dejavu yaziyom ben arada ahahha

Şükür bende diyelim biraz ara verdim bu ara yoğundum konuşmayı özledim ki da bakem dedim neler yapıyor la hatunlar didim
Allah daha iyi etsin iyi etmişsin geri döndügüne sevindim ne yaparsak yapalım hayat işte meşguliyeti derdi sorunu ıvırı zıvırı bitmiyooo

Allah daha iyi etsin iyi etmişsin geri döndügüne sevindim ne yaparsak yapalım hayat işte meşguliyeti derdi sorunu ıvırı zıvırı bitmiyooo
sağol canım birada lafa dağıtmak için güzel yer.
Hayır olsun canım derdinmi var bende arada olur ama bazen keyfi takılis bazende derdin olunca veya sıkılınca paylaşırım burda içimi döküp seni dinleyen morel veren olunca rahatliyom.

Kafa dagıtmak için güzel yer güzwl yerde sansıma bikac kez konu actım bi dayak yemediğim kaldı. İnsanlar anlayos duygusu kalmamıs asmak kesmek dagıtmak üzerine kurulu hayatları. Ama hakkını asla yıyemem kadınlar klubu araciliğiyla dünya iyisi insanlarla karsılasmak nasip oldu

Bizim kadinlar eleştiriyi severler ahha konuaçarken aman dikkat herşeye hazırlıklı olcann

Baya zorlu dönemlerden gectim hele gecen sene artık tamam dediğim senemdi. Ruhen bedenen ve her konuda sınndığım senem oldu uzun süre babam yattı hasta şükür ayaga kalktı iyilesti kalca kemiğini kırdı kaza sonucu platın takıldı 76 yasında iyilesmesi zor bi sürec oldu ama çokl sükür yurudugunu görmek hayatta oldugunu görmek en güEl hediyee
Annem bu arada 2.kez kalpten anjiyo oldu o öle abla desen kolunu kirdi dirsek kemiği parcalandi platın takıldı yani 3 koltukta 3 hasta ole idi durumum... bu arada en can defiğim dost dedigim iki insanın hayatımı etkileyecek hataları oldu ben onşara destekken onlar benim kendi hayatımın ardımdan kuyumu kazdılar. En sevdiğim adama desen oda sagolsun en zor zamanlarında yanında iken ozaman onunda saglık sorunları vardı ama arayı bozanlar yuzunden baya gerildik ve yani artık şimdide gerek vuxutta gerek ruhen acısı çıkıyo Hersey geciyoda kalbimin kırıklıgı acısı gecmiyo...

Bazi seylwri unutamıyo affedemiyorum en dellendim noktada ya hayatımın içine ettiniz hala benimle niye ugrasıyosunuz utanmadan Biz kitapkahvehuzur a ne yaptık demeleri kendilerinin yaptıklarıno ettiklerini hala anlamiyolar ya işte ora koptugum yer

Baya zorlu süreç atlatmışsın ama olmamissada vardir hayır kuzum inşallah gönlünü veteden çikar sabır ve yasadiklarimiza sukur nedesem aklindan cikmaz ama arada rahatlatir umursamazsin.

Suan artık hiçbisey bilmez modundayım bazı günler gelecek ve ben görebilecek miyim Rabbim nasip edecek mi diye düşünüyorum.
Inşaallah edecek ole bir imtihaardan geciyozki allaha sığınıp sabir cektikmi rabnimde bize o gücü gördünmü sabrımızı verir elbet.

Baya zorlu süreç atlatmışsın ama olmamissada vardir hayır kuzum inşallah gönlünü veteden çikar sabır ve yasadiklarimiza sukur nedesem aklindan cikmaz ama arada rahatlatir umursamazsin.
Hayat yasanarak ögrenilir her daim buna inanmısımdır ama bi insan zarar göstermediği insaninda zarar göstermesini hiç bisey acıklayamaz ya insan bi anlar bilir ne yaptıgını ole masum masum neden trip atıyo demez insanda az akıl olur ve onunkullanır. Baskasının mutlulugunu bozmaya degil ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…