Maşallah

Gecmis olsun cnm güzelce vakit gecirin

Allah rahmet eylesin cnm yalova güzel severim

Benim yogun gecti cnm nerden baslasam nerden bitirsem
Bilmiyorum

Normalde nüfusta sivaslıyım ama çocukluğum yalovada geçti anne tarafı hepsi orda
bayağa bir yogun geçmiş seninde ben okurken yoruldum

M
MAşallah dolu dolu ve yorucu geçmiş

Bu dr larin ani istekleri ve şu raporlari insani hasta ediyor ve şu internett insani kalp kirizi geçiriyor her ufak bişeyde bile arştmada o kadar kotu şeyler çikiyor ki kotu olmamak elde degil ama inan kotu bişey çikmaz uzme kendini

Kızlar sıkıntılı dedi doktor ankaraya sevkedilecem
Anlamadiğim sey sadece buyuk demesimi yoksa buyuk ve bir sorun oldugumu bazen insana duzgun hisey anlatmazlar insani meraktan korkudan oldururler allah sifa versin saglikli kucagini almayi nasip etsin insallah canim gittigin yerde guzel haberler alip msj atarsin inşallah

Inşallah canım

Bugün devlete gittim idrar ve tokluk açlık kan aldılar.

Fetal eko için randevu aldım.
Doktorum geç bile yönlendirmiş beni. Normalde 21. 23. Haftalarda bakılmış olması gerekiyomus.
Ona randevuyu 2 nisana aldım zar zor.
28 marta verdiler ama o da benim o gün üç sinavim vardızar zor verdiler 2 nisana
Rutin bir testmis.

Bugün çok kustummm

Aman aman rutin kontrol olsunda gerisi sorun degil.cnm .. ins oda iyi cikar hayirlisiyla

Normalde nüfusta sivaslıyım ama çocukluğum yalovada geçti anne tarafı hepsi orda
bayağa bir yogun geçmiş seninde ben okurken yoruldum
Ben sana demistim kuzum yorulursun diye. Itiraf ediyorum cok detayli yazmisim. Sivasa hic gitmedim cnm insallah birgün oralara da yolumuz düser :) gezmeyi severim

M

MAşallah dolu dolu ve yorucu geçmiş
Aynen öyle oldu cnm
Herkes için guzel bir gun olmasi ve guzel haberler almak dileğiyle gunaydin
Hayirli sabahlar amin insallah cnm
Aminnnn gunaydinnn hayirli iyi gunlerrr
hayirli günler kuzumm

T Tatlianne20 dan haber yokmu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…