- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.561
Bi tanem ya çok teşekkür ederim kuzum gözlerim dolduKızlar tüm annelerimizin ❤anne olanların❤ anne adaylarının U Ufukta_bebek canımmmmmmmherkesin anneler günü kutlu olsunnnnnn
Tatlımmmmmmm❤❤❤❤❤ İnşallah rabbim hepimizin yavrularını hayırlı nasip etsinnnBi tanem ya çok teşekkür ederim kuzum gözlerim doldu
Prenseslerine Rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsin her zaman iyiki doğurmuşum dedirtsinler sana anneler günün kutlu olsun cancağızım
Erkek bendeydi kız ismi babada. Erkek olursa Kenan. Kız olursa Esin yada Nevra henüz karar veremedi babamızTatlımmmmmmm❤❤❤❤❤ İnşallah rabbim hepimizin yavrularını hayırlı nasip etsinnn
isim düşünüyor musunuzzzz
MaşallahhhhhErkek bendeydi kız ismi babada. Erkek olursa Kenan. Kız olursa Esin yada Nevra henüz karar veremedi babamız
Kumsal ismi de çok güzelMaşallahhhhhbiz de ilk kızımı baba kattı. KUMSAL. 2. Erkek olsaydı o katacaktı kız olunca ben kattım kendi Adım Hande küçüğün adını HANDE MİNA kattım
Yaaa bende Doğuma yakın erkek gördüm rüyamda aldı Mustafa olacak diyorlardı eşime söyledim napalım erkek olursa katalım dedi ama kız olunca yine ben katmış oldum,,, bende ismimi çok seviyorum ve Adımı taşıyorum o yüzden kızıma katmak istedim,,, rabbim her şeyin hayırlısını nasip eder inşallahKumsal ismi de çok güzelarkadaşımın kızının ismi biz biraz yakınlarda olmayan isim istedik. Erkek benim rüyalarımda gördüğüm için taa 20 yıldır kesin olan bir isimdi tabi koymak nasip olur mu bilmem bu yüzden kız ismi babaya kaldı doğurana kadar karar verirse tabi
Ben insanların ismi taşıdığını düşünüyorum ve tanıdığım tüm Hande leri çok severim
İnşallah canım benimYaaa bende Doğuma yakın erkek gördüm rüyamda aldı Mustafa olacak diyorlardı eşime söyledim napalım erkek olursa katalım dedi ama kız olunca yine ben katmış oldum,,, bende ismimi çok seviyorum ve Adımı taşıyorum o yüzden kızıma katmak istedim,,, rabbim her şeyin hayırlısını nasip eder inşallah
Teyzemin kızınında ismi elifnevra :). Ay inşallah sağlıkla hayırla doğsun KuzumErkek bendeydi kız ismi babada. Erkek olursa Kenan. Kız olursa Esin yada Nevra henüz karar veremedi babamız
Amin inşallah kuzum bizimki iki isme karşı yoksa ben esin idil yada Nevra Nisan olsun demiştim kabul etmediTeyzemin kızınında ismi elifnevra :). Ay inşallah sağlıkla hayırla doğsun Kuzum
Onlarda güzelmiş valla :) benim kızın ismi Nisa sonra dedim nisan ayında doğdu keşke n ekleseydik Nisan koysaydık diye ama iş işten geçti :)) inşallah sağlıklı doğsunda her isim yakışır teyzesineAmin inşallah kuzum bizimki iki isme karşı yoksa ben esin idil yada Nevra Nisan olsun demiştim kabul etmedi
Teşekkürler teyzesi pazartesi buluşmamız var biraz daha insana benzeyecekmişOnlarda güzelmiş valla :) benim kızın ismi Nisa sonra dedim nisan ayında doğdu keşke n ekleseydik Nisan koysaydık diye ama iş işten geçti :)) inşallah sağlıklı doğsunda her isim yakışır teyzesine
Amanııın cok heyecanlı yaa kendimi hatırladım o günlere gittim biTeşekkürler teyzesi pazartesi buluşmamız var biraz daha insana benzeyecekmiş
Günler geçmiyor sanki diyecem ama daha dün öğrenmiş gibiyim hamile olduğumu pazartesi gidip hareketlerini görebilirim çok güzel bir o kadar karmaşık duygularAmanııın cok heyecanlı yaa kendimi hatırladım o günlere gittim bi.
Öyle oluyor kuzu valla bi Bakmışsın karnında bir Bakmışsın peşinde dönüyor anne diyeGünler geçmiyor sanki diyecem ama daha dün öğrenmiş gibiyim hamile olduğumu pazartesi gidip hareketlerini görebilirim çok güzel bir o kadar karmaşık duygular
Kucağıma ilk aldığımda kalp krizi geçirmezsem tabiÖyle oluyor kuzu valla bi Bakmışsın karnında bir Bakmışsın peşinde dönüyor anne diye
Kız sus Allah korusun deliiiKucağıma ilk aldığımda kalp krizi geçirmezsem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?