- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.761
Aaaaa yarin ilkbaharin ill gunuuu bize yagmaz herldee dahaaaBizim burada kar yagdi gece
Ben sana demistim kuzum yorulursun diye. Itiraf ediyorum cok detayli yazmisim. Sivasa hic gitmedim cnm insallah birgün oralara da yolumuz düser :) gezmeyi severim
Aynen öyle oldu cnm
Hayirli sabahlar amin insallah cnm
hayirli günler kuzumm
T Tatlianne20 dan haber yokmu daha
Burada belli olmuyor hic günes var simdi kar eridi ama hava buz gibi..Aaaaa yarin ilkbaharin ill gunuuu bize yagmaz herldee dahaaa
alirim canimmmgez gez Sivası ben gitmedim hiç benim yerimede al havasını gidersen
Ne güzel ..Bizim burada kar yagdi gece
Burada belli olmuyor hic günes var simdi kar eridi ama hava buz gibi..
bahar gelsin artik özledim
alirim canimmm
Aynen öyle oldu cnmburda da yağmur vardı sabah şimdi güneş açtı valla cemrenin bile psikolojisi bozuldu ne yapacagını şasırdı
Insalh sonuclar guzel çikar allah buyuk canimInşallah canım
Bugün devlete gittim idrar ve tokluk açlık kan aldılar.
Fetal eko için randevu aldım.
Doktorum geç bile yönlendirmiş beni. Normalde 21. 23. Haftalarda bakılmış olması gerekiyomus.
Ona randevuyu 2 nisana aldım zar zor.
28 marta verdiler ama o da benim o gün üç sinavim vardızar zor verdiler 2 nisana
Rutin bir testmis.
Bugün çok kustummm
Aynen öyle oldu cnm
Az kaldi yaz geliyor yaazz
Biz bu sene pek kar gormedik vee iki gundur bahar havasi var maşallh çok guzel kar diyince icim uşudu şimdiBizim burada kar yagdi gece
Biz bu sene pek kar gormedik vee iki gundur bahar havasi var maşallh çok guzel kar diyince icim uşudu şimdi
Niyetliyim ama bir kaç gune bahçede çay iceriz artik insalah yaz gelir çunki yazi seviyorum kiş diyince ağirlik basiyo banaNeee güzell keske burada da bahar havasi olsa
Evi havalandirmak icin camlari actim dondum resmen
Neee güzell keske burada da bahar havasi olsa
Kışın soğuk yazın sıcak , ne sıcağa dayanıyoruz ne de soğuğa en iyisi bahar ayları ..Neee güzell keske burada da bahar havasi olsa
Aynn canım sabah burasıda yagmurluydu korktum çünkü kisliklari kaldırmistim .burda da yağmur vardı sabah şimdi güneş açtı valla cemrenin bile psikolojisi bozuldu ne yapacagını şasırdı
Öyle valla çok kar yagmadi öyle hastalık çok olmaz insallah..kar dokundurdu kendini gitti biraz yağmasını istedim mikroplar ölsün diye
korkuyorum suan bu havalardan tam hastalık havası
Allah kabul etsin cnm bende adet oldum bitsin niyetlenicem bisürü borcum varNiyetliyim ama bir kaç gune bahçede çay iceriz artik insalah yaz gelir çunki yazi seviyorum kiş diyince ağirlik basiyo bana
Ayy bende zayiflamak için ugrasiyom diyetteyim ama cumaya kadar yapamiycam sonra tekrar devamAyy gelsin artikk yazz geldide sanirim artikk montlari kaldirdim istanbul cokk guzell havaboyle oluncada zayiflamadigim icin pisman oluyorn
Şimdi den başla canim.. geç değilAyy gelsin artikk yazz geldide sanirim artikk montlari kaldirdim istanbul cokk guzell havaboyle oluncada zayiflamadigim icin pisman oluyorn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?