- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.061
Bu karnimdaki 6 aylik. Digerleri 5 3 ve biride 1 yasina girec3k teyzesiMasaAllah diyeyim kuzumne kadarlık peki?
Ay yetisemedim ayol alinti edene kadar yazana kadar konusuyonuz ahahha
Esimin akrabasiKim vefat etti cnm?
hayirdir cnmBenimkide nobetten geldi simdi cenazeye gidiyorrr taaa giresuna
anladim kuzum babam rasiz dayım da kanser durumu iyi degil esimde ilkkez kendi gonderiyor saskinim gidiyom sabah 8bucukda biraz vakit gecircm ailemleis acil oyuzden cnm tekstilde calisiyor
yüzde yüz uyuruzzzzuyudunuz mu
komu kerimcandi dedikodusunu ettikKerimcan mi ? O nerden çıktı şimdi
benimki uyuyor 2senedir:))Yok kuzumm biliyoranlattım ben herşeyi
Seveyim kuzucukları ben..Bu karnimdaki 6 aylik. Digerleri 5 3 ve biride 1 yasina girec3k teyzesi
wuhuuuuu 4.muu anam ben 1le zor bas edyom 4 nedirrEwettt kzum hemide 4. Cuye hamileyim
yokk canımm hiç uyur muyuzanladim kuzum babam rasiz dayım da kanser durumu iyi degil esimde ilkkez kendi gonderiyor saskinim gidiyom sabah 8bucukda biraz vakit gecircm ailemle
yüzde yüz uyuruzzzz
komu kerimcandi dedikodusunu ettik
benimki uyuyor 2senedir:))
cok cook gecmis olsun cnm Rabbim sifa versinn.. babanin nesi varranladim kuzum babam rasiz dayım da kanser durumu iyi degil esimde ilkkez kendi gonderiyor saskinim gidiyom sabah 8bucukda biraz vakit gecircm ailemle
yüzde yüz uyuruzzzz
Maşallah kiz iyi idare ediyin tuyolar alirim ahahhaBu karnimdaki 6 aylik. Digerleri 5 3 ve biride 1 yasina girec3k teyzesi
çok geçmiş olsun Allah şifa versincok cook gecmis olsun cnm Rabbim sifa versinn.. babanin nesi varr
anladim kuzum babam rasiz dayım da kanser durumu iyi degil esimde ilkkez kendi gonderiyor saskinim gidiyom sabah 8bucukda biraz vakit gecircm ailemle
yüzde yüz uyuruzzzz
Ooo vallahh ediyorm vallah:) neyseki kontorul elimde ipin ucunu kacirfik mi yandikMaşallah kiz iyi idare ediyin tuyolar alirim ahahha
Allah rahmet eylesin canim ailesine sabırlar versinEsimin amcasi canim vefat etti
galiba evet sahura kadar sabahlariz ozaman herkes uyanik olurr ahahahyokk canımm hiç uyur muyuzramazanda rahatız ohh
babamda sinir hastaligi vardi ya halen duzelnemis evde yatiyor ole cocuk gibi bisi etti ilaclarda kafaya takiyor herseyi.cok cook gecmis olsun cnm Rabbim sifa versinn.. babanin nesi varr
Amin canim benim cok sag olAllah rahmet eylesin canim ailesine sabırlar versin
allah rahmet eylesin canımEsimin amcasi canim vefat etti
masallah nazar degmesin amannnOoo vallahh ediyorm vallah:) neyseki kontorul elimde ipin ucunu kacirfik mi yandik
Steres bu takinti en kotu hastaliktan betergaliba evet sahura kadar sabahlariz ozaman herkes uyanik olurr ahahah
babamda sinir hastaligi vardi ya halen duzelnemis evde yatiyor ole cocuk gibi bisi etti ilaclarda kafaya takiyor herseyi.
Vallah amin diyelim agirlasunca ne yapacam bilrmiyorm bugun biraz kotydum esim evi temizledi supurgeyi acti sag olsun adam yemek bile yiyemeden memelekete gittiallah rahmet eylesin canım
masallah nazar degmesin amannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?