- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.781
Haklisin cnm anneannem hep diyordu kar mikroplari alir diye. Hatta hasta oldugumda zorla disari gönderiyordu yürü biraz da icindeki mikroplarin ciksin diye.kar dokundurdu kendini gitti biraz yağmasını istedim mikroplar ölsün diye
korkuyorum suan bu havalardan tam hastalık havası
Beceremiyorum ki cok yemek seciyorum aslinda sebze pek yemem bakiyurm detoks faln hep sebze isi oyuzden yaoamiyormŞimdi den başla canim.. geç değil
Simdiden basla diyete cnm yaza kadar verirsinAyy gelsin artikk yazz geldide sanirim artikk montlari kaldirdim istanbul cokk guzell havaboyle oluncada zayiflamadigim icin pisman oluyorn
Inss bende baslicam bakalmAyy bende zayiflamak için ugrasiyom diyetteyim ama cumaya kadar yapamiycam sonra tekrar devam
Illa sebze degil kiBeceremiyorum ki cok yemek seciyorum aslinda sebze pek yemem bakiyurm detoks faln hep sebze isi oyuzden yaoamiyorm
Sana da uygun diyetler vardır canim diyetisyene gittin mi?Beceremiyorum ki cok yemek seciyorum aslinda sebze pek yemem bakiyurm detoks faln hep sebze isi oyuzden yaoamiyorm
Öyle valla çok kar yagmadi öyle hastalık çok olmaz insallah..
Allah kabul etsin cnm bende adet oldum bitsin niyetlenicem bisürü borcum var
Terasa masa sandalye almayi düsünüyorum yavas yavas ki bende güzel havada disarda oturayim. Gecen sene hep yukarda kv de oturmustuk iyi olmuyor öyle..
Aynen cnm ya düsünsene burada senenin cogu zamani soguk ve hava kapali.. türkiyeye gittim zaman her saniyenin tadini cikariyorum
Saol canim allah razi olsun insallah tutarsin gerci bugun yarin derken gunler geciyir valla hele yazin hic tutulmuyorAllah kabul etsin cnm bende adet oldum bitsin niyetlenicem bisürü borcum var
Terasa masa sandalye almayi düsünüyorum yavas yavas ki bende güzel havada disarda oturayim. Gecen sene hep yukarda kv de oturmustuk iyi olmuyor öyle..
Aynen cnm ya düsünsene burada senenin cogu zamani soguk ve hava kapali.. türkiyeye gittim zaman her saniyenin tadini cikariyorum
Bak bunu güzel dedinKışın soğuk yazın sıcak , ne sıcağa dayanıyoruz ne de soğuğa en iyisi bahar ayları ..
Haklisin cnm anneannem hep diyordu kar mikroplari alir diye. Hatta hasta oldugumda zorla disari gönderiyordu yürü biraz da icindeki mikroplarin ciksin diye.
Insallah hasta olmazsin kuzum
Aslinda bikac kilo fazlam var 158 falanim 58 kilo oldum hic biseyim olmuyor boyuma gore biraz vermem lazim bikac kilo yeterli bide boyle bamile kalirsam cok kotu olurSana da uygun diyetler vardır canim diyetisyene gittin mi?
Bizde de bahce var da agaclar dikili kb ellermiyor onlaraİnşallah olmayız
otur tabi güzel havada şimdiden kur terasını ohh miss bizim ev bahceli bizde düzenleme yaparız inşallah bu sene
Bunu denicem cnm inssIlla sebze degil ki
Mesela aksam saat 6 dan sonra hicbirsey yeme sadece su ic yada bitki caylari (sekersiz)
Gün icerisinde de normal ögünlerini ye
Bide yarim saat bir saat yürüdün mü oooo kilo kalmaz
5-6 kilo versen yeter senin icin ozamanAslinda bikac kilo fazlam var 158 falanim 58 kilo oldum hic biseyim olmuyor boyuma gore biraz vermem lazim bikac kilo yeterli bide boyle bamile kalirsam cok kotu olur
Bizde de bahce var da agaclar dikili kb ellermiyor onlaraama ben dedim mi söyle böyle yapalim diye yapiyor allah razi olsun. Esime de dedim süslicem terasi ve bahceyi
Yok yazin zor oluyor.. insallah baslicam bende.bi ara ne güzel namazimi da kiliyordum da kaldiSaol canim allah razi olsun insallah tutarsin gerci bugun yarin derken gunler geciyir valla hele yazin hic tutulmuyor
Aynen cnm 50 banada tam iyi bu senede evdeyim.ye yat aldim.iyice bakalim.artik kismet5-6 kilo versen yeter senin icin ozaman
Bende 1.60 boyundayim 50kiloyum
Aynen cnm 50 banada tam iyi bu senede evdeyim.ye yat aldim.iyice bakalim.artik kismet
Kiz sen nerdensin kiiNormalde kizlar bizim burda kar eksik olmaz ve yagdi mi baya bir yâğar bir hafta erimez sular donar dişarda bir bardak su biraksan saniyesinde buz tutar
Yapicam valla hatta esime dedim bahcede benimyap kız kendin bişeyler yapınca o bahçede oturmak mutlu ediyor ne ağacı var sizde
Öyle canim...Bak bunu güzel dedinbaharda ne terliyorsun ne üsüyorsun.. ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?