- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.841
Bocuktur o derr ahahah
Doğru diyorsun eski nişanlım da manyaktı beni ölesiye seviyordu ama kötü olmam için de elinden geleni yapıyordu. Manyak çok buda sorunlu belliaklı gel git ise demek ki :)
Hep antikalar seni buluyor be kuzumDoğru diyorsun eski nişanlım da manyaktı beni ölesiye seviyordu ama kötü olmam için de elinden geleni yapıyordu. Manyak çok buda sorunlu belli
Doğru diyorsun eski nişanlım da manyaktı beni ölesiye seviyordu ama kötü olmam için de elinden geleni yapıyordu. Manyak çok buda sorunlu belli
Hep antikalar seni buluyor be kuzum
Hiç sormayın kızlar şanssızlığın bu kadar yani. Ben eski nişanlımı imtihan sanıyordum bundan sonrası güzel olacak sanıyordum buda ayrı bi imtihan çıktı. Erkeklerden tiksindim yaaynen 2 deli bir seni bulmuş :/
İyiyim kuzum kahvaltı hazırlıyacam sen nasılsın
Bende kalktım bir iki lokma yedim ilacımı içtim kahve yaptım bugün çook iş varİyiyim kuzum kahvaltı hazırlıyacam sen nasılsın
Oy kuzum yaa ne zaman bitecek bu taşıma işiBende kalktım bir iki lokma yedim ilacımı içtim kahve yaptım bugün çook iş var
Bunlarda imtihan canım sen merak etme herşey çok daha güzel olacakHiç sormayın kızlar şanssızlığın bu kadar yani. Ben eski nişanlımı imtihan sanıyordum bundan sonrası güzel olacak sanıyordum buda ayrı bi imtihan çıktı. Erkeklerden tiksindim ya
Hiç bilmiyorum balım ya valla hal kalmadı bende kolumu kaldıracak gücüm yokOy kuzum yaa ne zaman bitecek bu taşıma işi
Doğrudur canım çok zor ev taşımak bilirim ben üstelik çalışıyordum akşam temizlik yapıp sabah işe akşam gelip ev taşıma sabah işe pertim çıkmıştıHiç bilmiyorum balım ya valla hal kalmadı bende kolumu kaldıracak gücüm yok
Hiç sormayın kızlar şanssızlığın bu kadar yani. Ben eski nişanlımı imtihan sanıyordum bundan sonrası güzel olacak sanıyordum buda ayrı bi imtihan çıktı. Erkeklerden tiksindim ya
Sagol canım benim bugün daha iyim. Babamın neşesi yerindeymiş çok şükürgünaydın canım bugun nasılsın günlerin güzel geçsin canım
Saol canımEki Görüntüle 2263910 Eki Görüntüle 2263909 Bu galeri gorunumlu yere tikliyoruz...Eki Görüntüle 2263893 Eki Görüntüle 2263910 buraya ural yapistiriyoruz ekleye basip duruma resim halimde cikiyor paylasiyoruz anladiniz umraim canlarrr Eki Görüntüle 2263913 bitttiiiiii paylasabilirsinizz-Adel- A Ayas19 Umutlu Anne Bekleyiste Kizlar ne paylascaksaniz bole gorsellerden buluyorsunuz. Eki Görüntüle 2263894 Sonra üzerine bastirip ac olan yere tıklıyoruz. Eki Görüntüle 2263900 Eki Görüntüle 2263901 Resim acildiginda urali kopyaliyoruz
Eki Görüntüle 2263902 Eki Görüntüle 2263904 Sonra profikinize geliyorsunuz kopyalayinca.
Zor kuzum zor daha evi yerleştiremedim eşya taşımaktanDoğrudur canım çok zor ev taşımak bilirim ben üstelik çalışıyordum akşam temizlik yapıp sabah işe akşam gelip ev taşıma sabah işe pertim çıkmıştı
Doğru söylüyorsun kuzum zor ev taşımakZor kuzum zor daha evi yerleştiremedim eşya taşımaktan
Aminnn inşAllah Allah razı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?