- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.021
Teşekkürler reyyoşummOoo adına bayıldığım da bardaymışiyi geceler kutsal hamiş..
Yok kuzum burdayımKactimu yoksa :))))) didimm
Hatırlatacaksın illaSimdi o peri acikmistr kesin
Bu saatte mesaisi mi bitiyor ne iş yapıyoduohooo siz neler kaynaymisiniz size yetisemem ben simdi esim gelcekkk
Önemli degil canim ismimden dolayi normal herkes soruyor bilmeyen 7ay oldu vefat etti bebegim ondan oncede 3 dusuk oldu ismim hatira onlardan birgun anne oluruz ins.Bal k bakma bilemedim
İyiyim kutsalım uğraş dur yaramazla..Teşekkürler reyyoşummnasılsın
Nerden kız?ohooo siz neler kaynaymisiniz size yetisemem ben simdi esim gelcekkk
Bence daha çok yakar salatalık varsa salatalık yeHatırlatacaksın illayok valla canım bişey istemiyo şu an mide yanmasından. Soğuk süt içsem. Nasıl fikir
Kuzu soda varsa ic o bastriyor eger bulaniyorsa midenb kusmaya calisHatırlatacaksın illayok valla canım bişey istemiyo şu an mide yanmasından. Soğuk süt içsem. Nasıl fikir
Allah kolaylık versin reyyoşumm ya gelecekteki benİyiyim kutsalım uğraş dur yaramazla..
Kuzum seninle konuştuk mu? Hatırlayamadım ?Anladim canimmm ohh misil misil uyu sen
Rabbim bir daha yasatmsinnnÖnemli degil canim ismimden dolayi normal herkes soruyor bilmeyen 7ay oldu vefat etti bebegim ondan oncede 3 dusuk oldu ismim hatira onlardan birgun anne oluruz ins.
Salatalık daha çok yakmaz mıBence daha çok yakar salatalık varsa salatalık ye
Şimdi ne kadarlık oldu bıdık?Allah kolaylık versin reyyoşumm ya gelecekteki ben
Kusmaya çalışmaları en mantıklısı şu anKuzu soda varsa ic o bastriyor eger bulaniyorsa midenb kusmaya calis
Vallah konusmmamissidr ama genelde beni az bucuk burdakiler bilirKuzum seninle konuştuk mu? Hatırlayamadım ?
16+5 teyzesiŞimdi ne kadarlık oldu bıdık?
Iyyy ben almayayyimKusmaya çalışmaları en mantıklısı şu an
Az bucuk biliriz bazen ban yediği için buçuğu varVallah konusmmamissidr ama genelde beni az bucuk burdakiler bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?