- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.801
Saol tatlım bizde şirkette getirmedi biz getirdik 1 haftadır erkek gibi dolap baza taşıyorum valla perte ayıracam kendimi her yerim çizildi parçalandıKolay gelsin. Taşınma cok zor. Ben 1 ayda yerlestim tasima sirketi getirmisken :)))
Esin arkanda ya en guzeli s... kaynanayi bole morel bozuyorsa ben aldiris etmiyon kadını kadin bana zurriyet koklatmasin dedi duy yani sinirlenimce ortadada bisi yok esime kimseye demedim ickme attim desem ortalik karışır gibi olur kvnin amacida bu bana her lafi deyip yüzüme esime deyimde karissin kötü ben olayim laf tasiyan neler dedi oyuzden aldiris etmiyom benim derdim esim benle iyi olsun arkamda annesinede kabul ettim ama oda annesiyle bir olup bana aileme gecmise giderse durmadan birdaha bitircem napim yani hayat bu iste oyuzdsn kiymwt bilelim sukredelim ben yine sabir çektim tinn.KutsalI eşimle nişanlıyken konuşurduk adet düzensizliğim var ilerde çocuk olmayabilir emin misin evlenmek istediğine falan dediğimde kızardı bana manyak mısın sen ben seninle çocuk için mi evleniyprum sanki derdi hala aynısıno diyor olmazsa olmasın tek biz değiliz sonuçta çok insan aynı durumda diye ama işte onu baba olarak görmek istiyorum
Hepinize çok teşekkür ederim dolmuştum gece de tek olunca patladım sanırım
Doğru söylüyorsun kuzum çok şükür Rabbim sana da nasip etsin seni seven senin sevdiğin birisiyle mutlu yuva kurmayı diyorum ya arada doluyorum böyle patladım sonunda 2 3 ay sonra yine bi patlama yaşarımBak işte ne güzel söylemiş eşin. Önemli olan çocuk değil sizsiniz tatlım. Allahım hayırlı evlat versin, hayırsızsa evlat evlat diye inletsin. Demekki vakti zamanı değil kuzum herşeyin bir zamanı vardır sen gönlünü ferah tut yuvana bak ne güzel seni seven bir eşin var aşık olduğun adamla evlisin daha ne olsun kız
Çok ağır kaldırmasan keşke göbeğin düşer Allah korusunSaol tatlım bizde şirkette getirmedi biz getirdik 1 haftadır erkek gibi dolap baza taşıyorum valla perte ayıracam kendimi her yerim çizildi parçalandı
Kac odalı evYarının yemeği kuzum yarın ful ev taşıma yerleştirme yapacağım için ayıklamaya vaktim yok bugünde gece 12 ye kadar evle uğraştım bitmedi bitmiyor ya
Herşeye şükür balım herşeye şükretmeliyiz bak ben kaç gündür hırpalanıyorum ama akşam yatağıma girince şükür diyorum ailem yanımda herkesin sağlığı iyi herkes beraber mutlu. Sende eşine yuvana şükret balımDoğru söylüyorsun kuzum çok şükür Rabbim sana da nasip etsin seni seven senin sevdiğin birisiyle mutlu yuva kurmayı diyorum ya arada doluyorum böyle patladım sonunda 2 3 ay sonra yine bi patlama yaşarım
Valla ben kendimi bu 1 hafta parçalara ayırırım büyük ihtimal belimde zaten sorun var gibi ağrıyor baya ama bitti yani 2 dolap kaldı sonra da yerleştirme ben olmasam kim yapacak kuzum mecburÇok ağır kaldırmasan keşke göbeğin düşer Allah korusun
3+1 kuzumKac odalı ev
Çok şükür kuzum çok şükür diyorum ya onu kendini hırpalarken görünce içime batıyor bide evde durmaya alışık değilim 7 8 aydır işsiz kalınca zoruma gitti sanırım işsiz kalan aile babalarına sabır versin Rabbim çok zorHerşeye şükür balım herşeye şükretmeliyiz bak ben kaç gündür hırpalanıyorum ama akşam yatağıma girince şükür diyorum ailem yanımda herkesin sağlığı iyi herkes beraber mutlu. Sende eşine yuvana şükret balım❤
Amin tatlım amin şuanda piyasa kötü ya işe girmekte ayrı zor ama sabredersen bulursun elbetÇok şükür kuzum çok şükür diyorum ya onu kendini hırpalarken görünce içime batıyor bide evde durmaya alışık değilim 7 8 aydır işsiz kalınca zoruma gitti sanırım işsiz kalan aile babalarına sabır versin Rabbim çok zor
Yaa deme öyle ben de senin gibi esirgemedim kendimi hiçbişeyden göbek düşüğüyle uğraştım kaç seneValla ben kendimi bu 1 hafta parçalara ayırırım büyük ihtimal belimde zaten sorun var gibi ağrıyor baya ama bitti yani 2 dolap kaldı sonra da yerleştirme ben olmasam kim yapacak kuzum mecbur
Aynen felaket işsizlik hat safhada bide bok var gibi zam üstüne zam insanlar aç kalacak yakında varlık ülkesinde kıtlık çekiyoruz resmenAmin tatlım amin şuanda piyasa kötü ya işe girmekte ayrı zor ama sabredersen bulursun elbet
Tatlım 55 yaşında adam 3 kapaklı eşek ölüsü gibi dolabı sırtına yükleyince içim gidiyor napim tutuyorum ucundan. Bugün 2 tane hamal tuttuk ama yinede öldük 3 tane çocuk odası 1 yatak odası toplam 16 dolap sadece bunlarYaa deme öyle ben de senin gibi esirgemedim kendimi hiçbişeyden göbek düşüğüyle uğraştım kaç sene
Hiç sorma ya ama haberlere çıktı soğan falan düşmüş sonunda fiyatları millet patates soğan patlıcan alamıyorduAynen felaket işsizlik hat safhada bide bok var gibi zam üstüne zam insanlar aç kalacak yakında varlık ülkesinde kıtlık çekiyoruz resmen
Off zor ev taşımak yaaa valla allah yardım etsin yakın olsanız yardıma gelirdim kafam dağılırdı hemTatlım 55 yaşında adam 3 kapaklı eşek ölüsü gibi dolabı sırtına yükleyince içim gidiyor napim tutuyorum ucundan. Bugün 2 tane hamal tuttuk ama yinede öldük 3 tane çocuk odası 1 yatak odası toplam 16 dolap sadece bunlar
Kuzum canını seviyorsan kaç bence kaçabilsem bende kaçardımOff zor ev taşımak yaaa valla allah yardım etsin yakın olsanız yardıma gelirdim kafam dağılırdı hem
Aynen kuzum pahalıydı ama hala pahalı dün gittik daha pazara bugünden itibaren ise bilememHiç sorma ya ama haberlere çıktı soğan falan düşmüş sonunda fiyatları millet patates soğan patlıcan alamıyordu
Bittigi günü anla bekliyom ne ediyimmm:))3+1 kuzum
Soğan 75 kuruş olmuş diyordu haberlerde bugünAynen kuzum pahalıydı ama hala pahalı dün gittik daha pazara bugünden itibaren ise bilemem
O hangi soğan la daha dün 2 kiloya 7 lira verdim nerde o soğanSoğan 75 kuruş olmuş diyordu haberlerde bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?