kar dokundurdu kendini gitti biraz yağmasını istedim mikroplar ölsün diye
korkuyorum suan bu havalardan tam hastalık havası
Haklisin cnm anneannem hep diyordu kar mikroplari alir diye. Hatta hasta oldugumda zorla disari gönderiyordu yürü biraz da icindeki mikroplarin ciksin diye.
Insallah hasta olmazsin kuzum

Beceremiyorum ki cok yemek seciyorum aslinda sebze pek yemem bakiyurm detoks faln hep sebze isi oyuzden yaoamiyorm
Illa sebze degil ki
Mesela aksam saat 6 dan sonra hicbirsey yeme sadece su ic yada bitki caylari (sekersiz)
Gün icerisinde de normal ögünlerini ye
Bide yarim saat bir saat yürüdün mü oooo kilo kalmaz

Öyle valla çok kar yagmadi öyle hastalık çok olmaz insallah..

İnşallah olmayız

otur tabi güzel havada şimdiden kur terasını ohh miss bizim ev bahceli bizde düzenleme yaparız inşallah bu sene

Saol canim allah razi olsun insallah tutarsin gerci bugun yarin derken gunler geciyir valla hele yazin hic tutulmuyor

İnşallah olmayız

otur tabi güzel havada şimdiden kur terasını ohh miss bizim ev bahceli bizde düzenleme yaparız inşallah bu sene
Bizde de bahce var da agaclar dikili kb ellermiyor onlara ama ben dedim mi söyle böyle yapalim diye yapiyor allah razi olsun. Esime de dedim süslicem terasi ve bahceyi

Normalde kizlar bizim burda kar eksik olmaz ve yagdi mi baya bir yâğar bir hafta erimez sular donar dişarda bir bardak su biraksan saniyesinde buz tutar
Kiz sen nerdensin kii

yap kız kendin bişeyler yapınca o bahçede oturmak mutlu ediyor ne ağacı var sizde
Yapicam valla hatta esime dedim bahcede benim
Icin ne gereksiz esya varsa aticam
Erik agaci var ikitane
Bitane Normal yesil agac var bitane de bahce evi var yazmari orada oturuyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…