Tabiki şuan tuzum kuru diye normal istiyorum toto sıkışınca fikir değiştireceğime adım gibi eminim
Valla ben bastan normal istedim normal oldu benim çok zor oldu ama sağlık açısından da önemliymiş. Artık totoya kuvvet dicen sececen birini

Valla ben bastan normal istedim normal oldu benim çok zor oldu ama sağlık açısından da önemliymiş. Artık totoya kuvvet dicen sececen birini
Ay bilmiyorum ki Kuzum vakit gelmeyince göze kolay geliyor bide ben kan sulandırıcı ilaç ve iğne kullanıyorum kan grubumda Anegatif nerde olumsuzluk varsa bende mevcut belki doktor bile yanaşmaz normale

Ay bilmiyorum ki Kuzum vakit gelmeyince göze kolay geliyor bide ben kan sulandırıcı ilaç ve iğne kullanıyorum kan grubumda Anegatif nerde olumsuzluk varsa bende mevcut belki doktor bile yanaşmaz normale
Hepsini üstüne cekmişssin mübarek :) sonu hayırlı uğurlu olsun kuzum ,sağlığını etkilicekse tabiki doktorun iyisini uygun görecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…