldururler allah sifa versin saglikli kucagini almayi nasip etsin insallah canim gittigin yerde guzel haberler alip msj atarsin inşallahKızlar sıkıntılı dedi doktor ankaraya sevkedilecem
Inşallah canımBu dr larin ani istekleri ve şu raporlari insani hasta ediyor ve şu internett insani kalp kirizi geçiriyor her ufak bişeyde bile arştmada o kadar kotu şeyler çikiyor ki kotu olmamak elde degil ama inan kotu bişey çikmaz uzme kendini
Aman aman rutin kontrol olsunda gerisi sorun degil.cnm .. ins oda iyi cikar hayirlisiylaInşallah canım
Bugün devlete gittim idrar ve tokluk açlık kan aldılar.
Fetal eko için randevu aldım.
Doktorum geç bile yönlendirmiş beni. Normalde 21. 23. Haftalarda bakılmış olması gerekiyomus.
Ona randevuyu 2 nisana aldım zar zor.
28 marta verdiler ama o da benim o gün üç sinavim vardızar zor verdiler 2 nisana
Rutin bir testmis.
Bugün çok kustummm
Aman aman rutin kontrol olsunda gerisi sorun degil.cnm .. ins oda iyi cikar hayirlisiyla
Normalde nüfusta sivaslıyım ama çocukluğum yalovada geçti anne tarafı hepsi orda
bayağa bir yogun geçmiş seninde ben okurken yoruldum
Aynen öyle oldu cnmM
MAşallah dolu dolu ve yorucu geçmiş
Hayirli sabahlar amin insallah cnmHerkes için guzel bir gun olmasi ve guzel haberler almak dileğiyle gunaydin
hayirli günler kuzummAminnnn gunaydinnn hayirli iyi gunlerrr
Amin insallah cnm sanada hayirli sabahlarHayırlı günler kızlar ..!! Güzel haberler alırsınız insallah...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?