- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.821
Ayy ciddi mısın kilosu 75 kuruş 1 tl civarı olmuş kuzum ya halde ucuzlamış ama market hala pahalı satıyormuş hattaO hangi soğan la daha dün 2 kiloya 7 lira verdim nerde o soğan
Bilmemmm olabilir halden alış fiyatı düşmüştür pazar market hala pahalıdırAyy ciddi mısın kilosu 75 kuruş 1 tl civarı olmuş kuzum ya halde ucuzlamış ama market hala pahalı satıyormuş hatta
Aynen kuzum şerefsizler işte ne kadar kazıklarsak kârdır diyorlar. Ben yatıyorum balım yarın iş çok uyuyim biraz seni de çok çok öpüyorum üzülmek yok biz hep gülecezBilmemmm olabilir halden alış fiyatı düşmüştür pazar market hala pahalıdır
Oy canım sağolAynen kuzum şerefsizler işte ne kadar kazıklarsak kârdır diyorlar. Ben yatıyorum balım yarın iş çok uyuyim biraz seni de çok çok öpüyorum üzülmek yok biz hep güleceziyi geceler ball
Amin canım. İlk gün gittim. Adam bikaç günde çökmüştü. Sabah biraz daha iyiydi ve gülüyordu. İçim rahatladı biraz.
Hayır anlamıyorum arkadaş kalabilirdik sonuçta geçmişimiz var dostluğumuz var neden böyle bir hata yaptı ki
Blucapp ne kız bilemedim baya beniiikolay gelsin ozaman kuzumm
kiz dinlen accik dogurdun dpgurcann masallah sana saglilla gelsin canimin kci bende bahar temizligi basliycam canom ramazan gelmeden.
karnu yarik pilav corba salata ispit kavurmasi ayran turşu.
tabikide hiç usenmem gelin canimmm benimmm♥♥♥
misafir vardi bugun yarin temizlik kuzumm
haberini bekliyoz kuzum insallah biso çıkmaz kötü.
kolay gelsin canim misafir vardi gitti ev işleri basliycam kuzu yarin.
canimm cok gecmis olsun:/
benim dayimda yillardir kanser bo ara yendi somdi tekrarladı ama yener ins mahaemde borode karavigerdendi temiz çıktı ins ole olur temiz çıkar.
josgeldinn canimm sarkinlannn
oooo baya zamlanmis ben kendim yikiycam yarin bahcemde orta boy zaten musayitte yerim.
ben iyim şükür sen nasılsın canim benimm
bendede vardi kuzu bereket bereket:))))))
Blucappp:))))
Ay çıkacaksa bebek çıksın başka bisey istemiyorum kuzum ya bugün test aldim birazdan yspicam dua et nolur inşallah hafif te olsun çıksın cizgi çok istiyorumkolay gelsin ozaman kuzumm
kiz dinlen accik dogurdun dpgurcann masallah sana saglilla gelsin canimin kci bende bahar temizligi basliycam canom ramazan gelmeden.
karnu yarik pilav corba salata ispit kavurmasi ayran turşu.
tabikide hiç usenmem gelin canimmm benimmm♥♥♥
misafir vardi bugun yarin temizlik kuzumm
haberini bekliyoz kuzum insallah biso çıkmaz kötü.
kolay gelsin canim misafir vardi gitti ev işleri basliycam kuzu yarin.
canimm cok gecmis olsun:/
benim dayimda yillardir kanser bo ara yendi somdi tekrarladı ama yener ins mahaemde borode karavigerdendi temiz çıktı ins ole olur temiz çıkar.
josgeldinn canimm sarkinlannn
oooo baya zamlanmis ben kendim yikiycam yarin bahcemde orta boy zaten musayitte yerim.
ben iyim şükür sen nasılsın canim benimm
bendede vardi kuzu bereket bereket:))))))
Blucappp:))))
güne hastane ile uyandim gittim sira bulamadım kan veremedim bende test aldim bakalim teste kaldik inşallah cikarGünaydın kızlar. Gune nasıl uyandınız?
Hayirlısı olsun.güne hastane ile uyandim gittim sira bulamadım kan veremedim bende test aldim bakalim teste kaldik inşallah cikar
Inşallah canun inşallah ne oldu Sonic.Ay çıkacaksa bebek çıksın başka bisey istemiyorum kuzum ya bugün test aldim birazdan yspicam dua et nolur inşallah hafif te olsun çıksın cizgi çok istiyorum
Tammm hislerim meeeeeeee diyorrrrrr ahahahaBlucapp ne kız bilemedim baya beniii
O mee yi uzatmayaydın iyidide neyseeeemTammm hislerim meeeeeeee diyorrrrrr ahahaha
Severek uzattimm kuzum mmO mee yi uzatmayaydın iyidide neyseeeem
Ha başka bişey yok yani altında iyiiiiiSeverek uzattimm kuzum mm
Evett canimm muckss seviyorum seniiHa başka bişey yok yani altında iyiiiii
Böcük keçi gibi meeee diyordu ya ondanEvett canimm muckss seviyorum senii
Bocuktur o derr ahahahBöcük keçi gibi meeee diyordu ya ondansandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?