- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.581
Ben heyecanlı hatunum valla üç beş sakinleştirici almam lazım doğuma girerkenKız sus Allah korusun deliii
Sezeryan olursan zaten o sakinleştiriciyi yiyon köküne kadarda normal olursa sıkar biraz canıııııımBen heyecanlı hatunum valla üç beş sakinleştirici almam lazım doğuma girerken
Tabiki şuan tuzum kuru diye normal istiyorum toto sıkışınca fikir değiştireceğime adım gibi eminimSezeryan olursan zaten o sakinleştiriciyi yiyon köküne kadarda normal olursa sıkar biraz canıııııım
Valla ben bastan normal istedim normal oldu benim çok zor oldu ama sağlık açısından da önemliymiş. Artık totoya kuvvet dicen sececen biriniTabiki şuan tuzum kuru diye normal istiyorum toto sıkışınca fikir değiştireceğime adım gibi eminim
Ay bilmiyorum ki Kuzum vakit gelmeyince göze kolay geliyorValla ben bastan normal istedim normal oldu benim çok zor oldu ama sağlık açısından da önemliymiş. Artık totoya kuvvet dicen sececen birini
Hepsini üstüne cekmişssin mübarek :) sonu hayırlı uğurlu olsun kuzum ,sağlığını etkilicekse tabiki doktorun iyisini uygun görecektirAy bilmiyorum ki Kuzum vakit gelmeyince göze kolay geliyorbide ben kan sulandırıcı ilaç ve iğne kullanıyorum kan grubumda Anegatif nerde olumsuzluk varsa bende mevcut belki doktor bile yanaşmaz normale
Üstüme çekmekte bir numarayımHepsini üstüne cekmişssin mübarek :) sonu hayırlı uğurlu olsun kuzum ,sağlığını etkilicekse tabiki doktorun iyisini uygun görecektir
Süt içiyor hanfendiÜstüme çekmekte bir numarayımAmin kuzum. Prensesim ne yapıyor
Teşekkür ederizAfiyet olsun benim güzelime
uyusakta rüyalar hep aynıDöndüm döndüm uyumak yoqkk
@kitapkahvehuzur sohbete gel kizz
Geldim canım hayırlı geceler
Maalesef aynıuyusakta rüyalar hep aynı
Kabusmu desem ruyamiuyusakta rüyalar hep aynı
Nasılsın ne eden bakem canım hoşgeldinGeldim
dejavuKabusmu desem ruyami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?