- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.601
Sagolasın kuzum buna şükür iyi diyelim iyi olalım buralardayım fırsat buldukca girmeye calışıyorumNasılsın ne eden bakem canım hoşgeldin
dejavu yaziyom ben arada ahahhadejavu
Şükür bende diyelim biraz ara verdim bu ara yoğundum konuşmayı özledim ki da bakem dedim neler yapıyor la hatunlar didimSagolasın kuzum buna şükür iyi diyelim iyi olalım buralardayım fırsat buldukca girmeye calışıyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyooo
Ne olcak boleeAl benden de okadarrr
Allah daha iyi etsin iyi etmişsin geri döndügüne sevindimdejavu yaziyom ben arada ahahha
Şükür bende diyelim biraz ara verdim bu ara yoğundum konuşmayı özledim ki da bakem dedim neler yapıyor la hatunlar didim
Bilsem sanada sölerim bende kafayı sıyırıyordum artık gecen hafta baya darlandım her sey üst üste gele gele hayatımda artık acısı biraz toparlanmaya baslayınca çıkmaya basladi bununda en büyük etkisi uykuNe olcak bolee
sağol canım birada lafa dağıtmak için güzel yer.Allah daha iyi etsin iyi etmişsin geri döndügüne sevindimne yaparsak yapalım hayat işte meşguliyeti derdi sorunu ıvırı zıvırı bitmiyooo
Hayır olsun canım derdinmi var bende arada olur ama bazen keyfi takılis bazende derdin olunca veya sıkılınca paylaşırım burda içimi döküp seni dinleyen morel veren olunca rahatliyom.Bilsem sanada sölerim bende kafayı sıyırıyordum artık gecen hafta baya darlandım her sey üst üste gele gele hayatımda artık acısı biraz toparlanmaya baslayınca çıkmaya basladi bununda en büyük etkisi uyku
Kafa dagıtmak için güzel yer güzwl yerde sansıma bikac kez konu actım bi dayak yemediğim kaldı. İnsanlar anlayos duygusu kalmamıs asmak kesmek dagıtmak üzerine kurulu hayatları. Ama hakkını asla yıyemem kadınlar klubu araciliğiyla dünya iyisi insanlarla karsılasmak nasip oldusağol canım birada lafa dağıtmak için güzel yer.
Hayır olsun canım derdinmi var bende arada olur ama bazen keyfi takılis bazende derdin olunca veya sıkılınca paylaşırım burda içimi döküp seni dinleyen morel veren olunca rahatliyom.
Bizim kadinlar eleştiriyi severler ahha konuaçarken aman dikkat herşeye hazırlıklı olcannKafa dagıtmak için güzel yer güzwl yerde sansıma bikac kez konu actım bi dayak yemediğim kaldı. İnsanlar anlayos duygusu kalmamıs asmak kesmek dagıtmak üzerine kurulu hayatları. Ama hakkını asla yıyemem kadınlar klubu araciliğiyla dünya iyisi insanlarla karsılasmak nasip oldu
Hayırlı gecelerQUOTE="Tatlianne20, post: 59948117, member: 857163"]
mahperi hatun @adel8893 @Blue_Perii balbocuuu Tulparr KutsalI @kahvesevmemben Reyyan__ @rumeysa__ hizuran @Gunyeli A Ayas19 @MaviKuplik Sadecebirisiyim 10nazen @Kutsalll Enerjiii Psikolojik Deliii _Phantom-Opera_ @ecesaygi @canli anne @HemGevezeHemDeli @Ada duru AnneAslan Culhagibi Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim B Brunello Cicinelli EternaaLLove C Cennet Annesi Cennetul Mualla Dil-i bitab hayırlı geceler canlarimm
Baya zorlu süreç atlatmışsın ama olmamissada vardir hayır kuzum inşallah gönlünü veteden çikar sabır ve yasadiklarimiza sukur nedesem aklindan cikmaz ama arada rahatlatir umursamazsin.Baya zorlu dönemlerden gectim hele gecen sene artık tamam dediğim senemdi. Ruhen bedenen ve her konuda sınndığım senem oldu uzun süre babam yattı hasta şükür ayaga kalktı iyilesti kalca kemiğini kırdı kaza sonucu platın takıldı 76 yasında iyilesmesi zor bi sürec oldu ama çokl sükür yurudugunu görmek hayatta oldugunu görmek en güEl hediyee
Annem bu arada 2.kez kalpten anjiyo oldu o öle abla desen kolunu kirdi dirsek kemiği parcalandi platın takıldı yani 3 koltukta 3 hasta ole idi durumum... bu arada en can defiğim dost dedigim iki insanın hayatımı etkileyecek hataları oldu ben onşara destekken onlar benim kendi hayatımın ardımdan kuyumu kazdılar. En sevdiğim adama desen oda sagolsun en zor zamanlarında yanında iken ozaman onunda saglık sorunları vardı ama arayı bozanlar yuzunden baya gerildik ve yani artık şimdide gerek vuxutta gerek ruhen acısı çıkıyo Hersey geciyoda kalbimin kırıklıgı acısı gecmiyo...
Inşaallah edecek ole bir imtihaardan geciyozki allaha sığınıp sabir cektikmi rabnimde bize o gücü gördünmü sabrımızı verir elbet.Suan artık hiçbisey bilmez modundayım bazı günler gelecek ve ben görebilecek miyim Rabbim nasip edecek mi diye düşünüyorum.
Hoşgeldin canımHayırlı geceler
Hayat yasanarak ögrenilir her daim buna inanmısımdır ama bi insan zarar göstermediği insaninda zarar göstermesini hiç bisey acıklayamaz ya insan bi anlar bilir ne yaptıgını ole masum masum neden trip atıyo demez insanda az akıl olur ve onunkullanır. Baskasının mutlulugunu bozmaya degil ama.Baya zorlu süreç atlatmışsın ama olmamissada vardir hayır kuzum inşallah gönlünü veteden çikar sabır ve yasadiklarimiza sukur nedesem aklindan cikmaz ama arada rahatlatir umursamazsin.
Yarın sana net atarım simdidki hallerini gör chillpekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?