- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.041
kerimcam fln dedikodular almis basi gitmisNerden kız?
sende benum gibi kocayi uyutunca geliyon galiba gizli takiliyon yaniii..Ayy nabim valla eşimi uyuttum sizle takılıyorum
nerden kiz tuj senin sihbetini dinliycektim daha yarin yolcu bennohooo siz neler kaynaymisiniz size yetisemem ben simdi esim gelcekkk
neler ettin bugun bakemYok kuzum burdayım
aminnn allah razı olsun ins senin ilk miRabbim bir daha yasatmsinnnben boyle durumlara cok uzuluyorm hos uzucu ama etkisinde kaliyorm allah sana iyi sabir vermis
is acil oyuzden cnm tekstilde calisiyorBu saatte mesaisi mi bitiyor ne iş yapıyodu
Anladım canim.. beni de bilirler az çok ..Vallah konusmmamissidr ama genelde beni az bucuk burdakiler bilir
isten gelcek esim hala calisiyo.. ankaraya nie gidiyon kuzumsende benum gibi kocayi uyutunca geliyon galiba gizli takiliyon yaniii..
nerden kiz tuj senin sihbetini dinliycektim daha yarin yolcu benn
neler ettin bugun bakem
aminnn allah razı olsun ins senin ilk mi
Salatalık ferahlatır benş süt rahatsız ediyor ondan dedim diSalatalık daha çok yakmaz mıolmadı sütle salatalığı aynı anda bi yiyim bi içiyim nasıl fikir
Kerimcan mi ? O nerden çıktı şimdikerimcam fln dedikodular almis basi gitmis
Anlafim canim bizi bilen biliyorr isteAnladım canim.. beni de bilirler az çok ..
gecmis sayfada konusmuslar okuKerimcan mi ? O nerden çıktı şimdi
Yok kuzumm biliyorsende benum gibi kocayi uyutunca geliyon galiba gizli takiliyon yaniii..
kiz anladik heee sizi bilen bilir birakinda tanisin bariAnlafim canim bizi bilen biliyorr iste
Senin çocuk var miydi?Anlafim canim bizi bilen biliyorr iste
Benimkide nobetten geldi simdi cenazeye gidiyorrr taaa giresunaisten gelcek esim hala calisiyo.. ankaraya nie gidiyon kuzum
Sağol kuzum biliyorum teşekkür ederimSalatalık ferahlatır benş süt rahatsız ediyor ondan dedim di
Neyse bakarım ..gecmis sayfada konusmuslar oku
Ewettt kzum hemide 4. Cuye hamileyimSenin çocuk var miydi?
Kim vefat etti cnm?Benimkide nobetten geldi simdi cenazeye gidiyorrr taaa giresuna
MasaAllah diyeyim kuzumEwettt kzum hemide 4. Cuye hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?